Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Znači, vrli preCjednik želi nastaviti da prosi. Od dijaspore uzimati lovu, sebi izdvojiti i onda oszalo proslijediti. Nije loše, priznajem.
Spominjem ti te utakmice jer i sam znaš kako je teško doci do bodova u Lukavici kad i domacinu trebaju..Osttribine je napisao/la: ↑26 feb 2021, 14:58Samo mi objasni kako ste kolo prije te Lukavice pobijedili Gošk u Gabeli cini mi se 4-1 ako se ne varam, a u Lukavici i poraz golom razlike vas je ostavljao u ligi, a vi izgubili dva razlike i ispali, mislim vasa stvar mozete mrziti Zelju svejedno mi, ali treba nekad biti i realan malo. Ali jok, vama su trn u oku sarajevski klubovi pa eto okrivit cemo njih, evo i za vasu situaciju i ispadanje ti spominjes nesto sto veze sa vama nema, a to su utakmice Sarajeva u Lukavici protiv Slavije kada su nam u dva navrata trebali bodovi za titulu.samirr je napisao/la: ↑25 feb 2021, 22:39
Da al' da smo pobjedili ili uzeli bod u gostima.. A znaš i sam da na gostovanjima godinama nisi mogao centra preci i eto bas ce te pustiti. Sarajevo je otimalo bodove u Lukavici kad se za titulu borilo malo, ako se dobro sjecam jednom je Obuca pogodio pred kraj i Sarajevo uze bod osvoji titulu na kraju te sezone. Svi dobro znamo sta se desavalo kad je Ibrak bio u klubu. Stekao se utisak da se igralo dok gosti ne daju gol 2:3 Stojcev u 90+5 !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
kako ce im se to obit o glavu prosenje

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pored zivog Borca koji se bori za Evropu, RTRS prenosi meceve Zvezde iz Super lige
Ljudi gaze sve svoje samo da bi se u shupak beograđanima uvukli

Ljudi gaze sve svoje samo da bi se u shupak beograđanima uvukli

- feniksptica
- Kontakt:
Lakse 3x nac publiku za Zvezdu nego za Borac
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ovo je sramota.Velezu je otet stadion napravili ljudi bar nesto da bi mogli igrat i neko slika gradski stadion i uporedjuje to sa Velezom.Jesi svjestan sta si napiso.
Sramota je da se pominje taj tzv velez kad je to davno napusteno i ugaseno a sva njegova istorija bacena i pronadjena u kontejneru u jednoj crnoj vreci za smece.
A grupica pijacara i politickih SDP ili SDA (zavisi ko ih od te 2 partije u momentu plodi) pijuna kojima je neko slagao da su neciji navijaci pokusava na forumu da ismijava najveci klub i najveci stadion u drzavi.
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
- kontrasviju
- Kontakt:
Ma paket, onaj od 26KM/3 mjeseca.Zip je napisao/la: ↑26 feb 2021, 18:37Jesi li samo utakmicu uplatio ili paket?kontrasviju je napisao/la: ↑26 feb 2021, 17:32Tačno i kad čovjek pređe preko svega i odluči se da im da pare, ponovo se ne može aktivirati. Ima li iko još problema sa aktivacijom Moja webTV, mene čitav dan izbacuje sa stranice.![]()
Ako si samo utakmicu, moci ces pola sata prije tekme gledati moja web tv, bit ce ti otkljucano.
Evo uspio sam konačno, nakon što sam bukvalno čitav dan pokušavao.

1921
Kako glup zakljucak

Prenose ono sto ce biti gledanije, a ne da bi se nekom uvukli...Objasni kako ce se oni to uvuci beograđanima ako na podrucju druge drzave prenose utakmicu

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
brate dragi valjda b i trebalo da rade na promociji kluba iz svog grada, da se banjalučani vežu za Borac a ne tamo za Zvezdu i Partizan.
Šta misliš kad će RTS prenositi meč Borca iz Banja Luke, nikada
Zadnja izmjena: FoSte95, dana/u 26 feb 2021, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Za njih je to sve normalno, u njihovim glavama su jedno. Da Borac ne igra protiv sarajevskih klubova jos bi manje popularan bio.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
u nedelju prenose ligaški meč Zvezde, Borac igra u subotu i to naravno ne prenose

Koga boli ona stvar kad je marketing i posao u pitanju? Ljudi prate trziste i ako ce Zvezdu gledati 100.000 ljudi, a Borac 10.000, jasno je sta ce prenositi!FoSte95 je napisao/la: ↑26 feb 2021, 20:17brate dragi valjda b i trebalo da rade na promociji kluba iz svog grada, da se banjalučani vežu za Borac a ne tamo za Zvezdu i Partizan.
Šta misliš kad će RTS prenositi meč Borca iz Banja Luke, nikada
Zasto bi bilo ko prenosio Borac, kad Borac u Srbiji nema 20 navijaca

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- feniksptica
- Kontakt:
Je l ko pokusao na onaj Zvezdin forum se registrovat ko navijac drugog kluba..bas me zanima da l su ga prihvatili
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- alan_kardec
- Kontakt:
koji Zvezdin forum?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Beduin
- Kontakt:
Upravo tako. Ja kao tuzlak i slobodas sam ponosan na ono sto je Velez uradio cisto svojim trudom i mukom. Svaka im cast i da budu primjer mojoj Slobodi i vecini klubova u nasoj ligi.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 26 feb 2021, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Osttribine
- Kontakt:
Stoji i to, ali vama nisu trebali bodovi vec minimalni poraz, ali vi izgubili dva razlike.samirr je napisao/la: ↑26 feb 2021, 18:48Spominjem ti te utakmice jer i sam znaš kako je teško doci do bodova u Lukavici kad i domacinu trebaju..Osttribine je napisao/la: ↑26 feb 2021, 14:58Samo mi objasni kako ste kolo prije te Lukavice pobijedili Gošk u Gabeli cini mi se 4-1 ako se ne varam, a u Lukavici i poraz golom razlike vas je ostavljao u ligi, a vi izgubili dva razlike i ispali, mislim vasa stvar mozete mrziti Zelju svejedno mi, ali treba nekad biti i realan malo. Ali jok, vama su trn u oku sarajevski klubovi pa eto okrivit cemo njih, evo i za vasu situaciju i ispadanje ti spominjes nesto sto veze sa vama nema, a to su utakmice Sarajeva u Lukavici protiv Slavije kada su nam u dva navrata trebali bodovi za titulu.samirr je napisao/la: ↑25 feb 2021, 22:39
Da al' da smo pobjedili ili uzeli bod u gostima.. A znaš i sam da na gostovanjima godinama nisi mogao centra preci i eto bas ce te pustiti. Sarajevo je otimalo bodove u Lukavici kad se za titulu borilo malo, ako se dobro sjecam jednom je Obuca pogodio pred kraj i Sarajevo uze bod osvoji titulu na kraju te sezone. Svi dobro znamo sta se desavalo kad je Ibrak bio u klubu. Stekao se utisak da se igralo dok gosti ne daju gol 2:3 Stojcev u 90+5 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.