FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cruz i Imamovic na klupi Olimpika danas.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Dugo nisam pogledao bolju utakmicu od Radnik-Velež
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
U 2020 od 22 utakmice odigrao 806 min. ili ti 40 % . Toliki mu je doprinos u 2020 g.
Tri prelomn utakmice za Titulu 19/20 od 270 odigrao 36 min. TC(6:2),Borac (0:2) , MDK (2:1)
2 ( dva) gola u 2020 g., od mogucih 42 FKS. NEZAMJENJIV . Zabio Krupa (0:2) i MDK (5:1)
Vi koji ga poznajete sigurno znate i vjerujem vam da je dobra ljudina. Mislim da je puno bolji covjek, nego fudbaler(izvini @sekac). Ubio se za SD

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Neko je ovdje svrsavao na ovog iz fenercivarosa 2
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la: ↑27 feb 2021, 17:29
U 2020 od 22 utakmice odigrao 806 min. ili ti 40 % . Toliki mu je doprinos u 2020 g.
Tri prelomn utakmice za Titulu 19/20 od 270 odigrao 36 min. TC(6:2),Borac (0:2) , MDK (2:1)
2 ( dva) gola u 2020 g., od mogucih 42 FKS. NEZAMJENJIV . Zabio Krupa (0:2) i MDK (5:1)
Vi koji ga poznajete sigurno znate i vjerujem vam da je dobra ljudina. Mislim da je puno bolji covjek, nego fudbaler(izvini @sekac). Ubio se za SD![]()

-
- Kontakt:
6(šest) golova. 2 Borcu(2:2)- bitni golovi, Slobodi 2 gola ni iz cega(2:3), Radniku bitan gol za 2:1, Olimpiku gol za 2:0
Onaj Buducnosti za 300 k€ NEBITAN

2 gola i 6 asistencija je sasvim solidno za Velkoskog sta Jukic je kao bolji od njega, lik u 15 tekmi samo gol ima...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Nama treba lijevo krilo, min. nivoa Fanimo. U stvari trebaju nam i jos 2 dobra igraca, ali da bi ih doveli sa nekima se treba pozdraviti dostojanstveno.
-
- Kontakt:
Da su babi muda bio bi dedaHistoricar je napisao/la: ↑27 feb 2021, 17:48Da je Jukić na lijevom krilu imao kontinuitet i minutažu koliku i Velkoski, vjerovatno bi imao više golova i asistencija.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bit će vala žèstok napad...
Meša
Sušić
Fanimo
Ufff, mene strah ispred njih
Meša
Sušić
Fanimo
Ufff, mene strah ispred njih
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jukic 550 minuta, Krste 700 min, pusti supljuHistoricar je napisao/la: ↑27 feb 2021, 17:48Da je Jukić na lijevom krilu imao kontinuitet i minutažu koliku i Velkoski, vjerovatno bi imao više golova i asistencija.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Historicar je napisao/la: ↑27 feb 2021, 17:48Da je Jukić na lijevom krilu imao kontinuitet i minutažu koliku i Velkoski, vjerovatno bi imao više golova i asistencija.
Koliko ovdje ozbiljne raje gotivi Krstu, izgleda da je bas ljudina. Nisam ni sec. ironican. Ja ga licno ne poznajem, meni je drag kao i svaki drugi igrac FKS.Minuli rad na stranu, za to je dobijao pare. Da li je doslo vrijeme rastanka, meni se cini da jeste, ako cemo da dizemo nivo kluba. Ne vjerujem i da su mu primanja mala,a i to da je imao bolje od BiH, vjerovatno bi otisao. Kao "onomad" u Koreju. Svaku srecu mu zelim u FKS ili negdje drugo.
Da Bog da da zabije za pobjedu protiv Zelje

Cruz, Hodzic, Milanovic, Handzic, Hebibovic...treba li jos nekog nogom nabitiSamozdravlje je napisao/la: ↑27 feb 2021, 17:47Nama treba lijevo krilo, min. nivoa Fanimo. U stvari trebaju nam i jos 2 dobra igraca, ali da bi ih doveli sa nekima se treba pozdraviti dostojanstveno.
P.S. u ekipi moras imati vodju i nekog ko ce da zagalami, digne ekipu, opali klempu nekom ko se qurci a to je Krle nas i uz njega Ahmo. Ko ne konta da svaka ekipa mora da ima vodju taman se vukao ko glista po terenu taj pojma nema o sport.
Krleta voli 95% navijaca!!!