FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Danas se oglasio odbor za hitnost i direktor Zdenko Juric,pa da prenesemo i ovdje..
Odbor za hitnost
Mjesto na kojem se rješavaju problemi su klupske prostorije u kojim svakodnevno boravimo i tražimo potrebna sredstva za isplatu plata i ugovorenih rata. Očigledno da pojedinci nemaju strpljenja kada je stanje u društvu i državi katastrofalno zbog velike ekonomske krize. Odbor za hitnost će svakoga od njih pozvati na razgovor da nađemo zajedničko rješenje. U suprotnom ako sebe ne vide više u ovom kolektivu uz uložena sredstva slobodno mogu napustiti klub, dok su pojedini članovi radi svoje samovolje zloupotrijebili položaj zbog čega će prema svemu sudeći biti sankcionisani na narednoj sjednici - rekao nam je jedan od članova Odbora za hitnost koji rukovodi klubom do naredne Skupštine na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo.
Direktor Zdenko Juric
Menadžment kluba u veliko radi na tome da obezbjedi novčana sredstva za isplatu plata i ugovorenih rata. Ovim putem želim skrenuti pažnju igračkom kadru da se skoncentrišu na početak pripremnog perioda kako bi u što boljem stanju dočekali nastavak sezone. Situacija u Slobodi je dobra, kakva je u ostalim premijerligašima gdje igrači po osam mjeseci nisu primili plate - rekao je direktor Slobode Zdenko Jurić.
vidi portal . ba
EDIT: Prozivka igraca je pomjerena na 8 januar.Razlog prolongiranja prozivke je obavezni trenerski seminar pod ingerencijom NS BiH, kojem će prisustvovati svi treneri iz Stručnog štaba.Kako je 7. januara i pravoslavni Božić, zbog čega je nekolicina igrača zatražila dopust, to je Sadiković odlučio da se prozivka obavi 8. januara, kada očekuje sve igrače koji su pod ugovorom, kao neke koji će doći na probu.
Odbor za hitnost
Mjesto na kojem se rješavaju problemi su klupske prostorije u kojim svakodnevno boravimo i tražimo potrebna sredstva za isplatu plata i ugovorenih rata. Očigledno da pojedinci nemaju strpljenja kada je stanje u društvu i državi katastrofalno zbog velike ekonomske krize. Odbor za hitnost će svakoga od njih pozvati na razgovor da nađemo zajedničko rješenje. U suprotnom ako sebe ne vide više u ovom kolektivu uz uložena sredstva slobodno mogu napustiti klub, dok su pojedini članovi radi svoje samovolje zloupotrijebili položaj zbog čega će prema svemu sudeći biti sankcionisani na narednoj sjednici - rekao nam je jedan od članova Odbora za hitnost koji rukovodi klubom do naredne Skupštine na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo.
Direktor Zdenko Juric
Menadžment kluba u veliko radi na tome da obezbjedi novčana sredstva za isplatu plata i ugovorenih rata. Ovim putem želim skrenuti pažnju igračkom kadru da se skoncentrišu na početak pripremnog perioda kako bi u što boljem stanju dočekali nastavak sezone. Situacija u Slobodi je dobra, kakva je u ostalim premijerligašima gdje igrači po osam mjeseci nisu primili plate - rekao je direktor Slobode Zdenko Jurić.
vidi portal . ba
EDIT: Prozivka igraca je pomjerena na 8 januar.Razlog prolongiranja prozivke je obavezni trenerski seminar pod ingerencijom NS BiH, kojem će prisustvovati svi treneri iz Stručnog štaba.Kako je 7. januara i pravoslavni Božić, zbog čega je nekolicina igrača zatražila dopust, to je Sadiković odlučio da se prozivka obavi 8. januara, kada očekuje sve igrače koji su pod ugovorom, kao neke koji će doći na probu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ovo mi ne miriše na dobro.Zao mi je momaka.Mi svi od njih tražimo rezultat ,a momci možda nemaju šta jesti.
Dok drugi prodaju svoju djecu i rješavaju svoje probleme kod nas izgleda cilj je uništiti djecu ili dati ih za bagatelu pa ih nigdje nema.Husejnović,Bekić ..Šta bi nam značilo da vratimo Šmigalovića (špica),Jahića,(veza)Borogovca,(lijeva strana),Mehmedovića,Kešetovića (štopere),Salamovića(veza),Rahmanovića,Zukića ...Svi bi oni igrali za dobru platu ,a najmanje dvojicu mogli prodati svake godine.To su djeca 21,22..godine super igrači i svi prošli sve selekcije Slobode
Dok drugi prodaju svoju djecu i rješavaju svoje probleme kod nas izgleda cilj je uništiti djecu ili dati ih za bagatelu pa ih nigdje nema.Husejnović,Bekić ..Šta bi nam značilo da vratimo Šmigalovića (špica),Jahića,(veza)Borogovca,(lijeva strana),Mehmedovića,Kešetovića (štopere),Salamovića(veza),Rahmanovića,Zukića ...Svi bi oni igrali za dobru platu ,a najmanje dvojicu mogli prodati svake godine.To su djeca 21,22..godine super igrači i svi prošli sve selekcije Slobode
Ode Sabovic,nama krenu lose,prinudna uprava pravo se igra,moguci odlazak Cehajica i Joguncica iz Slobode.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Ode Sabovic,nama krenu lose,prinudna uprava pravo se igra,moguci odlazak Cehajica i Joguncica iz Slobode.
care Sabovic je uzimao sebi lovu to stoji, ali vala davno sam rekao da nece bolji doci od njega jos dugo..sa njim smo barem imali neke rezultate i to ta dva finala kupa i izborili europu preko plasmana u ligi.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- slani grad
- Kontakt:
tu je jos sabovic...nece on nigdje...samo sto ce sad vuc poteze iz sjene zbog sukoba interesa
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Šabović je "mila majka" za predsjednike drugih klubova, koji kradu i šakom i kapom. On je barem finansirao klub koliko je god to mogao iako je i uzimao i pare iz kluba. Ovu situaciju možemo porediti sa Žaretovom koji je, na početku sa svog računa prebacivao pare u KK Sloboda Dita (provjeren izbor) i finansirao je ali je od transfera uvijek njemu prvo išle pare pa onda šta ostane svima ostalima.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- Probisvjet
- Kontakt:
Svi bili protiv Sabovica i ja, a sada vidimo da moze biti i mnogo gorih! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja nisam bio protiv Sabovica ebiga...sanjim su se barem navijaci mogli i dogovarat i moglo se porazgovarat sa covjekom...ja nisam bio protiv njega, samo zato sto znam da nece nam niko bolji doci ebiga...imali smo mi i gorih uprava i prije nego je Sabovic dosao.....meni je gore kada nam u klubu budu nasi ljudi i oni unistavaju nasu Slobodu, nego on koji nije tuzlak ebiga....valjda ce biti bolje nekad...ako barem mi to ne zapamtimo, valjda ce nasa djeca gledati neku drugu bolju Slobodu...moj stari je odgledao jedno 5-6 utakmica Slobode poslije rata i ne pada mu na pamet vise gledati...bio je na onoj protiv Celika kada smo porazeni 1:4 u borbi za titulu i jos u toto kupu i jednu protiv Zelje..covjek nije navikao na ono i ja ga razumijem ebiga...takvih je mnogo danas, jer ovo nije Sloboda koju oni pamte
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I ja tako mislim,ali morace neko njegov sjesti u foteljuslani grad je napisao/la:tu je jos sabovic...nece on nigdje...samo sto ce sad vuc poteze iz sjene zbog sukoba interesa

