Bgm izgubise, valjda cemo ih mi naredno kolo dobiti aBdMostarwolf1981 je napisao/la: ↑27 feb 2021, 18:44Bolji olimpik, tolikonekoIzMostara je napisao/la: ↑27 feb 2021, 18:36Prati li iko Borca, kakva je igra, jesu li barem priblizno losi kao sto smo mi bili danas??![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jel realno da Ziljkić onom malom grije klupu? Ko ga gura? Malo ozbiljnija ekipa bi ovom Borcu 3 spakovala u drugom poluvremenu samo zbog onih dodavanja i gubljenja lopte na 40m od gola. Izgledate kao ekipe kojoj na menadžeru sve igrače staviš na pogrešne pozicije.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Pa decko tekma se igra 90 minuta, i gleda se igra u cjeloj tekmi ne samo rezultat preko teletexta obliznje kladionice....
Sto bi mi bacali kletve na olimpik a mi im posudili 2 igraca i saradjujemo odlicno?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Igraci veleeza i radnika su jos uvjek na stadionu i pucaju penale. Reultat je i dalje 0-0
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica

Sve je ovo vaše pitarsko maslo

A gledaj ovog pomocnog trenera krupe. Obuko kaputic, pocesljo se, stao mirno i daje izjavu ko da recituje neku pjesmicu na priredbi povodom dana mladosti
Najbolja liga na svim svijetovima

Najbolja liga na svim svijetovima

FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
Boze me sacuvaj cuj da se vozim trolom a pandemija napolju???let3 je napisao/la: ↑27 feb 2021, 18:59![]()
e yebi se Denchi, ne bi prepozno trolu ni da te zakaci na ulici
![]()
Sve je ovo vaše pitarsko masloa malo je falilo Olimpiku.
Kuhar naseg kluba uopste ne koristi maslo nego maslinovo ulje jer je zdravije, Olimpiku falio sudija i par igraca sa klupe da malo naprave zbrku...a opet su i ovako dosta bolji nego jesenas...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
disciplinska mjera... jbga

Tobe, de baci brzinsku prognozu za ponedjeljak ?
Zec i Ćelavi dva gola, e sad koliko ce Erić primiti ostaje da vidimo. A primiće nešto jbg

Koji celavi? I mi celu za trku imamo. Oslabio nas je za 30% pleme mu yebem celavo

0-0
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
- svrakino1921
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem
Da sudija sudi Borcu iz Banja Luke koji je iz Banja Luke
Navlacio i siljio
I naravno penal na kraju pod obavezno
Svasta
Da sudija sudi Borcu iz Banja Luke koji je iz Banja Luke

Navlacio i siljio
I naravno penal na kraju pod obavezno
Svasta
Jel se meni cini il Zrinjski ima 6 stranaca na terenu?
Športski ozbiljno počeli
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Već nakon 5 min. vidi se da je zri. barem nivo više u odnosu na ostale ekipe koje smo danas gledali.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
https://www.****/utakmica/0QRkdfy4/#postave;1
cak i vise, da ne spominjem koji broj

moguce da su do sada filipovic i jakovljevic dobili bh papire?!
Vidovic, Enin,Juranovic i Ticinovic su stranci.
Prema cometu?
Zar nije i golman i stoper Magdic sto su dosli i Trebotic?
Mislio sam na Varvodica kakav Vidovic

Nisam znao to, ma ja onda je ok
Pametna asistencija Bilbije, bas sam posao reci kako nema smisla ubacivati lopte na njega 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.