Jedino s'klupe da je pucao penalSviuodbranu je napisao/la: ↑26 feb 2021, 07:34Ovaj opet profulao penal, ne vidim zasto se Edin toliko ponizava, uzmi penal zabij je nebu pod oblake boli te ku rac.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jedino s'klupe da je pucao penalSviuodbranu je napisao/la: ↑26 feb 2021, 07:34Ovaj opet profulao penal, ne vidim zasto se Edin toliko ponizava, uzmi penal zabij je nebu pod oblake boli te ku rac.
Mislio sam uopsteno zasto ne puca penale, jer i drugi fulaju kao na traci naravno da nece pucati sa klupe ili tribina.Francis je napisao/la: ↑26 feb 2021, 11:18Jedino s'klupe da je pucao penalSviuodbranu je napisao/la: ↑26 feb 2021, 07:34Ovaj opet profulao penal, ne vidim zasto se Edin toliko ponizava, uzmi penal zabij je nebu pod oblake boli te ku rac.![]()
Nisi mislio uopsteno, nisi ni znao da nije bio na terenu u tom trenutku, ali eto sad znasSviuodbranu je napisao/la: ↑26 feb 2021, 11:28Mislio sam uopsteno zasto ne puca penale, jer i drugi fulaju kao na traci naravno da nece pucati sa klupe ili tribina.Francis je napisao/la: ↑26 feb 2021, 11:18Jedino s'klupe da je pucao penalSviuodbranu je napisao/la: ↑26 feb 2021, 07:34Ovaj opet profulao penal, ne vidim zasto se Edin toliko ponizava, uzmi penal zabij je nebu pod oblake boli te ku rac.![]()
Ne vidim potrebu za tim pokusajem od pametovanja.
Dzeko, Ronaldo, Ibrahimovic najspremniji igrači zadnjih 15 godina.
Džeko je od debija propustio samo cca. 10% utakmica reprezentacije, vjerovatno naš najspremniji igrač ikada. Recimo dosta mlađi Kolašinac je propustio cca. 50% utakmica koje je mogao igrati.forgempp je napisao/la: ↑26 feb 2021, 11:49Dzeko, Ronaldo, Ibrahimovic najspremniji igrači zadnjih 15 godina.
Samo pogledat medicinski karton, sve neke bezazlene povredice gdje odsustvuju max sedmicu sa terena (osim Ibrake kad je ligamente sjebo, ali se nenormalno brzo vratio na teren).
Starci u tijelu 25.godišnjaka.
Da budalo.Francis je napisao/la: ↑26 feb 2021, 11:31Nisi mislio uopsteno, nisi ni znao da nije bio na terenu u tom trenutku, ali eto sad znasSviuodbranu je napisao/la: ↑26 feb 2021, 11:28Mislio sam uopsteno zasto ne puca penale, jer i drugi fulaju kao na traci naravno da nece pucati sa klupe ili tribina.
Ne vidim potrebu za tim pokusajem od pametovanja.![]()
M'rš u pmSviuodbranu je napisao/la: ↑26 feb 2021, 11:56Da budalo.Francis je napisao/la: ↑26 feb 2021, 11:31Nisi mislio uopsteno, nisi ni znao da nije bio na terenu u tom trenutku, ali eto sad znasSviuodbranu je napisao/la: ↑26 feb 2021, 11:28
Mislio sam uopsteno zasto ne puca penale, jer i drugi fulaju kao na traci naravno da nece pucati sa klupe ili tribina.
Ne vidim potrebu za tim pokusajem od pametovanja.![]()
Najbolji strijelac Wolfsburga svih vremena.
Sviuodbranu je napisao/la: ↑26 feb 2021, 16:33[media][/media]Najbolji strijelac Wolfsburga svih vremena.
Mislim da je mislio na najboljeg stranog strijelca svih vremena.Salih1984 je napisao/la: ↑26 feb 2021, 20:44Sviuodbranu je napisao/la: ↑26 feb 2021, 16:33[media][/media]Najbolji strijelac Wolfsburga svih vremena.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.