Ako ima Bender, ima i Rama garant
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Danas je bio zadnji rok za prijavu. Pisao je ovdje neko da ima pristup cometu, javit ce se vjerovatno

Ne sikirajte se za tu poziciju.

Ne znam je li mi gore sto Ikic ne igra ili sto ce ovaj igrati od prve/dobiti neke minute.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Ako bude on igrao onda je Amar levat.
**** te pa nece valjda veseli igrati
**** te pa nece valjda veseli igrati

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Moze se i sutra registrovati. Sutra izlazi službeni list ovog kola.
-
- Moderator
- Kontakt:
Jos 3 dana do derbija!
-
- Kontakt:
Ceric bi bio dobar PR, voli medije i vrtit istu pricu
-
- Kontakt:
6:28 , ovaj sprint Ramovica je jedan od mnogih dokaza da je pojacanje, Veselinovic could never

-
- Kontakt:
Ma i realizacija mu je bolja od Mladenove.
Ali obojica su realno u padu forme kod nas, Ramovic prije loma noge i danas dva razlicita igraca, Veseli prije godinu i po i danas isto tako.
Ali obojica su realno u padu forme kod nas, Ramovic prije loma noge i danas dva razlicita igraca, Veseli prije godinu i po i danas isto tako.
Jel realno da se ne može platiti online Moja web TV?
Jeste unesen je Sinan. Treba pratiti službeni list (Bilten Saveza) danas će ga objaviti.
A ja sam siguran 10000% da se uopste nije javljao na intervjue, svi bi na forumu govorili, sto se ne javlja, kakav je ovo predsjednik samo suti itd itd
Nije se rodio ko je nasim ljudima ugodio....nema nikako sredine uvijek se ide iz krajnosti u krajnost....i jos kakvi smo kraljevi za popljuvat svoje zlato a nahvalit tudje **** , nema nam ravnih

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ajd molim te samo pokušaj, da vidimo hoće li ti moći, jer meni izbacuje da ne može već par dana
-
- Kontakt:
Moras kupovati preko googla,nemoj preko aplikacije.
Jel neko uspio kupiti bronze paket za Arena cloud. Ili se mora cekati da istekne 28.02. Ovaj promo period.
Jel neko uspio kupiti bronze paket za Arena cloud. Ili se mora cekati da istekne 28.02. Ovaj promo period.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Argentina, Ferroviere1987, Paromlinac i 40 gostiju.