Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Poligon10
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Poligon10 » 21 feb 2021, 22:14

Shaw je sad bez dileme u najboljoj formi od svih bekova u ligi. Igra sa punim samopouzdanjem, čita igru i svugdje ga ima.

Dobra igra u drugom. Nakon lošeg početka(ponovo), brzo su se ustabilili i do kraja rutinirali protivnika. Rashford je igrač tekme sigurno. Konačno dobra partija i konkretan učinak. Dobar gol, fina finta kod penala. Treba nam u najboljoj formi do kraja. Za Martiala ne znam da li ima više nade što se tiče ove sezone. Mislim da ga samo još ja i njegova mati podržavamo, ali ovo je baš loše. Jedan dobar potez u drugom pol kad je izbacio onu dvojicu i to je to. Za ostalo vrijeme nije postojao. Debela klupa do kraja sezone ne bi li mu to udarilo u glavu malo, u suprotnom dobro vidjeti šta s njim dalje.

I da, hvala Jamesu što me je demantovao. :mrgreen:

Rashford - Cavani - Greenwood napad za ostatak sezone što se mene tiče. Kad se Pogba vrati može i ona formacija sa 2 napadača kako bi Pogba igrao bliže golu. To je svakako najbolje što imamo u ekipi.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 21 feb 2021, 22:21

Solidno drugo (ne dobro), očajno prvo. Za početak, ne mogu više da svarim ove situacije i ove promjene raspoloženja. Od one lepršave igre protiv Sociedada, koji je bar duplo bolja momčad od Svraka, pa do paćenja danas koje je trajalo bar 60 minuta. Gledam onaj City danas. Ljudi mašine. Nebitno ko je s druge strane, nebitno je koga oni uvedu - uvijek ista igra, melji protivnika, samo je pitanje vremena kada će "otčepiti". Nas ni Baba Vanga ne može skontati. Jedan dan odlični, drugi dan smeće. Da bog dragi sačuva.
Čini mi se da je jedina konstanta ta da će Victor i Harry dati 2+ zicera protivniku po utakmici. Večeras De Gea odličan, za razliku od nekih ranijih utakmica. Ni njemu više ne znaš kakav će doći na utakmicu.
Za kraj, nadam se će se ovo malo sa povredama smiriti, za kratko vrijeme smo dogorili poprilično, pogotovo u veznom redu. Još jedna ozljeda ili kartoniranje, moraćeš gurati sporog Matu ili nešta izmišljati, a Ole baš nije najpametniji u raji, čak ni kad mu je cijeli sastav na okupu. Plus, dodaj da je i nas potkačio COVID talas, pa i tu možeš ostati bez kojeg igrača. Nadam se bar da norvežanin neće izmišljati toplu vodu, te da će već na revanšu odraditi očekivano i odmoriti sve nosioce.

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 21 feb 2021, 22:21

Poligon10 je napisao/la:
21 feb 2021, 22:14
Za Martiala ne znam da li ima više nade što se tiče ove sezone. Mislim da ga samo još ja i njegova mati podržavamo, ali ovo je baš loše. Jedan dobar potez u drugom pol kad je izbacio onu dvojicu i to je to. Za ostalo vrijeme nije postojao. Debela klupa do kraja sezone ne bi li mu to udarilo u glavu malo, u suprotnom dobro vidjeti šta s njim dalje.
Prodaja ali bez zajebancije dok je jos koliko toliko na cijeni jer ako ponovi ovo i naredne sezone neces ga vise moci uvaliti ni za 30m

Pogba svakako odlazi vjerovatno za 45 do 55m ja bih bez sekunde razmisljanja pokusao naci klub i za njega a mogao bi otici za nekih 50m jer lik realno nema nikakav doprinos na terenu
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 21 feb 2021, 22:28

Treba Martiala uvalit Arsenalu. Njima bi baš legao, da nastavi gdje je Henry stao.

Na kraju je ispalo dobro. Mnogo bitna pobjeda. Slijedi niz strašno teških utakmica u gostima. Dobra stvar u svemu je što definitivno bolje igramo u gostima.

Protiv Sociedada izvesti sastav koji samo neće prokockati 4 gola prednosti. Neka izgube 0:3, OK je.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 22 feb 2021, 08:18

Samo nam još Martial fali.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović

'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 feb 2021, 09:31

Ma nece on otici sigurno, iako bi to mozda i bilo najpametnije rjesenje za obje strane. Ne vjerujem da ce ga Ole pustiti.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 22 feb 2021, 22:23

