UEFA Europe League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: UEFA Europe League 2020/2021
rekao sam, oni penali i autogol su koštali Zvezdu, sad su mi i večeras pomiješana osjećanja, sretan zbog Dinama i igre Zvezde, a tužan zbog njihovog ispadanja, i ovako sam se osjećao u nedjelju (malo off-topic), sretan zbog Novaka a tužan zbog Sarača (tačnije, tog dana mi se mijenjalo raspoloženje)
edit: izgleda da za većinu Balkanskih timova važi ona Hajdukova mantra "uvik fali jedan gol"
edit: izgleda da za većinu Balkanskih timova važi ona Hajdukova mantra "uvik fali jedan gol"
-
- Kontakt:
Ako je tebi Milan ovdje zasluzeno prosao, ti nisi ni gledao utakmicu.qaa18 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:08Svabe chokeraj zesci ove sezone.
Ako je ovaj milan konkurent za titulu onda mos mislit koliko je grohnula talijanska liga. Drzali su cz gdje treba cijelo vrijeme i ipak zasluzeno prosli, sreca pa ih nije zapao dinamo, pukli bi ko kokica.
Lester bruka prem svake sezone!
Realno Milan kroz čitavu sezonu ima kratak roster, krpe ekipu a trošili su se maksimalno, kao da ostaju bez svježine, nedavno ih je Spezia ubila igrom. Drago mi je što je Zvezda ispala zbog stvari koje nemaju veze sa sportom i fudbalom ali to svakako ne može umanjiti pristojan kvalitet ove ekipe, realno je i to da su mogli više odmarati i kalkulusati u prvenstvu pred ovaj dvomec kao i to da su bili daleko motivisaniji od Milana.
Uzmi lijekove i na spavanje. Ne lupaj kao maksim po diviziji.Goretzka je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:09Zao mi je sto ste ispali, po meni a i po vecini bolji protivnik u oba meca. Smijesno je kad sudija mora gurat Milan sa penalima i crvenim kartonima. Da nije bilo preofirno svirao bi jos koji penal da Milan dobije tekmu. Steta bas, atraktivniji bi protivnik bili u zavrsnici, Milan ce neko dobro oderat.
-
- Kontakt:
1000 primjera? kuknjavafeniksptica je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:10Ne bi. Hiladju primjera gdje nije dozvoljeno da se izvede nakon isteka vremena ( ukoliko u samom produzetku nije bilo materijala da se nadoknadi ). Samo vise gledaj utakmica.Sanfrancisco je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:04A sta mislis da je bilo 1:2 pred kraj, koliko bi bilo produzeno? I da li bi Milanu dozvolio korner na isteku' Pa nije kosarka jbt..prvi put vidim da se ne pusta korner na isteku vremena.feniksptica je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:02
Sve posteno bilo.Ne do Bog da je pusteno bilo i da je pao gol. Tad bi neregularno bilo. Imas 93 minute rijesi ako hoces i to je to.
Mani te fudbalske romantike i je l zasluzeno nije. David Golijat i da su na osnovu toga trebali pustit. Covjek odsudio svaka mu cast.
CZ top.
Ja prvi put vidim da nije pusten korner..bilo je 5 sekundi po isteku
-
- Kontakt:
A tebi treba oftamolog, ako si uopste i gledao.meepo je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:16Uzmi lijekove i na spavanje. Ne lupaj kao maksim po diviziji.Goretzka je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:09Zao mi je sto ste ispali, po meni a i po vecini bolji protivnik u oba meca. Smijesno je kad sudija mora gurat Milan sa penalima i crvenim kartonima. Da nije bilo preofirno svirao bi jos koji penal da Milan dobije tekmu. Steta bas, atraktivniji bi protivnik bili u zavrsnici, Milan ce neko dobro oderat.
Ma ja pricam o igri. Mi igramo pravo moderan + dopadljiv fudbal.Felixians4 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:08woooow,pa ovaj milan nije top milan i podcijenili vas,igrali ste al-pari s arsenalom,olympiacosom,cska,krasnodarom,kolnom,hoffenheiom - nije pošteno spram milojevića. a nakon ovog dvomeča bit će mitovi toliko godina,nema kod nas balkanaca sredine.
Svaka cast Miloju, ali kod njega je to sve bilo nesto na silu i negledljivo.
Cisto sumnjam da bi ta njegova ekipa ovako odigrala dvomec protiv Milana. Milana koji je 2. u Serie A. To o potcjenjivanju moze piti vode za prvi mec, ali kada na San Siru uvodis sve najbolje igrace, a opet budes sabijen na svojoj polovini s igracem vise, onda je jasno da je dosta bilo i do Zvezde...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
i jesu li opet realne šanse da HNL opet ima dva predstavnika u Ligi prvaka? (ako bi Dinamo ovdje daleko dogurao, mislim da bi moglo biti realno)
- akisarajevo92
- Kontakt:
Imam osjecaj da bi Milan rado namjerno ispao da su igrali protiv nego "veceg" kluba jer im je glavni cilj biti medju top 4 u ligi i ne trositi se svakog cetvrtka u EL, ovako bi bila prevelika sramota ispasti od srpskog predstavnika pa su nekako prosli cisto da izbjegnu tu bruku
ako izvuku neki Ajax, Olympiacos u narednoj rundi sigurno ispadaju
ako izvuku neki Ajax, Olympiacos u narednoj rundi sigurno ispadaju
Don't believe the hype.
Pusti ovog, krivo djecaku sto sam ga isprskao cinjenicama na temi seria A pa na kraju i imao pravo jer je ovaj Milan zesca qarina. To ce se i pokazati kad ih neko otrese uskoro!! A nije da ih nije napucao Inter Atalanta Juve itd. Zvezda nezasluzeno ispala!!Sanfrancisco je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:19A tebi treba oftamolog, ako si uopste i gledao.meepo je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:16Uzmi lijekove i na spavanje. Ne lupaj kao maksim po diviziji.Goretzka je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:09Zao mi je sto ste ispali, po meni a i po vecini bolji protivnik u oba meca. Smijesno je kad sudija mora gurat Milan sa penalima i crvenim kartonima. Da nije bilo preofirno svirao bi jos koji penal da Milan dobije tekmu. Steta bas, atraktivniji bi protivnik bili u zavrsnici, Milan ce neko dobro oderat.
Drži se ti tenisa družeSanfrancisco je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:19A tebi treba oftamolog, ako si uopste i gledao.meepo je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:16Uzmi lijekove i na spavanje. Ne lupaj kao maksim po diviziji.Goretzka je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:09Zao mi je sto ste ispali, po meni a i po vecini bolji protivnik u oba meca. Smijesno je kad sudija mora gurat Milan sa penalima i crvenim kartonima. Da nije bilo preofirno svirao bi jos koji penal da Milan dobije tekmu. Steta bas, atraktivniji bi protivnik bili u zavrsnici, Milan ce neko dobro oderat.

