halalite na upadu taj bronze paket su ukinuli sad samo ima silver i goldBarbareZeljin je napisao/la: ↑26 feb 2021, 11:54Moras kupovati preko googla,nemoj preko aplikacije.
Jel neko uspio kupiti bronze paket za Arena cloud. Ili se mora cekati da istekne 28.02. Ovaj promo period.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 26 feb 2021, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Evo pise na sport centar da sinan od sljedeceg kola ima pravo nastupa.
Znaci na derbi bez Milicevica, Ramovica, Ikica, Blazevica (?) i bez Osima i kao nadaj se necemu.Mauricio87 je napisao/la: ↑26 feb 2021, 11:59Evo pise na sport centar da sinan od sljedeceg kola ima pravo nastupa.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Navala u FAN Shopu.
Željovci
Željovci

-
- Kontakt:
Najisplativije je kupiti MOJU TV za 3 mjeseca, ja sam platio cirka oko 26 KM i rahat.
Kakvi god nasi su i vise volim pare dati i ostaviti u svojoj drzavi nego placati onima koji su me 4 godine granatirali.
Kakvi god nasi su i vise volim pare dati i ostaviti u svojoj drzavi nego placati onima koji su me 4 godine granatirali.
-
- Kontakt:
Opraštam sve gospođi Belmi.

Dobar ti bibi @KANA. Garant si u šemi s Koketom.

Željezničar za život cijeli!
a vidio da od ovog SSR slagera nema nista morao je brat uletitiSudoHusika je napisao/la: ↑26 feb 2021, 12:24Opraštam sve gospođi Belmi.![]()
Dobar ti bibi @KANA. Garant si u šemi s Koketom.![]()

Sad gledam slike, drug danas odveo sina na Grbavicu prvi put. Mi skupa odrasli, ko balavci pred Lilestrom pravili ludnicu u ulici, farbali se po komsiluku pred Newcastle...
I haj sve, nego ga uslika tacno k'o mene stari kad me prvi put odve na prazan stadion, odmah nakon sto su stolice na sjeveru postavljene. Onda se sjetim sjedenja na betonu na sjeveru, na kojekakvim jastucima sto je stari pravio, pa na jugoistoku kad sprzi sunce, pa taj dan kad sam i te stolice vidio, meni bilo ko Bernabeu. A klinac ce imati tu srecu da prvu tekmu na Grbavici odgleda na prelijepom hramu i nadam se, nikad ne prodje sve cirkuse i tuge sa stadionom koje smo mi prosli.
Ti si moj Zeljo, veliki Zeljo i samo tebe volim ja
Mogu mi uzet sve u zivotu, ali tebe Zeljo ne dam nikada!
I haj sve, nego ga uslika tacno k'o mene stari kad me prvi put odve na prazan stadion, odmah nakon sto su stolice na sjeveru postavljene. Onda se sjetim sjedenja na betonu na sjeveru, na kojekakvim jastucima sto je stari pravio, pa na jugoistoku kad sprzi sunce, pa taj dan kad sam i te stolice vidio, meni bilo ko Bernabeu. A klinac ce imati tu srecu da prvu tekmu na Grbavici odgleda na prelijepom hramu i nadam se, nikad ne prodje sve cirkuse i tuge sa stadionom koje smo mi prosli.
Ti si moj Zeljo, veliki Zeljo i samo tebe volim ja
Mogu mi uzet sve u zivotu, ali tebe Zeljo ne dam nikada!
-
- Kontakt:
Evo i ja sam sada uspio, samo sam se registrovao preko drugog mail-a. Hvala ti
-
- Kontakt:

-
- Kontakt:
U koliko je sutra trening, moze u pp
-
- Kontakt:
Mislim da je danas
Kopćaš dominira
bravo svima za akciju. treba nastaviti.

Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 26 feb 2021, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo Sejo