Onda ce to stvarno biti bruka i sramota.Evander je napisao/la: ↑27 feb 2021, 19:07Igrat ces u Zenici. Da ti kazem odmah, da ne cekas bezveze ::kafa:Historicar je napisao/la: ↑27 feb 2021, 19:04Jedva čekam da vidim šta ce u ponedjeljak u Bordo sedmici, ovi iz kluba reci za Koševo, te o tome gdje cemo igrati evropske kvalifikacije.Zeko87 je napisao/la: ↑27 feb 2021, 18:43Realno, moraju se navijači svih klubova dići i tražiti od države, saveza, kluba i koga god da se hitno poboljša infrastruktura . Sve dok se ne poprave tereni, stadioni bićemo zadnja rupa na sviralu svim ozbiljnijim igračima. Dobri tereni su jedini garant napretka.
Svake godine da se renovira po jedan stadion u državi do sada bismo imali top ligu, bolje uslove razvoja igrača. Neka krene od Bijeljine i Čapljine što se mene tiče, samo nek se radi.
Šta je sa Koševom, otišao je Ajnadžić , Mandić nam cimera (Olimpic) još doveo, a obećao je mnogo toga.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hoće vala, baš teška bruka i sramota.. Tako su i navijači Atalnte govorili kad su Evropu morali igrati na tuđem stadionu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ako je Željo mogao isprositi pare od Opštine, dobiti neke love od Uefe i sam skuckati nešto, i plus se nakačiti ma budžet opštine kao projekat od značaja. Ne kontam zašto se nama to osporava. Koševo je gradio narod isto kao i Grbavicu
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- PeppermintSA
- Kontakt:
Najveći dio kolača je njima savez poklonio. Fakticki im je on napravio stadion.
Treba turneju po BiH napraviti, prva na kosevu ostale nek se prijave gradovi koji imaju zelju da nas ugoste da vide malo europskog fudbalahababb je napisao/la: ↑27 feb 2021, 19:09Hocemo ako dobacimo do treceg pretkola. Prva dva mozemo igrati na Kosevu.Evander je napisao/la: ↑27 feb 2021, 19:07Igrat ces u Zenici. Da ti kazem odmah, da ne cekas bezveze ::kafa:Historicar je napisao/la: ↑27 feb 2021, 19:04
Jedva čekam da vidim šta ce u ponedjeljak u Bordo sedmici, ovi iz kluba reci za Koševo, te o tome gdje cemo igrati evropske kvalifikacije.

You are someone else I am still right here
- NisamInSajder
- Kontakt:
Širok dijapazon gradova/klubova/stadiona ima. Uz Bilino Polje 1 ili 2 evenutalno. A ni na jednom od ta dva ne bi bilo dobro igrat.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
nema sta veliki je izborNisamInSajder je napisao/la: ↑27 feb 2021, 19:52Širok dijapazon gradova/klubova/stadiona ima. Uz Bilino Polje 1 ili 2 evenutalno. A ni na jednom od ta dva ne bi bilo dobro igrat.

You are someone else I am still right here
yebi mali željezničar
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
hajdeeeeeee
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Na kojem stadionu bi vise bili izvizdani...fera je napisao/la: ↑27 feb 2021, 19:58nema sta veliki je izborNisamInSajder je napisao/la: ↑27 feb 2021, 19:52Širok dijapazon gradova/klubova/stadiona ima. Uz Bilino Polje 1 ili 2 evenutalno. A ni na jednom od ta dva ne bi bilo dobro igrat.ne znas gdje bi ljepse bilo
Danas Skaka zajedno sa Avdicem, Dzemidzicem i Efendicem obisao lokaciju na kojoj bi trebao biti nacionalni stadion od 30 000 mjesta.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Kako prespavati nedjelju, i ustat u 17h ponedjeljak?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Digle su se fukare sa krmetnjaka
To. Im je jedini naci kako da pokupe mrvice!
Mi trebamo da sutimo i da to na terenu pokazemo
Jedan Grad Jedan Klub Jedna Ljubav
To. Im je jedini naci kako da pokupe mrvice!
Mi trebamo da sutimo i da to na terenu pokazemo
Jedan Grad Jedan Klub Jedna Ljubav
Ušutili se štrumfoovvi, nešto spremaju. Neka je muljaža 100%. 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Bas me interesuje kako su se pripremali?!
I kad aBd istrce na teren moji Bordo lavovi,

I kad aBd istrce na teren moji Bordo lavovi,
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ja bi Salčina probao na lijevom krilu, baš me zanima šta bi napravio kad ima Pidru iza i ne mora paziti na defanzivu.
ORIGINAL 1987
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Umri nedjeljo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-