FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I meni isto posalji.TMovac je napisao/la: ↑26 feb 2021, 15:59meni je telemach smanjio racun zbog arena sa 82 na 67KM. A licno imam 2 iptv-a. jedan placam 16KM, a drugi 10KM mjesecno. ako ti treba samo zbog arene i moje tv javi mi se u inbox pa ti proslijedim broj telefona lika od kojeg uzimam ovaj od 10KM.BarbareZeljin je napisao/la: ↑26 feb 2021, 15:29Placam Telemach 75 km ,koliko placas iptv i koji. Ovo sa cloudom od 10 km je bilo ok.
@mrki
Koji iptv je 15 eura godisnje.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
"Sa radošću očekujem idući naš susret." Osim Amar nakon derbija 4.11.2020. Sta mislite kakvu ce ekipu izvest?
-
- Kontakt:
Dinamicnu sa brzom vezom i napadom
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Jedino da im nabije turbo u guzicu
Onu koja nije jos nijednom bila ako postoji kombinacija i formacija koju nije obrnuo.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Po amarovoj izjavi izgleda da se fokusirao da obezbjedimo Evropu a titulu je vec halalio
Samo nas titula zanima, to svim uposlenicima kluba treba biti jasno. MI ZIVIMO ZELJEZNICAR!
To i jeste realan domet ove ekipe pogotovo kad je ispao Ikic. Jedno su zelje, a drugo je realno stanje. Da nam je Evropa maksimum znalo se u decembru nakon Krupe, a ne tri dana pred bitnu utakmicu gdje bi mogao se vratiti, a za sada trojice ti nema koja bi bila u prvih 11, tj. bolje su rjesenje od onih sto ce igrati.zeljovac21 je napisao/la: ↑26 feb 2021, 17:19Po amarovoj izjavi izgleda da se fokusirao da obezbjedimo Evropu a titulu je vec halalio
- MocMahale444
Steta sto ga nismo prodali.LjoZee je napisao/la: ↑26 feb 2021, 17:28To i jeste realan domet ove ekipe pogotovo kad je ispao Ikic. Jedno su zelje, a drugo je realno stanje. Da nam je Evropa maksimum znalo se u decembru nakon Krupe, a ne tri dana pred bitnu utakmicu gdje bi mogao se vratiti, a za sada trojice ti nema koja bi bila u prvih 11, tj. bolje su rjesenje od onih sto ce igrati.zeljovac21 je napisao/la: ↑26 feb 2021, 17:19Po amarovoj izjavi izgleda da se fokusirao da obezbjedimo Evropu a titulu je vec halalio
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- kontrasviju
- Kontakt:
Kako trojica jbt?LjoZee je napisao/la: ↑26 feb 2021, 17:28To i jeste realan domet ove ekipe pogotovo kad je ispao Ikic. Jedno su zelje, a drugo je realno stanje. Da nam je Evropa maksimum znalo se u decembru nakon Krupe, a ne tri dana pred bitnu utakmicu gdje bi mogao se vratiti, a za sada trojice ti nema koja bi bila u prvih 11, tj. bolje su rjesenje od onih sto ce igrati.zeljovac21 je napisao/la: ↑26 feb 2021, 17:19Po amarovoj izjavi izgleda da se fokusirao da obezbjedimo Evropu a titulu je vec halalio

