Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- forza_juve
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Pirlo je klaun na klupi koji ne zna motivisat ekipu, samo zna stimat frizuru. Rabiotu bih za ono gubljenje lopte i setkanje nazad oduzeo pola plate
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- Juventinisimo
- Kontakt:
Navijaci pod hitno trebaju docekati i nasamarati kompletan tim..koji grobovi yebo te led... 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
bentancur

kakva je ova sredina ljudi
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Pa kako te nije stid uzimati loptu više?
Ovo je napisano prije izvođenja.

Ovo je napisano prije izvođenja.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Lik je postao stat padder i to je sve.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- forza_juve
- Kontakt:
Ronaldo samo izgubi vrijeme, izbori faul u idealnoj situaciji, uzme on da šuta, udahne 100 puta, pripremi se i u živi zid. Izgubljena dragocjena minuta
❤️1946❤️
- FabioParatici
Jadno.
Minutu vise necu pogledat ove sezone.

Minutu vise necu pogledat ove sezone.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
Nema potrebe za nervozom, ovo je maksimalno što može ova ekipa. Naravno da fali pola ekipe, ali mi ne pravimo izgovore jer vjerovatno bi i tamo imali zamjerki.
Probati proći Porto i uzeti kup te uz nadamo se izborenu LP, to je maksimum.
Probati proći Porto i uzeti kup te uz nadamo se izborenu LP, to je maksimum.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 27 feb 2021, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Oooooj slezena boli kolko smo losi,aaaaaaaaaaaaa.
Bentancur, rabiot......mislim vec da ih treba presrest na ulici i istuci nogama, yebem im pleme nezainteresovano.
Losi smo prelosi.
Bentancur, rabiot......mislim vec da ih treba presrest na ulici i istuci nogama, yebem im pleme nezainteresovano.
Losi smo prelosi.
Opet nista.
Nerviranje iz sedmice u sedmicu. Covjece jedan Juventus ima na klupi samo 1 igraca prvotimca. Zadnjih 20 minuta nismo mogli dahnut. Ja ne znam sta su Paratici, Nedved i ekipa mislili, pa da na tu neku posudbu uzmu jos jednog beka i napadaca.
Juve nije imao ovakav vezni red jos od doba Tiaga i Almirona. Pa kako katastrofalno izdanje Bentankura i Raboita. Pa sam Rabiot losim odlukama nas je ostetio 2 do 3 puta veceras.
Vidimo sad po reakciji igraca na kraju meca da su odustali.
Nerviranje iz sedmice u sedmicu. Covjece jedan Juventus ima na klupi samo 1 igraca prvotimca. Zadnjih 20 minuta nismo mogli dahnut. Ja ne znam sta su Paratici, Nedved i ekipa mislili, pa da na tu neku posudbu uzmu jos jednog beka i napadaca.
Juve nije imao ovakav vezni red jos od doba Tiaga i Almirona. Pa kako katastrofalno izdanje Bentankura i Raboita. Pa sam Rabiot losim odlukama nas je ostetio 2 do 3 puta veceras.
Vidimo sad po reakciji igraca na kraju meca da su odustali.
Zadnja izmjena: al87, dana/u 27 feb 2021, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Frabota mu igra protiv Intera a kad treba Chiesu gurnuti gore i sve u napad stavit zadnjih 10 minuta, on njega vadi i ubacuje dijete, strasno. Ok i dijete na kraju sto je ubacio al kad znas da nemas gore nikog ti izbacujes najboljeg ofanzivca trenutno u ekipi. Aferim
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bentankurcina nikad igracina nece biti, tako vrijedi i za Rabiota. Kakve mi igrace imamo to je za plakati.
I vrijeme je da se rijese Pirla. Ja jos dan danas nevidim nikakvog napredka.
I vrijeme je da se rijese Pirla. Ja jos dan danas nevidim nikakvog napredka.
Najlosija partija Verone u zadnji par sezona protiv Juventusa i vodis 1-0 i na kraju ponovo glupost i primis gol, ali kakva igra kod rezultata 1:0 kada protivniku dajes da ti da gol, iako ni oni ne znaju kako.
Steta i ovi povreda u kljucnom dijelu sezone, kao i prosle godine ali nema ovdje ni motiva niti bilo cega.
Pirlo nema muda da ubaci ptimaverca 15 minuta ranije igrao on ili Kulu nije velika razlika, a da ne pricam kako igraju Bentacur Rabiot i Ramsey pa ne mogu biti gori nikako.
Steta i ovi povreda u kljucnom dijelu sezone, kao i prosle godine ali nema ovdje ni motiva niti bilo cega.
Pirlo nema muda da ubaci ptimaverca 15 minuta ranije igrao on ili Kulu nije velika razlika, a da ne pricam kako igraju Bentacur Rabiot i Ramsey pa ne mogu biti gori nikako.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Kulusevski igra tako smotano da se covjek upita u cemu je on dobar?
Popusti ga sad u svlacionici svi Ronaldu, piz*e jedne klaunovske. Igrač od 40 godina veci od najveceg talijanskog kluba, fuj
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Kod 1-0 se vidilo da ne znaml, ne mozemo, ne kontamo i ne igramo.
Ocekivao sam minimalno 2 sa primimo, ljudi se poigravali s nama.
Ovo je za otkaze, ne samo trenera, nego ozbiljan rez.
Tuzno izgledamo na terenu
Ocekivao sam minimalno 2 sa primimo, ljudi se poigravali s nama.
Ovo je za otkaze, ne samo trenera, nego ozbiljan rez.
Tuzno izgledamo na terenu
- FabioParatici
Vratit Maxa dok se u 2 godine ne pocisti ovaj sljam koji se nakupio. Kaze bit ce tesko protiv Verone, fuj kakav mentalitet. 

#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Veceras mora da ide neka revolucija. Daj spasavaj Agnelli ovo dok jos moze.
Chielinni
Bonucci
Sandro
Bentancur
Rabiot
Bernardeschi
Ramsey
Morata
Kulusevski
Pa stvarno....da li je Juventus spao na toliko niske grane da ima ovako loše igrače i ovako loš igrački kadar
Još kad se na to doda smiješni trener,smiješni direktori Paratici i Nedved onda je cirkus upotpunjen...
Ovo je tri godine ismijavanja sa klubom ali bukvalnog ismijavanja sa klubom od Cardifa pa nadalje ništa ne štima
Smiju nam se ljudi na svakom koraku
A zanimljivo sve od dolazka Ronalda ovo je počelo

Bonucci
Sandro
Bentancur
Rabiot
Bernardeschi
Ramsey
Morata
Kulusevski
Pa stvarno....da li je Juventus spao na toliko niske grane da ima ovako loše igrače i ovako loš igrački kadar
Još kad se na to doda smiješni trener,smiješni direktori Paratici i Nedved onda je cirkus upotpunjen...
Ovo je tri godine ismijavanja sa klubom ali bukvalnog ismijavanja sa klubom od Cardifa pa nadalje ništa ne štima
Smiju nam se ljudi na svakom koraku
A zanimljivo sve od dolazka Ronalda ovo je počelo

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.