FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gradski derbi između Željezničara i Sarajeva biće odigran u ponedjeljak, 1. marta na stadionu Grbavica uz direktan prenos na Areni Sport.
Kako smo uspjeli saznati, Arena Cloud, aplikacija na kojoj možete gledati Arena Sport kanale će besplatno pustiti da se gleda derbi što su sigurno sjajne vijesti za navijače oba kluba koji nisu u mogućnosti posmatrati najveću utakmicu bh. fudbala.
Podsjetimo, Arena Cloud je besplatna do 1. marta, pa je postojala bojazan da mnogi navijači oba kluba neće imati gdje gledati gradski derbi, no taj problem je sada riješen.
Utakmica Željezničara i Sarajeva se igra u ponedjeljak sa početkom u 17.30 sati.
Kako smo uspjeli saznati, Arena Cloud, aplikacija na kojoj možete gledati Arena Sport kanale će besplatno pustiti da se gleda derbi što su sigurno sjajne vijesti za navijače oba kluba koji nisu u mogućnosti posmatrati najveću utakmicu bh. fudbala.
Podsjetimo, Arena Cloud je besplatna do 1. marta, pa je postojala bojazan da mnogi navijači oba kluba neće imati gdje gledati gradski derbi, no taj problem je sada riješen.
Utakmica Željezničara i Sarajeva se igra u ponedjeljak sa početkom u 17.30 sati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja vagam između Jukića i Velkoskog

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zna li neko do kada danas radi fan shop??
Nemate sta vagat krle je mbape za jukica i krle ce igrat na krilu.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
.............. Handžić.........
Mešanović.... Sušić....... Fanimo
....... Pejović.... Đokanović
Pidro.. Dupovac... Miličević...Oremuš
...............Kovačević
Krenuti ovako pa sta bog da....
Mešanović.... Sušić....... Fanimo
....... Pejović.... Đokanović
Pidro.. Dupovac... Miličević...Oremuš
...............Kovačević
Krenuti ovako pa sta bog da....
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Jukic da krene utakmicu i onda uvest Krstea u drugom da ih rijesi.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
I ja sam o tome razmišljao, ali ne pamtim kad je Salčin zadnji put igrao na krilu. Ne bih volio da pravimo neke eksperimente na derbiju.

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Dzafic
D.Hodzic,Milicevic,Dupovac,Pidro
Pejovic, Djokanovic
Hebibovic, Krste,Milanovic
Handzic
Uz malo sportske srece i ovi bi rijesili komsije .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Napokon pocinje najzanimljivija liga na svijetu 
Krste ne moze trcat, igrac manje na terenu realno. Nije ni Jukic nista posebno, ali opet bi prije da on igra. Izmedju dva zla biram manje, moramo rasturiti kone trkom.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Koliko imaju sporu i tromu ekipu, steta bi bila ne utrpat im 4 komada. Nek se ponovi prvo poluvrijeme sa koseva, ovaj put imamo mesanovica i to je vec 0-3
NEMA NAZAD
Moze Krle i rahitican izdrzati 60 minuta. Ne znam odakle potice ta prica da ne moze trcati kad je lik jedan od spremnijih igraca. Pitajte igrace kad ih vec poznajete i cut cete kakav je Krste po pitanju fizicke spreme.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- ElCartel11
- Kontakt:
Krste ima pluca al nema brzinu koja je potrebna za krilo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Aha a to ce bit atletski miting poslije tekme pa treba brzina jel?ElCartel11 je napisao/la: ↑27 feb 2021, 12:04Krste ima pluca al nema brzinu koja je potrebna za krilo.
Uzmi sva krila i Krstu i uporedi golove i asistencije....njegov pristup je kapitenski pomaze na svojoj strani u odbrani a ima i lucidnost, pokazao je to vise puta na derbiju bas na grbavici, za Jukica je ovo mozda prvi derbi na grbavici i ne bih se pouzdao u njega....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, broj6, ErosViverosViv, Ferroviere1987, mnon46, riki46 i 65 gostiju.