O Šaboviću mislim sve najbolje,ali o mlađem menadžeru ,mislim da treba podhitno dati ostavku, jer za svog mandata ništa nam nije dobrog donio.Po meni moraju doći neki novi ljudi čiji interesi neće biti lični nego klubski.Ali nažalost takvog mi nemamo.
Denis Sadikovic dobio UEFA trenersku licencu.
Super vijest, nisam ni sumnjao u njegove trenerske sposobnosti. Sada je red da pokaže sav svoj trenerski potencijal i u našoj ligi.harry_90 je napisao/la:Denis Sadikovic dobio UEFA trenersku licencu.
Spammer
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovi iz nove uprave nikakve konkretne poteze nisu napravili! Sta cekaju? Raspad! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- slani grad
- Kontakt:
pisaju uz vjetar...eto sta radeProbisvjet je napisao/la:Ovi iz nove uprave nikakve konkretne poteze nisu napravili! Sta cekaju? Raspad!

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Za dva dana pocinju pripreme Slobode,da vidimo da li ce biti isplacene plate igracima,i u kakvom raspolozenju ce poceti pripreme,da li ce biti odlazaka,tu najvise mislim na Jogeta dal ide,volio bih da ostane,ali nek se neda zezat,od fudbala zivi,hrani porodicu itd. On je stub nase odbrane i vrijedilo bi ga zadrzat,ali kako ova uprava kenja,svasta se moze ocekivat.
Ne bi me čudilo da je neko od Slobodinih igrača dobio "JACK-POT"....
Giustizia per Gabriele Sandri !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Hahahaha moguce Bosna je ovo a mozda je i Sok il neko od njh uvijek kafu piju u tržnoms.s.lazio je napisao/la:Ne bi me čudilo da je neko od Slobodinih igrača dobio "JACK-POT"....

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Slatinash_7
- Kontakt:
listic je kupljen na Slatini u BinguFrutek je napisao/la:Hahahaha moguce Bosna je ovo a mozda je i Sok il neko od njh uvijek kafu piju u tržnoms.s.lazio je napisao/la:Ne bi me čudilo da je neko od Slobodinih igrača dobio "JACK-POT"....

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Garant onaj ljakse Joguncic, citam hoce da ides.s.lazio je napisao/la:Ne bi me čudilo da je neko od Slobodinih igrača dobio "JACK-POT"....