RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Jel igro vehabovic u top formi 

-
- Kontakt:
Ni baba vanga ne može otkriti kakva će ekipa izaći na teren protiv Borca . Mislim da Dudića neće biti. Dakle uključit Feđu na zoom i vozi dalje. Za Deju nisam ni čuo da je igrao. Ni za Obrena isto. Hasanović kako mogu pročitati uradio glupost i dobio crveni, nažalost nisam vidio tu situaciju.
E sad realizacija je pravi problem. Velež na 4 od 7 utakmica na pripremna nije dao gol. Protiv trećeligaša i zabili samo gol. Svaka čast za Vecu. Vjerovatno najbolji naš igrač danas. A ovi manekeni se došli tuči umjesto igrat.
E sad realizacija je pravi problem. Velež na 4 od 7 utakmica na pripremna nije dao gol. Protiv trećeligaša i zabili samo gol. Svaka čast za Vecu. Vjerovatno najbolji naš igrač danas. A ovi manekeni se došli tuči umjesto igrat.
Obrana Zvonić - Osmić se nesmije ponoviti, tj Osmić kao stoper je promašena ideja.
Kjosevski pun pogodak.
Georgijević bi mogao biti dobro pojačanje, potrebna je mala adaptacija.
Nadam se povratku Zeljkovica protiv Borca, u protivnom cemo biti u podredjenoj ulozi.
Kjosevski pun pogodak.
Georgijević bi mogao biti dobro pojačanje, potrebna je mala adaptacija.
Nadam se povratku Zeljkovica protiv Borca, u protivnom cemo biti u podredjenoj ulozi.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
nije ta igra izgledala toliko lose prvo poluvrijeme, obzirom na katastrofalan teren i nasu odbranu. drugo poluvrijeme smo lose poceli, ali najveca zabrinutost je sto nema ko dati gol. ovaj novi napadac je prelos, ali to sam i ocekivao kad sam vidio koliko je igrao zadnje dvije godine. novi berisha.
- Bazinga12345
- Kontakt:
U ovakvim utakmicama bi mislim Fejsal bio korisniji, da dobije zračni duel, spusti loptu.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Narode meni je sumnjiv skroz ovaj Georgijevic, covjek 4 meca odigrao ni jedan gol
da ne bude da mi placemo za Mulicem nadam se da ce sto prije proradit, jer ako je tup napad a odbrana jalova, tesko cemo mi do evrope ove godine onda.

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ovo je cist kiks danas bio, ove bodove Velez nikako ne smije ispustati jer se igralo sa fenjerasom mozda.
Napad me zabrinjava zestoko
Napad me zabrinjava zestoko

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Poslije mog Sarajeva ste mi najdrazi klub,al bgm ste prosjek obicni..evrope vi necete igrati..ove utakmice Vi morate dobijati ako zelite evropu..Lpfudbalfudbal je napisao/la: ↑27 feb 2021, 17:04Ja ne znam koji je ovim ljudima, napišeš nešto odmah mrziš Velež. Pa eto objektivci je li Dino Hasanović uradio glupost? Jeste. Borimo se za Evropu a ekipe kao što je desetkovani Radnik moraš dobiti, tačka. Nema zadovoljan sam sa bodom, kakvim bodom čovječe..
Nije to udar na klub, nego realnost.
Ništa samo da kažem i ja kao korisnik ovog foruma i kao navijač Veleža. Zaboravite na Evropu, halo nema Evrope. To je to kratko i jasno.
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Poslije mog Sarajeva ste mi najdrazi klub,al bgm ste prosjek obicni..evrope vi necete igrati..ove utakmice Vi morate dobijati ako zelite evropu..Lp
[/quote]
Niko iz BIH ne igra u Europi zbog kvalitete nego sistema takmičenja.
A u pravu si da mi ni dotle dobaciti.
[/quote]
Niko iz BIH ne igra u Europi zbog kvalitete nego sistema takmičenja.
A u pravu si da mi ni dotle dobaciti.
-
- Kontakt:
Bravo Petroviću svaka čast majstore na suđenju,vrhunsko suđenje.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Coric treci zuti dobio, nema ga protiv nas iducu
Nismo danas odigrali najbolje, ok!
Čemu takav pesimizam.
Igrali pola sata sa igracem manje, i opet trazili pobjedu.
Povrede nemozes predvidjeti. U punom sastavu mi smo konkurentni svakoj ekipi iz vrha tabele.
Sa ovakvom obranom i igracem manje..ja sam prezadovoljan bodom.
Čemu takav pesimizam.
Igrali pola sata sa igracem manje, i opet trazili pobjedu.
Povrede nemozes predvidjeti. U punom sastavu mi smo konkurentni svakoj ekipi iz vrha tabele.
Sa ovakvom obranom i igracem manje..ja sam prezadovoljan bodom.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Ako iz ove utakmice neizvučemo pouku.Kartone bez veze dobijamo a da nekažem protiv Borca kako moramo igrati.Jer će nas ovo danas skupo koštati.Borac je opet dobio vjetar u leđa od sudija.Opet penali se sviraju za njih.

