FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja bi od stopera stavio bar moje misljenje: Miletica/ Čelikovica ili cak umjesto Miletica Vrhovac mozda..?
- MocMahale444
Ovo je tacno vucko

LjoZee samo ti siri pesimizam

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ima li sutra kakvog otvorenog treninga?
- kontrasviju
- Kontakt:
Fenomenomenalno igraš mi ti
Fenomenomenalno samo nastavi!
Fenomenomenalno samo nastavi!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
@LjoZee izgleda da ce ti se zelja odmah ispuniti da Celikovica vidis na stoperu 

Sretno omladino

-
- Kontakt:
Gdje nestade onaj ssr
-
- Kontakt:
Ne moze tipkati, napio se decko od srece. Generalni sponzor, ostali manji sponzori, pojacanja, itd itd.. valja to sve proslaviti
Pola zelje, a za cijelu fali Ikic.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mi Boga mi ko da je SInan Messi, pa mora igrati. Kao prvo nije prošao pripreme, i kroz trening se treba izboriti za svoju poziciju u prvih 11. Niko ne garantuje da će uopšte uspjeti u tome. Tu je i Mujezinović, brzo smo zaboravili da nas je on svojom formom nosio početkom sezone, možda se i on vrati.
Iskreno nisam bio za dovođenje Sinana, jer smatram da imamo pozicija gdje nam mnogo, mnogo više škripi. I druga stvar Sinan nije klasično krilo, najbolji je kada okomito iza špiceva ide prema golu. Nama fale krila, stoperi, bar jedan bek, fali nam brzih igrača, a Sinan ništa spektakularno u odnosu na ono što imamo.
I žeganje u bulju menstrualnih će biti u ponedeljak, u to nemam sumnje....
Iskreno nisam bio za dovođenje Sinana, jer smatram da imamo pozicija gdje nam mnogo, mnogo više škripi. I druga stvar Sinan nije klasično krilo, najbolji je kada okomito iza špiceva ide prema golu. Nama fale krila, stoperi, bar jedan bek, fali nam brzih igrača, a Sinan ništa spektakularno u odnosu na ono što imamo.
I žeganje u bulju menstrualnih će biti u ponedeljak, u to nemam sumnje....
Ako nekome treba IPTV mogu mu to zavrsiti sa sica cijenu 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jel ovo sa onim sto je Sejo uzeo ili bez?
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
1906 = Sejo legenda i mi ostali bolesnici. Moramo puno vise. Svako moze izdvojiti 5 km za kartu, izgovora nema. Najjaci smo da pljujemo, kritikujemo, jedni drugima podapinjemo a nigdje nas.
-
- Kontakt:
O cemu mi pricamo nema nas 5 milja da kupimo po jednu kartu..
I sad su navijaci kao bruka a klub se ne bruka sto stalno iste akcije radi i to bez trunke kreativnosti, a da ne spominjem da to prati i neki marketing, pa da svako ziv zna za to. Dijete iz osnovne skole bi imalo vise smisla i bolje bi animiralo skoro 200 hiljada navijaca na fb-u, od ljudi koji trenutno to pokusavaju. Za utakmicu protiv MDK bilo je prodato 7000 ili 8000 karti, ne mogu se sad tacno sjetiti. To je prva akcija i navijaci su ispostovali. Nakon toga, sve akcije za karte, na isti fazon..
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Ejnur, Kajkutenjoyer, MrkiMedo, Stanceski i 24 gosta.