Druže, ovo je najviši nivo takmičenja, teže je pročepiti ekipu sa 10 igrača, svi daju maximum i rezultat je više nego odličan.
Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Champions League 2020/2021
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
E jbga teze,nea veze razultat je na kraju svakako predobar za ono sta su pokazali,vidjecemo ko se vraca za uzvrat a do tad ne bi me cudilo da se jos dvojica negdje u autobus povrijede.
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 24 feb 2021, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Atalanta smiješna ekipa, igrali su ko da imaju bar tri igrača manje.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Bergamo- kolateralna steta globalisticke kocid zavjere, Atalanta - kolateralna steta kolaboracionog djelovanja njemackog suca i frankisticke institucije!
CPOJ
- LlullSergio
- Kontakt:
Polako momci ima uzvrat. Real je prije par sezona dobio Juve u Italiji pa kuci u 90-oj spasavao prolaz.
Atalanta nije bezvezna ekipa i ovo je odlican rezultat za njih s obzirom da su 70+ minuta igrali s igracem manje.
Real je pretprosle sezone dobio Ajaxa 1-2 u Amsterdamu pa ispusio 1-4.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
City, Pool, Bayern i PSG su vec u 1/4.
Ostale 4 utakmice su i dalje manje-vise otvorene.
U slucaju prolaza Juveta i Reala (svejedno je ko ce proci u ostala 2) imali bi vrhunska 1/4 finala bez ikakvih uljeza.
Ostale 4 utakmice su i dalje manje-vise otvorene.
U slucaju prolaza Juveta i Reala (svejedno je ko ce proci u ostala 2) imali bi vrhunska 1/4 finala bez ikakvih uljeza.
Također je ispao od Ajaxa iako je pobijedio u prvoj utakmici 1:2 u Amsterdamu.
Znači sigurni putnici u četvrtfinale: Bayern, City, PSG, Liverpool 95% jer imaju probleme u odbrani, a i Henderson je povrijeđen.
Uzvratne utakmice koje će dati ostale putnike u četvrtfinale: Dortmund - Sevilla, Juventus - Porto, Real - Atalanta, Chelsea - Atletico.
I ne samo to: cak su i francuzi pomagali!LlullSergio je napisao/la: ↑24 feb 2021, 23:30Hitler Jugend i Generalisimova djeca su uvijek divno surađivali![]()
![]()
Al eto i jugend i generalsimus zavrsise na smetljistu istorije, pa sacekajmo slican scenario za ovu sezonu LP.
Ove sezone niko nece sprijeciti arapsku najezdu, pa sad iz emirata ili katara, nije ni bitno! Drzte gace fasisti!!!!
CPOJ
Sigurniji su bvb, juve, real i chel od liverpoola!TheShed je napisao/la: ↑24 feb 2021, 23:38Također je ispao od Ajaxa iako je pobijedio u prvoj utakmici 1:2 u Amsterdamu.
Znači sigurni putnici u četvrtfinale: Bayern, City, PSG, Liverpool 95% jer imaju probleme u odbrani, a i Henderson je povrijeđen.
Uzvratne utakmice koje će dati ostale putnike u četvrtfinale: Dortmund - Sevilla, Juventus - Porto, Real - Atalanta, Chelsea - Atletico.
CPOJ
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa i moze se desiti samo u pojedinacnoj sezoni LP , mada to tehnicki i nije smetljiste historijeqaa18 je napisao/la: ↑24 feb 2021, 23:39I ne samo to: cak su i francuzi pomagali!LlullSergio je napisao/la: ↑24 feb 2021, 23:30Hitler Jugend i Generalisimova djeca su uvijek divno surađivali![]()
![]()
Al eto i jugend i generalsimus zavrsise na smetljistu istorije, pa sacekajmo slican scenario za ovu sezonu LP.
Ove sezone niko nece sprijeciti arapsku najezdu, pa sad iz emirata ili katara, nije ni bitno! Drzte gace fasisti!!!!

Real došao do nezaslužne pobjede nakon još jedne sudijske lakrdije koja je podsjetila na dane Kasaia i Cakira.Prvo nepostojeći crveni karton drugo par trenutka prije toga Mendy zaustavlja loptu rukom i tu kreće kontra Reala koja će kumovati crvenom kartonu,treće Casemiro trebao dobiti drugi žuti za simuliranje ali sudija mu gleda kroz prste.
Ali opet nadam se da će proći u 1/4 i da ih žrijeb po mogućnosti namjesti na Bayern da ih rastave na proste faktore.
Ali opet nadam se da će proći u 1/4 i da ih žrijeb po mogućnosti namjesti na Bayern da ih rastave na proste faktore.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Vinicius sta je ofulao granici se sa svim mogucim prirodnim zakonima i zakonima fizike.
Najneinteligentiniji igrač Reala u historiji.
Ljubomoran sam kakvu je imao srecu da dospije u najveci fudbalski klub sa ovakvim limitiranim sposbnostima, a realnost mu je neki osrednji klub iz bilo koje lige 5, i to ne bi imao da se Perez nije nafurao da kupuje faveličare jer ne moze preboljeti ispuštanje Neymara daleke 2012.
Najneinteligentiniji igrač Reala u historiji.
Ljubomoran sam kakvu je imao srecu da dospije u najveci fudbalski klub sa ovakvim limitiranim sposbnostima, a realnost mu je neki osrednji klub iz bilo koje lige 5, i to ne bi imao da se Perez nije nafurao da kupuje faveličare jer ne moze preboljeti ispuštanje Neymara daleke 2012.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Opusti se jer City je samo EPP u CL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kimmich i Leon najbolji tandem u veznom na svijetu ovaj bi da ih sazvacu neki mentoli tipa Gundogan i Rodri
Comana i Sanea ne treba ni komentarisat sprdali bi se sa prosjecnim bekovima Cancelom i Walkerom. Cuj Walker
Lewa bi kastrirao mrtvog Laportea, ni Dias se bolje ne bi proveo. Stopera i srece mogu protiv bijede raznorazne igrat cim dodje jaci protivnik noga.
Opusten sam. Kakav bi trebao biti nakon 19 uzastopnih pobjeda?
Kazem: Bayern u 1/4. Ne mozemo losije od Kiela i Arminije.
4-IN-A-ROW
Najjaci lik 
svake godine ista prica i svake godine pusiona
ovi ce postat ko Pool u EPL - next year is our year 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.