Vec od prvog napada Radnika i one prilike koju su imali u prvim sekundama utakmice se vidjelo da nece to bas glatko ici kako su mnogi ocekivali. Slicno je krenula i ona utakmica na Grbavici na pocetku prvenstva (3-0), s tim da je Zeljo iskoristio sve prilike koje je imao i kaznio Rodjene onako kako je i trebalo - zasluzeno. Nakon te utakmice su se izvukle neke pouke i naucena je lekcija, sto je prouzrokovalo mnogo ozbiljniji pristup igri tokom jesenjeg dijela prvenstva, a ishod smo vidjeli i svi smo bili prilicno zadovoljni na kraju. Pozicija na tabeli nam je svima dala pravo da se nadamo i ocekujemo jos bolje i agresivnije nastupe i konacno izlazak na Evropsku scenu. Ko god je ocekivao da ce se Radnik nagooziti i reci - evo Rodjeni, trpajte koliko vam treba - prevario se. Koliko god da su oslabljeni u zimskom prelaznom roku, ipak je to ekipa koja ima neki renome u ovom rangu takmicenja (prije svega najkorektniji domacini u ligi), ali i ekipa koja spasava premijerligaski status.
Skidam kapu Faruku Gogicu koji je danas bio najbolji igrac na terenu, a i zbog poteza kad je prekinuo kontranapad svoje ekipe i izbacio loptu u aut jer je Cvija ostao da lezi na travi
Od nasih prolaznu ocjenu mogu dobiti Kjosevski i Zvona (danas je na iskustvo bas nekoliko puta dobio duele u kriticnim trenucima).
Klimavi bod je upisan, ostalo se neporazeno i to je to. Gotova prica sto se utakmice s Radnikom tice. Sad se treba maksimalno koncentrisati na naredni susret. Ko je gledao utakmicu Borca i Olimpika mogao je primjetiti da je i Borac debelo podbacio sto se igre tice, ali i da Olimpik nece biti lak zalogaj nikome u nastavku. U utakmicu s Borcem treba uci bez kalkulacija i samo sa jednim ciljem - pobjeda!
Skidam kapu Faruku Gogicu koji je danas bio najbolji igrac na terenu, a i zbog poteza kad je prekinuo kontranapad svoje ekipe i izbacio loptu u aut jer je Cvija ostao da lezi na travi