Kod Martiala talenat nije sporan. On "u rukavu" ima stvari kakve Rashford nikada imati neće. Kretanje, fintiranje, IQ u igri, u prirodi mu je da se igra s protivnicima. Rashford je čista škola i mehanika. No, talenat je danas jedva 20% paketa. Rashford mene iznervira bar 10 puta u utakmici, ali nikad ne možeš reći da je istu prespavao. Što za Martiala ne možeš reći. Kad želi, najbolji je na svojoj poziciji, kada ne želi... Horor. Kod njega je sve u glavi, a Ole iz nekog razloga ne može ove sezone da dopre do njega, što je šteta, jer bi nam bar "frtalj" prošlogodišnjeg Martiala valjao ko' suho zlato. Ovaj sadašnji Martial nije nizašta.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 22 feb 2021, 22:57

Pa Rashford je samo nijansu ispod Martiala ako se gleda 'čisti' talenat. Momak je brutalno talentovan, ima skoro pa full paket kad je u pitanju ofanziva. Vrhunski tehničar, skill-set, pace, šut. Martial je ispred samo zato što mu je Bog podario nevjerovatan prvi dodir i kontrolu lopte, koji danas nema puno igrača. S druge strane, Rashford je sve ono što Martial vjerovatno nikad neće biti - veliki radnik i pobjednik na terenu. Nervirat će on nas sa svojim viška potezima, lošim odlukama u napadu, promašenim zicerima, ali nikad neće razočarati kad su u pitanju zalaganje i trud. Mislim da će Marcus vremenom pokazati konstantu i da će sve manje ulaziti u ove "crne rupe" tokom sezone. Kad uspjedne prevazići ovakve trenutke onda možemo biti sigurno da smo dobili wc igrača.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 22 feb 2021, 23:16

Slažem se za radnu etiku, ne možeš ih porediti. Ali... ne znam, to je neki moj utisak kada gledam onog “pravog” Martiala, u formi, raspoloženog za igru, vidim onu neku magiju, vic, koji samo rijetki imaju. Čovjek baš ima sve da bude poseban igrač, ali džaba kad je golub u glavi

DragonReborn
Kontakt:

Post Postao/la DragonReborn » 23 feb 2021, 10:24

Lik je mentalni patuljak. Dođe Ibra, uzme mu devetku ovaj u kanalu. Prošle godine dođe Igalo ovaj se razmrda, počne da daje golove. Sad dođe Kavani, opet kanal.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 25 feb 2021, 20:59

Znači, Bruno će odmarati kad mandrkne :rol: Kakva budaletina je ovaj Ole

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 25 feb 2021, 21:57

Svjestan je on da bez Brune je raspad sistema.
A opet glupo, treba njeg odmorit.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 25 feb 2021, 22:08

Anoniman je napisao/la:
25 feb 2021, 21:57
Svjestan je on da bez Brune je raspad sistema.
A opet glupo, treba njeg odmorit.
Šteta što nije VDB zdrav, možda bi ga i odmorio. Ali opet... imaš 4 gola razlike i igraš protiv ekipe koja je, odgovorno tvrdim, najlošiji protivnik protiv kojeg smo igrali cijele sezone. Realno, mogao je ovdje i neki mladiša iz juniorskog pogona ili Mata... Bezveze troši frajera u nečemu što je odlučeno prije 7 dana. A raspored do kraja sezone je malo reći gust.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 25 feb 2021, 22:10

odgovorno tvrdiš hahaha

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 25 feb 2021, 22:17

Felixians4 je napisao/la:
25 feb 2021, 22:10
odgovorno tvrdiš hahaha
:lol: Uhvatila me ova pjesničko-parlamentarna nota večeras. Bez zezancije, odgledao manje-više sve utakmice UTD-a ove godine i ovi su realno najlošije nešto protiv čega smo igrali ove godine, bez obzira na takmičenje. Što je najčudnije u svemu, ovdje je takva kuknjava zavladala kada smo ih izvukli, da je to presmiješno, predstavljali ih ljudi ko da ti Barca iz doba Xavia i Inieste dolazi.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 25 feb 2021, 22:26

Ko je mogo ocekivat od Sociedada, koji je startao kao prvi u Spaniji, da je slabiji od Newcastlea ili Southamptona
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 25 feb 2021, 22:40

pa vjerojatno nije slabiji od newcastlea. jako dobar sastav

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 25 feb 2021, 23:03

Lindelof je uspio nemoguće, a to je da iznervira ljude i na utakmici koja se odrađuje na 30% snage. Što ga prije smjeste na klupu, to bolje

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 25 feb 2021, 23:05

slika

Jedino bitno iz ove utakmice je ovaj skok :shock:

Possible UEL last 16 opponents:

AC Milan
Rangers
Tottenham
Arsenal
Villarreal
Molde FK
Shakhtar Donetsk
BSC Young Boys
Granada
AS Roma
Olympiacos
Slavia Prague
Dinamo Zagreb
Dynamo Kyiv
Ajax

S obzirom da je par veoma dobrih ispalo veceras mogla bi ova EL da se otvori za trofej

Tottenham
Arsenal
Villarreal

Ostali na papiru realno nisu opasni
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 26 feb 2021, 00:09

Daj nam Molde :D
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.