I opet odigrao u ovoj polusezoni vise utakmica nego Cmiljanic u karijeri, zamisli

66 tekmi u Jupiler Pro ligi, pa ovo je karijera kakvu Boris ne moze na FIFI napravit

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I opet odigrao u ovoj polusezoni vise utakmica nego Cmiljanic u karijeri, zamisli
Ma dosadilo mu, pa malo stare slike dlt..
Popisham ti se u izvor informacijaVanadij je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:36Slican scenarij najavio i Milicevic, nece emir hadzic nikoga ucjenivatifeniksptica je napisao/la: ↑05 feb 2021, 12:35Cekaj ba pa njih sluzbeno tuzi i trener i igrac i opet obojica u timu i smiju se nama hahaha koji mitomani je l vas stid picici. Ovako se stiti klub. U nas niko nije veci od kluba, a u vas svaka stuha je
Hahah vi ste fenomeni. Zinedin vszi za velikog talenta dobro je u repci igrao i logicno ako se ukazala prilika da se dovede mlad igrac ako znas sta je mlad igrac koji ce tek pokazati sta zna,lik je sigurno odlican igrac ovo za Susica je najveca nebuloza koju sam procitao. Sta je Zec pljacka stoljeca hhaha. Ramovic je za Susica SusicRitamreda je napisao/la: ↑22 feb 2021, 22:27To je tvoj maksimalan domet, vrijedjanje i prepucavanje.Evander je napisao/la: ↑22 feb 2021, 22:23Ovo je debilno, cak i trolas.Ritamreda je napisao/la: ↑22 feb 2021, 22:17I ja se raspravljam sa tipovima sa prepucavanja. Ono sto Susic radi u Sarajevu se zove PLJACKA, a Mustedanagic je opasan promasaj svidjelo se to nekome ili ne. Ramovic ono sto je igrao kod nas i u Mladosti je televizor u boji za ovu dvojicu. A i u Svicarskoj je igrao poprilicno.
Gospodin@
Koga briga sta je odigrao prije 5,6 godina kad sad meda ne moze, a ima ubjedljivo najveca primanja u ligi. Ramovic je u Zelji igrao odlicno na vise pozicija.
To mogu pojedinci napisat ja sam ostao pri tome da nije za nas al i da je Ronaldo treba otjerat sto dalje radi uroka
ovo nisu istine sta se pise ovdje
Bolji vam je Serbecic bio da ste ga doveli kad ste mogli i spominjalikillafrommanilla je napisao/la: ↑22 feb 2021, 23:27I opet odigrao u ovoj polusezoni vise utakmica nego Cmiljanic u karijeri, zamislimozda cak i bolji napadacki ucinak ima, ne vjerujem da cmilja brat ima polusezonu sa golom i asistencijom
66 tekmi u Jupiler Pro ligi, pa ovo je karijera kakvu Boris ne moze na FIFI napravit![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.