Samo Ikić. Ramović i da ima pravo nastupa ne bi sigurno počeo, nije prošao pripreme. Ne možeš igrača koji će odraditi 3 treninga sa ekipom ubaciti u prvih 11 u derbiju.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 26 feb 2021, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
1921
Ako vec momak ne moze igrati treba mu dati ciste papire... Sta treba 6mjeseci da na tribinama sjedi.MocMahale444 je napisao/la: ↑26 feb 2021, 17:31Steta sto ga nismo prodali.LjoZee je napisao/la: ↑26 feb 2021, 17:28To i jeste realan domet ove ekipe pogotovo kad je ispao Ikic. Jedno su zelje, a drugo je realno stanje. Da nam je Evropa maksimum znalo se u decembru nakon Krupe, a ne tri dana pred bitnu utakmicu gdje bi mogao se vratiti, a za sada trojice ti nema koja bi bila u prvih 11, tj. bolje su rjesenje od onih sto ce igrati.zeljovac21 je napisao/la: ↑26 feb 2021, 17:19Po amarovoj izjavi izgleda da se fokusirao da obezbjedimo Evropu a titulu je vec halalio
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Pa jeste da nam je neko rekao da ce biti ovakav razvoj situacije. On je ostavljen bio da pomogne pa cak i da ode na ljeto dzaba. Sa njim koliko-toliko je odbrana i sigurnija uz Celikovica, Ramovica bili bismo jaci nego jesenas, ali cim mi nanijetimo sve da fercera kako Bog zapovijeda mora se desiti nesto da nas zezne.

Ma zato sam i napisao bolja rjesenja da se ispravim s obzirom na ovo oko Sinana. Sigurno da je Ramovic bolji od Veselinovica, Ikic od Kosorica/Miletica, po mom misljenju i Milicevic od Sehica. A ne bi bilo prvi put Sinanu bez priprema da zaigra.kontrasviju je napisao/la: ↑26 feb 2021, 17:34Kako trojica jbt?![]()
Samo Ikić. Ramović i da ima pravo nastupa ne bi sigurno počeo, nije prošao pripreme. Ne možeš igrača koji će odraditi 3 treninga sa ekipom ubaciti u prvih 11 u derbiju.

Pa igrat ce Ikic vec iduce kolo, ne vjerujem da je otpao za citavu sezonu
Ramovic igra kolo poslije derbija jer tada ima pravo nastupa, samo jos za Ikica da se sredi aBd i polako
Znas kad sam ja pesimistican da to bude sve ok. Zato ne zali se.

- kontrasviju
- Kontakt:
Dobro, to jeste tako. Ramović jeste definitivno bolji od Veselog ako općenito gledamo, ali mislim da je bez obzira na sve Veseli isključivo za ovu utakmicu bolja opcija, spletom okolnosti naravno. Miličević i da može igrati, vjerujem da bi Šehić počeo, jer ako se sjećaš, prošli derbi je igrao Šehić, a Mili tri dana prije protiv Radnika. Šehić je bolji i odgovorniji defanzivno i mislim da ih i Amar tako gleda.LjoZee je napisao/la: ↑26 feb 2021, 17:38Pa jeste da nam je neko rekao da ce biti ovakav razvoj situacije. On je ostavljen bio da pomogne pa cak i da ode na ljeto dzaba. Sa njim koliko-toliko je odbrana i sigurnija uz Celikovica, Ramovica bili bismo jaci nego jesenas, ali cim mi nanijetimo sve da fercera kako Bog zapovijeda mora se desiti nesto da nas zezne.
Ma zato sam i napisao bolja rjesenja da se ispravim s obzirom na ovo oko Sinana. Sigurno da je Ramovic bolji od Veselinovica, Ikic od Kosorica/Miletica, po meni i Milicevic od Sehica. A ne bi bilo prvi put Sinanu bez priprema da zaigra.kontrasviju je napisao/la: ↑26 feb 2021, 17:34Kako trojica jbt?![]()
Samo Ikić. Ramović i da ima pravo nastupa ne bi sigurno počeo, nije prošao pripreme. Ne možeš igrača koji će odraditi 3 treninga sa ekipom ubaciti u prvih 11 u derbiju.![]()
Nadam se samo da će u ponedjeljak spustiti Čelikovića na štopera, a Boju u vezu sa Mešom i Štilom. Kosorića će Mešanović i Fanimo budalom praviti ako bude igrao.
1921
Ne mogu ti pomoć ove noći, jer ne mogu protiv srca svog

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.