Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Znaci i derbi dzaba ma areni. U moru losih vijesti posteno od njih
- feniksptica
- Kontakt:
Pobijedi Veleze Radnika danas, gurni ih prema ligi RS !!
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma jeste.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑27 feb 2021, 09:47Je li ovo onaj lik bosnausrcu, navijac Slobode? I onaj se ovako trpao pitarima

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Ogroman preokret, posto si blizak gospodinu Hadzicu, haj ga tajpi da promijeni jednu stolicu na Kosevu pa da vidimo cije je staDenchi je napisao/la: ↑27 feb 2021, 08:20Stani, stani sto zelis reci? Zelis reci da su oni zapravo beskucnici?Zip je napisao/la: ↑27 feb 2021, 07:49Cekaj, zar Velez nije vlasnik stadiona?MortemHz je napisao/la: ↑26 feb 2021, 20:44Bivši nazivi - Stadion Vrapčići
Lokacija - Mostar, Bosna i Hercegovina
Izgrađen - 1995.
Otvoren - 25. novembar 1995.
Renoviran - 2008.
Proširen - 2006.
Vlasnik - Grad Mostar
Operator - FK Velež
Površina - Trava
Kapacitet - 5.294
Dimenzije terena - 105 × 68 m
Pa ovo je gori preokret nego u "ljubav u zaledju"![]()

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Svaki rezultat je dobrodosao, Radnik bar igra evropu ponekadfeniksptica je napisao/la: ↑27 feb 2021, 10:05Pobijedi Veleze Radnika danas, gurni ih prema ligi RS !!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
udružena koalicija kretena 1291 i plođenih

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
pa kaže:
plođeni plođeni, kraj neretve plođeni

plođeni plođeni, kraj neretve plođeni

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
a u pravu si, TRULA KOALICIJA

rodila gomilu debila

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Udružena koalicija
Kakav nepismeni, neinteligentni ljakson

Kakav nepismeni, neinteligentni ljakson

A evo i bajadere dijareje iz predgrađa mostara 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Grad Mostar pijačarima treba dati nekakvu plaketu; ljudi im dva stadiona napraviše 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Već je vrijeme da se traži treća lokacija... Može li negdje oko kakve deponije?

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Cim sam to procitao vidio sam da se ne isplati ulaziti sa njim u raspravu

Forzza Velez
Ma ona nakaza iz neke selendre oko Tuzle. Ne treba ništa čuditi od ovakvih, jedino možemo proklinjati internet što im je omogućio interakciju sa svijetom.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑27 feb 2021, 11:14Cim sam to procitao vidio sam da se ne isplati ulaziti sa njim u raspravu![]()
Ojj ovaj samo zna o nekakvim seljacima trkeljati, a klub mu stacioniran na seoskom stadionu, u po sela.Baader je napisao/la: ↑27 feb 2021, 11:16Ma ona nakaza iz neke selendre oko Tuzle. Ne treba ništa čuditi od ovakvih, jedino možemo proklinjati internet što im je omogućio interakciju sa svijetom.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑27 feb 2021, 11:14Cim sam to procitao vidio sam da se ne isplati ulaziti sa njim u raspravu![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
I kao takav je Old Trafford za vaše ruglo, bez obzira što je u sred grada. Seljačiću, smiri se, pjena ti se oko usta skupila, nije ovo korida, nećeš yebat, na forumu si.
Vidi ga jest se zapalio, lik u svakom postu sebe opisuje, a naporan drama. Opušteno plođeni 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Danas je prvi dan lige, hvala ti Boze, da mogu da pisem o utakmicama..Nema mi Sarajeva danas ali bit ce zanimljivi svi mecevi, i rado cu ih pogledat. Srecom ne igra sugavica danas, pa je zrak cist, ne smrde fekalije, i da nije corone moglo se i bez maske hodati.
Al ebo sugavicu, idemo malo o tekmama:
Radnik vs Velez X2 Velez je favorit, iako prvi mecevi nakon pauze su nezgodni za prognozu, ipak roster Veleza je pojacan u odnosu na zimu, zamjena napadaca, povratak povrijedjenih ako sam dobro upratio...
Borac vs Olimpik 1, iako Borac nijr zabio gol u pripremnim, iako mu fale dva bitna igraca, Lukic i Jovanovic, pa i Dujakovic, iako se Olimpik pojacao, ipak je kec najrealniji, kuci dobro igraju, imaju Zakarica i Vranjesa koji ce odluciti ovu tekmu. 5 posto ipak opreza, novi trener koji nema iskustvo i ima onaj ex yugo mentalitet psovanja i deranja na igrace, mozda im to malo pomuti svlacionicu.Nek me isprave forumasi iz BL.
Zrinjski vs Krupa 1 no comment, ubit ce ih 'sakama'.
Nek je pocelo.
Al ebo sugavicu, idemo malo o tekmama:
Radnik vs Velez X2 Velez je favorit, iako prvi mecevi nakon pauze su nezgodni za prognozu, ipak roster Veleza je pojacan u odnosu na zimu, zamjena napadaca, povratak povrijedjenih ako sam dobro upratio...
Borac vs Olimpik 1, iako Borac nijr zabio gol u pripremnim, iako mu fale dva bitna igraca, Lukic i Jovanovic, pa i Dujakovic, iako se Olimpik pojacao, ipak je kec najrealniji, kuci dobro igraju, imaju Zakarica i Vranjesa koji ce odluciti ovu tekmu. 5 posto ipak opreza, novi trener koji nema iskustvo i ima onaj ex yugo mentalitet psovanja i deranja na igrace, mozda im to malo pomuti svlacionicu.Nek me isprave forumasi iz BL.
Zrinjski vs Krupa 1 no comment, ubit ce ih 'sakama'.
Nek je pocelo.
Zadnja izmjena: Steven11, dana/u 27 feb 2021, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.