FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moja webTV je postala stabilnija i putem sajta. Što se tiče kvalitete, koristi se ABS. Dakle, za minimalno 5 Mb/s možete imati maksimalnu rezoluciju (optimalno je nekih 8 Mb/s) 

Napisah ja juce da se klub povukao iz pregovora, al prave se ljudi pametni bez da veze imaju o cemu pricaju. Kakav hiros i odbijanje.Ado76 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 10:58"U Fudbalskom klubu Sarajevo aktuelni prelazni rok namjeravali su zaključiti angažmanom Amera Hiroša.
Lucidni vezista imao je odličnu polusezonu u dresu Mladosti, stoga su ga u Titovoj 38b smatrali pristojnim pojačanjem za nogometno proljeće u kojem brane titulu prvaka.
Međutim, do transfera ipak neće doći. Hiroš je, kako saznajemo, postavio zahtjeve koje FK Sarajevo nema namjeru ispuniti.
Tako će ovaj fudbaler, sve su prilike, ostati u premijerligašu iz Doboja kod Kaknja barem do kraja sezone, a potom potražiti inozemni angažman predstojećeg ljeta."
Da zaključimo oko toga da nas je odbio...
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Taman i da nas je odbio mi nemamo za cim zaliti.
Jedino sto nekima to lose zvuci pa ih sramota ako nas je odbio.
Kad bi se pitali svi pojedinacno vecina bi prije prihvatila da nas odbije nego da potpise sa nama.
Jedino sto nekima to lose zvuci pa ih sramota ako nas je odbio.
Kad bi se pitali svi pojedinacno vecina bi prije prihvatila da nas odbije nego da potpise sa nama.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- robertkosar
- Kontakt:
Danas za kup izvlacimo telad sa uticnicom iz Zapadnog mostara
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- SedrenikHz
- Kontakt:
Derbi na krmetnjaku presiguran sam
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 feb 2021, 21:45Daj nam ove kesoljuboveNirton je napisao/la: ↑21 feb 2021, 21:33Izvlačenje je prekosutra, u utorak.hordasDoboj je napisao/la: ↑21 feb 2021, 21:30Jel sutra izvlacenje za kup? Mogli bi na ove 3 dobit jos jednu tesku tekmu.
Ako nije nekom mrsko da zalijepi ko je sve ostao u kupu?
Borac, Klis, Široki Brijeg, Tuzla City, Zrinjski, Željezničar, Zvijezda 09 i mi.![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Valjalo bi da fulimo nesto baš teze tipa Zrinjski dole,ipak 3 teske ligaske imamo i ta jos jedna bi bila suvisna.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Upravo su ovi natpisi jedni od razloga sto nam je sport na nekoj 0.
Jer prvo ubjedjen sam milion posto dabovaj novinar nije bio tu kad se sa igracem pregovaralo. A 99% je il mladost nije htjela da ga pusti ili njegova potraznja je bila prevelika odnosno mi nismo htjeli platit to.
Eno i SASA IBRULJ INICA NA PODCASTU OFSIDE NAS NARUZI ZA MESANOVICA (kao sto smo mu dali 120 k € platu zasto nismo kupili neke mladje klince) SASA moj SARAJEVO IMA 5 mladi igracai 4 u orvih 11.. a tip kao mesanonvic ti treba da bi povuko te mladje
Jer prvo ubjedjen sam milion posto dabovaj novinar nije bio tu kad se sa igracem pregovaralo. A 99% je il mladost nije htjela da ga pusti ili njegova potraznja je bila prevelika odnosno mi nismo htjeli platit to.
Eno i SASA IBRULJ INICA NA PODCASTU OFSIDE NAS NARUZI ZA MESANOVICA (kao sto smo mu dali 120 k € platu zasto nismo kupili neke mladje klince) SASA moj SARAJEVO IMA 5 mladi igracai 4 u orvih 11.. a tip kao mesanonvic ti treba da bi povuko te mladje
Je li samo jedna tekma?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Borac Klis
Zrinjski Tuzla
Zvijezda Sarajevo
Siroki Zeljeznicar
Moja prognoza
Zrinjski Tuzla
Zvijezda Sarajevo
Siroki Zeljeznicar
Moja prognoza
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
I kod mene ista situacija, ja sam uzeo MojaTV.NisamInSajder je napisao/la: ↑23 feb 2021, 11:20I meni je Telemach spustio cijenu, ali preskupa mi je ArenaCloud. 20 KM za ukupno 20tak kanala (od kojih samo 5 nemama i samo tih 5 cu gledati).Denchi je napisao/la: ↑23 feb 2021, 08:22pa ja sam rekao vec al hajd, meni su spustili cijenu pretplate i za razliku cu uzet ArenacloudNisamInSajder je napisao/la: ↑23 feb 2021, 00:55
Znaci nema korisnika Telemaha ili ste se snasli, pa ne zelite reci ostalima![]()
![]()
Arenacloud otkačio kad im je pao server za vrijeme tekme Barcelona - PSG, a i preskupi su
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Znam samo da cemo gostovati, jos samo da saznamo protiv koga.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
kući
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, mire971, PapakIzSa, skoJaa, Tarapi, Tracy3McGrady i 115 gostiju.