Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Nazalost nece se moci preko Junajteda, to je to sto se EL tice. Fokus treba da bude na borbi za EL iduce sezone.
Juvetini je li ovo primavera igra protiv Verone ?
Ili ja nisam u toku ili će samo onaj mali rumun od lijevih igrača igrati?

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Da, između njega i Sandra je nedoumica. Počet će ovi prvotimci koji su zdravi, ali morat će ubaciti nekog od ovih u23 jer nema koga. Zamjerka je što Fagioli ne počinje jer je praktično na vratima prvog tima, ostavio odličan dojam u kupu i zadnju u prvenstvu. Najkreativniji veznjak nakon Arthura i općenito jedina zamjena Arthuru. Ali vjerovatno će dobiti šansu.
Pretežak meč bi bio i u najjačem sastavu, a ne ovako, bez napadača, bez bekova, bez Arthura. Sreća je pa imamo De Ligta i Demirala jer nema ni starijeg dvojca nazad.
Jurić uvijek nabrijan protiv Juventusa i rijetko gubi. Vjerovatno i top 5 meč po važnosti za cijelu sezonu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- FabioParatici
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
Sačuva Juve bod, svaka čast.
- FabioParatici
Cestitke Interu. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Neiskusno od tebe. Nisi mi vjerovao na početku sezone.
https://instagram.com/stories/dilettale ... qdp128jy7m
#MaxOUT
#MaxOUT
Dileta je topPogba je napisao/la: ↑27 feb 2021, 22:58Neiskusno od tebe. Nisi mi vjerovao na početku sezone.
https://instagram.com/stories/dilettale ... qdp128jy7m
Vezano za sta nisam vjerovao?
Pisao sam Fufni taj dio. Vezano za prognozu sezone prije početka.
#MaxOUT
#MaxOUT
- JohnCleese
- Kontakt:
Veliki neponovljivi C. Ronaldo u svojoj skoro dvadesetogodisnjoj seniorskoj karijeri niti sa jednim klubom nije zavrsio ispod treceg mjesta u ligi.
Treci je bio jednom sa Sportingom, te par puta sa ManU-om i Realom.
Sta ce se desiti ove sezone ?
Sta ce se desiti ove sezone ?

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Sigurno neće bit ispod 2. mjesta
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Kad ljudi pisu postove jel gledaju sta pisu nije mi jasno.JohnCleese je napisao/la: ↑28 feb 2021, 10:30Veliki neponovljivi C. Ronaldo u svojoj skoro dvadesetogodisnjoj seniorskoj karijeri niti sa jednim klubom nije zavrsio ispod treceg mjesta u ligi.
Sta ce se desiti ove sezone ?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.