Samo sabura brate. Sve će biti dobro.Romagnoli13 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 21:37Kad si osuđen na krevet onda i ne ostaje puno drugih stvari za raditi.![]()
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Valjalo bi Malinovskog ubaciti da proba s distance, on i Iličić jer nema se šta čekati.
Edit: Iličić na nivou igrača BH lige. Horor nastup.
Edit: Iličić na nivou igrača BH lige. Horor nastup.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Vidis sad zasto govorim da mi nije nikako jasno
- Juventinisimo
- Kontakt:
Svi talijani izgubise osim kineza... na sta je Italija spala, da kinezi brane obraz cizme...... 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Ma nek su fasovali crveni rano protiv Reala, sad ce ih Samp namirit 2 razlike za vikend
Cekamo i Romu da sutra izvedu jak sastav i kopiraju Atalantu 

Šteta. Baš sam danas mislio da bi idealno bilo da su gostovali u Madridu u ovakvom stanju jer bi se okuražili i odigrali dobro vjerovatno. Ovako su ispali, ponajviše zahvaljujući katastrofalnom sudiji.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Da se za ono daje crveni svaki vikend bi bilo po 10 crvenih kartona min u Seria A, a da ne pricam o ostalim ligama.
Plus simuliranje i sudija ništa.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Da mi je sat vremena vlasti u AC mailandu da nogom napucam iz kluba calhanoglua. Smece maleno. 80 posto vremena se vuko po terenu, ovi ga istrpili, poceo i on dobro igrat, potpisat ce ugovor kad je islo i kad su mahali svima s prvog mjesta..evo sad padose na drugo mjesto, sad opet problemi. Turcine gladni
- Romagnoli13
- Kontakt:
Inter izgleda u belaju zbog korone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Novodno unutar kluba imaju 5 osoba koje su pozitivne na virus, a bili su u kontaktu sa igračima. Pa cijela ekipa mora u karantin. Pa će na Genoa bez mogućnosti da normalno treniraju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pozitivni iz uprave. Igraci negativni. Uredno nastavljaju s treninzima.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja ne znam hoce li ikad doci kraj ove nocne more...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ako su te vakcine tako efikasne zašto ovi najveći klubovi odmah nisu kupili dovoljno doza za sve igrače i pratećo osoblje? Imaju milione za plate a nemaju za obične vakcinice? Ili neće da riskiraju da svojim skupocijenim asset-ima daju eksperimentalne lijekove pa čekaju da vide hoćel zdravstveni radnici imat kakvih nuspojava? Pametnom dosta
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Pametni, ima red. Ne kupuje klub doze nego drzava. Ako ne znas ko se po redu vakcinise, procitaj.
Zivio
Zivio

Ne uklapa mi se to baš u kapitalitički način. Ispravi me ako griješim ali u kapitalizmu kada je nešto dobro to prvo bogata klasa dobije, a sirotinja zadnja ako uopće dobije ikad. Imam prijatelja radi u Njemačkoj, već primio vakcinu. Kako se samo brinu za naše gastarbajtere svaka im čast, ne bi se ni mi za sebe bolje brinuli.
Zadnja izmjena: Biscione, dana/u 25 feb 2021, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kako Inter nema bar 15 bodova prednosti ispred ovog Milana?..tek sad vidim kakva ce sramota bit ako se ne uzme titula
- tuzlak1987
- Kontakt:
Inter ili Barella i Lukaku?tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 22:35Kako Inter nema bar 15 bodova prednosti ispred ovog Milana?..tek sad vidim kakva ce sramota bit ako se ne uzme titula
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.