Samo Bože zdravlja, vidjelo se da znaju i umiju..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- feniksptica
- Kontakt:
Samo da opet crveni ne dobijemo u gostima..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Tacnije 520/770 (po tm)Aduka87 je napisao/la: ↑27 feb 2021, 18:02Jukic 550 minuta, Krste 700 min, pusti supljuHistoricar je napisao/la: ↑27 feb 2021, 17:48Da je Jukić na lijevom krilu imao kontinuitet i minutažu koliku i Velkoski, vjerovatno bi imao više golova i asistencija.
Jedan stranac, drugi nije (po tm)
Jednom 24, a drugom 33 godine (po tm)
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ebo vas i kontinuitet i sve, Jukić je nikakav. Valjda treba imati neke predispozicije, pa da uz kontinuitet to bude to. Daj bože da griješim, ali čisto sumnjam da će se on nešto pokazati i u narednom periodu.
Mislim da će Krste početi zbog svoje energije i uticaja na terenu, iskustva, trke, te uloge u defanzivi.
Mislim da će Krste početi zbog svoje energije i uticaja na terenu, iskustva, trke, te uloge u defanzivi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Samo se nadam da ce se ekipa malo bolje izbalansirati tokom ljeta, da necemo imati slucaj kao sad, da imamo 4 klasična napadača i jednog lijevog beka.ado-hz je napisao/la: ↑27 feb 2021, 18:07Cruz, Hodzic, Milanovic, Handzic, Hebibovic...treba li jos nekog nogom nabitiSamozdravlje je napisao/la: ↑27 feb 2021, 17:47Nama treba lijevo krilo, min. nivoa Fanimo. U stvari trebaju nam i jos 2 dobra igraca, ali da bi ih doveli sa nekima se treba pozdraviti dostojanstveno.
P.S. u ekipi moras imati vodju i nekog ko ce da zagalami, digne ekipu, opali klempu nekom ko se qurci a to je Krle nas i uz njega Ahmo. Ko ne konta da svaka ekipa mora da ima vodju taman se vukao ko glista po terenu taj pojma nema o sport.
Krleta voli 95% navijaca!!!
Nadam se da ce ITAKIJAN pocet davat otkaze, ovo je sramota danas.. komsije nas poderale u omladingskom takmicenju..
Krste je zagarantovan u prvih 11...
Koliko los fudbal u ove dvije utakmice. Jedva cekam derbi. Gazi male plave
NEMA NAZAD
- ElCartel11
- Kontakt:
Necemo ni mi biti nista bolji. Pusti na igrace posljedice ova najduza pauzu u Evropi. Pa im tako treba skoro mjesec, da uhvate neki ritam.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma ne vjerujem da cemo biti isti. Svi derbiji zadnjih nekoliko godina su odlicni. Vise bih rekao da je do ovih timova, strasno strasno losi, bezopasni, spori. I prva utakmica i ova sadElCartel11 je napisao/la: ↑27 feb 2021, 18:31Necemo ni mi biti nista bolji. Pusti na igrace posljedice ova najduza pauzu u Evropi. Pa im tako treba skoro mjesec, da uhvate neki ritam.
NEMA NAZAD
Ma necemo mi biti losi samo je Borac rinaka
Biće zeznut derbi, ne znaš na čemu si ni ti niti protivnik. Igraš bez skautiranja, lutrija sama. Mislim da neće pasti više od dva gola.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Bilo bi dobro da nakon ova tri kols, Olimpik bude na 11 mjestu, a zeljo na trecem.
Tako bi onda od 11 utakmica, 8 igrali u Sarajevu
Jos jedan razlog zasto je bitno dobiti plave.
Tako bi onda od 11 utakmica, 8 igrali u Sarajevu

Jos jedan razlog zasto je bitno dobiti plave.
Realno, moraju se navijači svih klubova dići i tražiti od države, saveza, kluba i koga god da se hitno poboljša infrastruktura . Sve dok se ne poprave tereni, stadioni bićemo zadnja rupa na sviralu svim ozbiljnijim igračima. Dobri tereni su jedini garant napretka.
Svake godine da se renovira po jedan stadion u državi do sada bismo imali top ligu, bolje uslove razvoja igrača. Neka krene od Bijeljine i Čapljine što se mene tiče, samo nek se radi.
Šta je sa Koševom, otišao je Ajnadžić , Mandić nam cimera (Olimpic) još doveo, a obećao je mnogo toga.
Svake godine da se renovira po jedan stadion u državi do sada bismo imali top ligu, bolje uslove razvoja igrača. Neka krene od Bijeljine i Čapljine što se mene tiče, samo nek se radi.
Šta je sa Koševom, otišao je Ajnadžić , Mandić nam cimera (Olimpic) još doveo, a obećao je mnogo toga.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Takodje bi jako dobro bilo da ti Bridgette B sjedne u krilo al jbg

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jao penaltike u zadnjoj minuti
Drzava ne ulaze u zdravstvo i skolstvo, a da ti u terene ulaze. Mozes taj film zaboraviti.Zeko87 je napisao/la: ↑27 feb 2021, 18:43Realno, moraju se navijači svih klubova dići i tražiti od države, saveza, kluba i koga god da se hitno poboljša infrastruktura . Sve dok se ne poprave tereni, stadioni bićemo zadnja rupa na sviralu svim ozbiljnijim igračima. Dobri tereni su jedini garant napretka.
-
- Kontakt:
Jedva čekam da vidim šta ce u ponedjeljak u Bordo sedmici, ovi iz kluba reci za Koševo, te o tome gdje cemo igrati evropske kvalifikacije.Zeko87 je napisao/la: ↑27 feb 2021, 18:43Realno, moraju se navijači svih klubova dići i tražiti od države, saveza, kluba i koga god da se hitno poboljša infrastruktura . Sve dok se ne poprave tereni, stadioni bićemo zadnja rupa na sviralu svim ozbiljnijim igračima. Dobri tereni su jedini garant napretka.
Igrat ces u Zenici. Da ti kazem odmah, da ne cekas bezveze ::kafa:Historicar je napisao/la: ↑27 feb 2021, 19:04Jedva čekam da vidim šta ce u ponedjeljak u Bordo sedmici, ovi iz kluba reci za Koševo, te o tome gdje cemo igrati evropske kvalifikacije.Zeko87 je napisao/la: ↑27 feb 2021, 18:43Realno, moraju se navijači svih klubova dići i tražiti od države, saveza, kluba i koga god da se hitno poboljša infrastruktura . Sve dok se ne poprave tereni, stadioni bićemo zadnja rupa na sviralu svim ozbiljnijim igračima. Dobri tereni su jedini garant napretka.
Hocemo ako dobacimo do treceg pretkola. Prva dva mozemo igrati na Kosevu.Evander je napisao/la: ↑27 feb 2021, 19:07Igrat ces u Zenici. Da ti kazem odmah, da ne cekas bezveze ::kafa:Historicar je napisao/la: ↑27 feb 2021, 19:04Jedva čekam da vidim šta ce u ponedjeljak u Bordo sedmici, ovi iz kluba reci za Koševo, te o tome gdje cemo igrati evropske kvalifikacije.Zeko87 je napisao/la: ↑27 feb 2021, 18:43Realno, moraju se navijači svih klubova dići i tražiti od države, saveza, kluba i koga god da se hitno poboljša infrastruktura . Sve dok se ne poprave tereni, stadioni bićemo zadnja rupa na sviralu svim ozbiljnijim igračima. Dobri tereni su jedini garant napretka.
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bosnas_, Dave, nedimmmm1337, UltraNorth i 62 gosta.