Od nasih prolaznu ocjenu mogu dobiti Kjosevski i Zvona (danas je na iskustvo bas nekoliko puta dobio duele u kriticnim trenucima).
Klimavi bod je upisan, ostalo se neporazeno i to je to. Gotova prica sto se utakmice s Radnikom tice. Sad se treba maksimalno koncentrisati na naredni susret. Ko je gledao utakmicu Borca i Olimpika mogao je primjetiti da je i Borac debelo podbacio sto se igre tice, ali i da Olimpik nece biti lak zalogaj nikome u nastavku. U utakmicu s Borcem treba uci bez kalkulacija i samo sa jednim ciljem - pobjeda!
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Slažem se sa Zoom-om, samo da dodam na ovo sve da Evropa se izbori na malim utakmicama i na onim kada ne blistaš a uzmeš tri boda. Nama bod protiv Sarajeva ne znači ništa kada gubiš do Olimpika, neriješiš sa Krupom i Radnikom.
Zbog toga je nastalo razočarenje, jer znamo da imamo kvalitet. U ovakvim situacijama ispada da nemamo igrački kadar, možda i imamo ali nedovoljno dobar da razbiješ bunker ekipa kao što je danas bila ova.
Gledao sam Borac svih 90 minuta, Slavko im je danas baš razbio igru koliko je mogao. Borac visok tempo nametnuo međutim sumnjam da će doći kod nas i onako odigrati utakmicu jer znaju da i mi imamo aduta prema naprijed. Plus i oni dolaze oslabljeni, bez trojice igrača koliko sam mogao da upratim. Naravno i mi idemo na Borac bez Hasanovica, Osmića, Zeljkovića?, Daria?, Pršeša?. Tako da smo i mi u hendikepu.
Ne želim da zamišljam kakav će vezni red biti međutim neko moje mišljenje je da će Radovac i Behram probati činiti vezni red, Koki da će unutra umjesto Osmića, a i da će Brandao od prve minute.
Zbog toga je nastalo razočarenje, jer znamo da imamo kvalitet. U ovakvim situacijama ispada da nemamo igrački kadar, možda i imamo ali nedovoljno dobar da razbiješ bunker ekipa kao što je danas bila ova.
Gledao sam Borac svih 90 minuta, Slavko im je danas baš razbio igru koliko je mogao. Borac visok tempo nametnuo međutim sumnjam da će doći kod nas i onako odigrati utakmicu jer znaju da i mi imamo aduta prema naprijed. Plus i oni dolaze oslabljeni, bez trojice igrača koliko sam mogao da upratim. Naravno i mi idemo na Borac bez Hasanovica, Osmića, Zeljkovića?, Daria?, Pršeša?. Tako da smo i mi u hendikepu.
Ne želim da zamišljam kakav će vezni red biti međutim neko moje mišljenje je da će Radovac i Behram probati činiti vezni red, Koki da će unutra umjesto Osmića, a i da će Brandao od prve minute.
Ti si naša ljubav jedina!
Ljudi ne dramite previse,jeste nismo pobjedili ,ali kad ppogledas ni bod nije los,treba samo osvajati bodove u svakoj utakmici.Gluposcu Dine desilo se sto se desilo ,da nije bilo toga vjerovatno bi dobili jer je Radnik vec bio pao(i sa nasih 10 igraca oni su jedva izlazili na kraj)
Teren je isto bio los i nikako ne odgovara nasoj igri tako da nismo mogli doci do izrazaja.A stoji i to da nismo odigrali kako objektivno mozemo,previse opusteno su igrali ,isto ko da su igrali sa 70% snage.
Ovo nije toliko los rezultat ko sto vidim vecina pise da je to kao katastrofa,pa sta vi mislite da smo Bayern i da ce mo se prosetati ligom,pa i drugi klubovi imaju igrace i oni igraju.
Borba za Evropu se nastavlja i ja vjerujem u nju dok god imamo i teoretske sanse,a mi i dalje imamo realne sanse za Evropu.Normalno ako ce mo igrati ko danas to se nece desiti,moraju se popraviti i igrati kako objektivno mogu.Sta hocete reci da ovaj "mrtvi" Borac ima vise sanse od nas u borbi za Evropu,ja nemam pojma kako oni danas dobise Olimpic,idemo im vratiti za onu kradju u BL.
Trebamo se skupiti ,pripremiti i ubiti Borac u petak i vratiti se tamo gdje trebamo da budemo,a vjerujem da se vracaju za tu utakmicu Dario,Zeljkovic i Prses u sastav .Dinu dobro oplesti po dzepu sto se svima nama pokakio na vugla svojim glupim potezom
Teren je isto bio los i nikako ne odgovara nasoj igri tako da nismo mogli doci do izrazaja.A stoji i to da nismo odigrali kako objektivno mozemo,previse opusteno su igrali ,isto ko da su igrali sa 70% snage.
Ovo nije toliko los rezultat ko sto vidim vecina pise da je to kao katastrofa,pa sta vi mislite da smo Bayern i da ce mo se prosetati ligom,pa i drugi klubovi imaju igrace i oni igraju.
Borba za Evropu se nastavlja i ja vjerujem u nju dok god imamo i teoretske sanse,a mi i dalje imamo realne sanse za Evropu.Normalno ako ce mo igrati ko danas to se nece desiti,moraju se popraviti i igrati kako objektivno mogu.Sta hocete reci da ovaj "mrtvi" Borac ima vise sanse od nas u borbi za Evropu,ja nemam pojma kako oni danas dobise Olimpic,idemo im vratiti za onu kradju u BL.
Trebamo se skupiti ,pripremiti i ubiti Borac u petak i vratiti se tamo gdje trebamo da budemo,a vjerujem da se vracaju za tu utakmicu Dario,Zeljkovic i Prses u sastav .Dinu dobro oplesti po dzepu sto se svima nama pokakio na vugla svojim glupim potezom

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Uvijek neka pozitiva koja nas ne vodi u napredak. I šta sad jel dobit ćemo **** Borac ovdje u Vrapčićima pa na Tušnju izgubiti. Pa će trener izjaviti težak teren, eo vidite i sami falilo nam koncentracije u obrani nismo doveli igrača, obeco stoper pa izradio, pa će biti fali nam širine u napadu, nismo krunisali posjed, bilo smo kartonisani, ozlijede nas desetkovale hjooj. Haj mi samo recite hoće li biti euforije poslije Borca pa na Tušnju strogo Tuširanje mentaliteta. Pa će iz krajnosti euforije biti "ma nismo mi ekipa kao Željo Sarajevo, Zrinjski Borac" treba nama pure jesti još. Pomirite se odmah i da nismo, ponavljam nismo, jer **** Radnika koji se raspada kojeg je napustilo hiljadu igrača važnih i onih što je ostalo a važniji su danas su falili, ekipa koja se pripemala po selima nekim u Semberiji, TI osakaćeni Radnik ne možeš dobiti iako si se nešto pripremo po nekoj Antaliji nekakvi izvještaji odlična atmosfera to borba, pozitiva neka obećanja, izjave tipa jedva čekamo da istrčimo. Eo vidili smo, sve smo vidjeli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.