Telemach ukinuo Arene, ja otišao da im kažem da oni to fino isključe, međutim nastavljamo saradnju uz 20 KM jeftiniji ugovor

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I hocu, taman mi radno vrijeme zavrsilo, odo uzivati na suncu i vikendu
Pa kako se onda vama isplati raditi vrabcice?killafrommanilla je napisao/la: ↑26 feb 2021, 11:04Kosevo se ne isplati radit, sta ako Marija Serifovic odluci megakoncert praviti, steta terenazagor1987 je napisao/la: ↑26 feb 2021, 10:57Mi uvijek krenemo od krova pa se poredimo sa nekim drugim ligama. Vecina saveza u okolnim zemljama je prvo krenula od terena a kod nas uslov reflektor nema veze sto je teren mocvara. Nek uhljupi iz saveza svake godine naprave jedan teren svima bi bilo bolje barem da se lopta normalno kotrlja kako ih nije stid da se igra po ovakvim terenima,pa do juce nismo imali teren gdje repka moze igrat osim Zenice.
Samo mi objasni kako ste kolo prije te Lukavice pobijedili Gošk u Gabeli cini mi se 4-1 ako se ne varam, a u Lukavici i poraz golom razlike vas je ostavljao u ligi, a vi izgubili dva razlike i ispali, mislim vasa stvar mozete mrziti Zelju svejedno mi, ali treba nekad biti i realan malo. Ali jok, vama su trn u oku sarajevski klubovi pa eto okrivit cemo njih, evo i za vasu situaciju i ispadanje ti spominjes nesto sto veze sa vama nema, a to su utakmice Sarajeva u Lukavici protiv Slavije kada su nam u dva navrata trebali bodovi za titulu.samirr je napisao/la: ↑25 feb 2021, 22:39
Da al' da smo pobjedili ili uzeli bod u gostima.. A znaš i sam da na gostovanjima godinama nisi mogao centra preci i eto bas ce te pustiti. Sarajevo je otimalo bodove u Lukavici kad se za titulu borilo malo, ako se dobro sjecam jednom je Obuca pogodio pred kraj i Sarajevo uze bod osvoji titulu na kraju te sezone. Svi dobro znamo sta se desavalo kad je Ibrak bio u klubu. Stekao se utisak da se igralo dok gosti ne daju gol 2:3 Stojcev u 90+5 !
Shategabri je napisao/la: ↑26 feb 2021, 13:54Aktivirao MojaWeb TV 5 KM. Jeftinije ne može.
Telemach ukinuo Arene, ja otišao da im kažem da oni to fino isključe, međutim nastavljamo saradnju uz 20 KM jeftiniji ugovor![]()
mozes ti puno bolje tobe, ovo je bas bezveze, mozda u rangu zipovog humorahababb je napisao/la: ↑26 feb 2021, 14:53Pa kako se onda vama isplati raditi vrabcice?killafrommanilla je napisao/la: ↑26 feb 2021, 11:04Kosevo se ne isplati radit, sta ako Marija Serifovic odluci megakoncert praviti, steta terenazagor1987 je napisao/la: ↑26 feb 2021, 10:57Mi uvijek krenemo od krova pa se poredimo sa nekim drugim ligama. Vecina saveza u okolnim zemljama je prvo krenula od terena a kod nas uslov reflektor nema veze sto je teren mocvara. Nek uhljupi iz saveza svake godine naprave jedan teren svima bi bilo bolje barem da se lopta normalno kotrlja kako ih nije stid da se igra po ovakvim terenima,pa do juce nismo imali teren gdje repka moze igrat osim Zenice.
Sta ako ultrasi odluce da vas opet otjeraju i otmu vam i pijacu istadion?
Cuj humor legitimna zabrinutostkillafrommanilla je napisao/la: ↑26 feb 2021, 16:08mozes ti puno bolje tobe, ovo je bas bezveze, mozda u rangu zipovog humorahababb je napisao/la: ↑26 feb 2021, 14:53Pa kako se onda vama isplati raditi vrabcice?killafrommanilla je napisao/la: ↑26 feb 2021, 11:04
Kosevo se ne isplati radit, sta ako Marija Serifovic odluci megakoncert praviti, steta terena
Sta ako ultrasi odluce da vas opet otjeraju i otmu vam i pijacu istadion?
Vrlo moguće da jesi, državu nam vode magistri i doktori nauka koji govore ili pišu PRIPISIVA i sl.nekoIzMostara je napisao/la: ↑26 feb 2021, 13:51Hahahahahahahaha za tebe magistar nauka, al bukvalno![]()
Čista emocija
Jesi li samo utakmicu uplatio ili paket?kontrasviju je napisao/la: ↑26 feb 2021, 17:32Tačno i kad čovjek pređe preko svega i odluči se da im da pare, ponovo se ne može aktivirati. Ima li iko još problema sa aktivacijom Moja webTV, mene čitav dan izbacuje sa stranice.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.