Prskanje ? Dijete drago ti si ozbiljan pshiciki slucaj.Svakom loncu poklopac i nema gdje ne provociras. Na forumu La Lige,EPL-a, Seria A kao i na temi Barcelone.Ja sam mogao doci na temu Bundeslige i ismijavati Bayern jer je ispao od tamog nekog Kiela ali nisam, ima tamo normalni simaptizera i navijaca, a to sto imas neku vrstu kompleksa i sto imas neki vid psihicki problema meni je fkt zao.Goretzka je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:24Pusti ovog, krivo djecaku sto sam ga isprskao cinjenicama na temi seria A pa na kraju i imao pravo jer je ovaj Milan zesca qarina. To ce se i pokazati kad ih neko otrese uskoro!! A nije da ih nije napucao Inter Atalanta Juve itd. Zvezda nezasluzeno ispala!!
Nemoj ih Goretzka imaju i oni porodice
Tebe prskam non stop pa me prestanes citirati kad te dotucem cinjenicamameepo je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:31Prskanje ? Dijete drago ti si ozbiljan pshiciki slucaj.Svakom loncu poklopac i nema gdje ne provociras. Na forumu La Lige,EPL-a, Seria A kao i na temi Barcelone.Ja sam mogao doci na temu Bundeslige i ismijavati Bayern jer je ispao od tamog nekog Kiela ali nisam, ima tamo normalni simaptizera i navijaca, a to sto imas neku vrstu kompleksa i sto imas neki vid psihicki problema meni je fkt zao.Goretzka je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:24Pusti ovog, krivo djecaku sto sam ga isprskao cinjenicama na temi seria A pa na kraju i imao pravo jer je ovaj Milan zesca qarina. To ce se i pokazati kad ih neko otrese uskoro!! A nije da ih nije napucao Inter Atalanta Juve itd. Zvezda nezasluzeno ispala!!

Mogao si doci i provocirati ali si se sjetio da navijas za smijesan klub koji je na nivou Aston Ville trenutno.
Mozes ti mene vrijedjati ja znam da sam imao pravo da sad ne trazim postove kada ste me ismijavali jer sam napisao da je Milan pukom srecom na vrhu i da tamo nece dugo ostati vi ste goovorili da to nije tacno i da nemam pojma sta pisem. A gledaj sad.
Jesu li kontrolisali igru, u obe utakmice, jel to cz napravila pritisak koji je trajao bar 5 minuta, milan ih ganjo do 80., vide ne ide i malo stali da sacuvaju prednost, to sto ljudi gledaju navijacki na utakmicu, to je njihov problem.Sanfrancisco je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:14Ako je tebi Milan ovdje zasluzeno prosao, ti nisi ni gledao utakmicu.qaa18 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 23:08Svabe chokeraj zesci ove sezone.
Ako je ovaj milan konkurent za titulu onda mos mislit koliko je grohnula talijanska liga. Drzali su cz gdje treba cijelo vrijeme i ipak zasluzeno prosli, sreca pa ih nije zapao dinamo, pukli bi ko kokica.
Lester bruka prem svake sezone!
CPOJ
Ti prskas sam sebe glupostima i naravno da te ne citiram kad si iskompleksirani tinejdzer koji misli da je najpametniji na svijetu.Treba ti vremena da malo sazrijes i da shvatis da nije to tako e onda mozemo da debatujemo kao odrasli i normalni ljudi, a ovako tesko.
Nije meni potrebno da se spustam na tvoj nivo dijete drago, ako to nisi skontao onda ne znam fkt

Vidis sam si potvrdio ono sto sam napisao u prvoj recenici u ovom postu.
Pa sto nije odmarao vardyja i prvi tim?
Nema namjernog ispadanja- prvo nacelo ferpleja!
CPOJ
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Felixians4
- Kontakt:
podcjenujete van famoznih liga petica klubove. slavia prag,zvezda,dinamo godinama su korektni,nije im se odjednom omililo pa su neke senzacije bla-bla,pa da je riječ o ligi prvaka pa hajd,al što ne bi mogli isparirati ekipama koje istina jesu u vrhu najjačih liga,no itekako su dodirljivi i s nekim sumnjivim pozicijama,malo podcjenjivanja i eto te- sve je to visok profi level
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.