Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sušić i Mustedanagić skupljaju trofeje a Ramović hoda i moli za ugovor i u penziju ce bez titule otići.
To je tvoj maksimalan domet, vrijedjanje i prepucavanje.Evander je napisao/la: ↑22 feb 2021, 22:23Ovo je debilno, cak i trolas.Ritamreda je napisao/la: ↑22 feb 2021, 22:17I ja se raspravljam sa tipovima sa prepucavanja. Ono sto Susic radi u Sarajevu se zove PLJACKA, a Mustedanagic je opasan promasaj svidjelo se to nekome ili ne. Ramovic ono sto je igrao kod nas i u Mladosti je televizor u boji za ovu dvojicu. A i u Svicarskoj je igrao poprilicno.
Gospodin@
Koga briga sta je odigrao prije 5,6 godina kad sad meda ne moze, a ima ubjedljivo najveca primanja u ligi. Ramovic je u Zelji igrao odlicno na vise pozicija.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Pa što ga manchester ne uze 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Al mi idete na živce kad je Hiroš "bio završen" najbolji na svojoj poziciji itd itd Sinan isto tako a sad neće uzeti titule itd
Sranja,sranja i sranja
Sranja,sranja i sranja
Rodjeni su pitarske picke!
kuknjava
Samo mi odgovorite, sto je obrisao sve slike vezane za fk zeljeznicar?
Nije on. Na njegov profil je izvrsen hakerski napad!!!
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
Haj pogledaj samo utakmicu Sarajevo-Celtik. A mozes i ovih par zadnjih Sarajeva u nasoj ligi.Ritamreda je napisao/la: ↑22 feb 2021, 22:27To je tvoj maksimalan domet, vrijedjanje i prepucavanje.Evander je napisao/la: ↑22 feb 2021, 22:23Ovo je debilno, cak i trolas.Ritamreda je napisao/la: ↑22 feb 2021, 22:17I ja se raspravljam sa tipovima sa prepucavanja. Ono sto Susic radi u Sarajevu se zove PLJACKA, a Mustedanagic je opasan promasaj svidjelo se to nekome ili ne. Ramovic ono sto je igrao kod nas i u Mladosti je televizor u boji za ovu dvojicu. A i u Svicarskoj je igrao poprilicno.
Gospodin@
Koga briga sta je odigrao prije 5,6 godina kad sad meda ne moze, a ima ubjedljivo najveca primanja u ligi. Ramovic je u Zelji igrao odlicno na vise pozicija.
Joj Sinan Ramovic, klupa u drugoj Swicarskoj ligi. O cemu mi ovdje raspravljamo

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 22 feb 2021, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Probat ću ti objasnit, ako skontaš skontašRitamreda je napisao/la: ↑22 feb 2021, 22:27To je tvoj maksimalan domet, vrijedjanje i prepucavanje.Evander je napisao/la: ↑22 feb 2021, 22:23Ovo je debilno, cak i trolas.Ritamreda je napisao/la: ↑22 feb 2021, 22:17I ja se raspravljam sa tipovima sa prepucavanja. Ono sto Susic radi u Sarajevu se zove PLJACKA, a Mustedanagic je opasan promasaj svidjelo se to nekome ili ne. Ramovic ono sto je igrao kod nas i u Mladosti je televizor u boji za ovu dvojicu. A i u Svicarskoj je igrao poprilicno.
Gospodin@
Tino Sven Sušić može igrati na pozicijama: CMF, DMF i AMF.
U dosadašnjim utakmicama Tino je skoro svaku utakmicu igrao kao CMF ili DMF. Kao AMF je igrao jedino protiv Celtica.
E sad, zadatak CMF-ova je prenos lopte od odbrane do napada, povezivanje linija, te općenito prijenos i distribucija lopte.
Zadatak DMF-ova je destrukcija igre i ponekad prijenos lopte(nešto kao Andrej Đokanović)
AMF igra odmah iza špica, i njegove uloge su konstantno napadačke(česti su golovi i asistencije.)
Dakle, s obzirom na to koju poziciju je Tino igrao njegova igra i doprinos igri se ne može mjeriti kroz golove i asistencije. Unatoč tome, Tino je u finišu sezone dao gol Radniku, asistirao Fanimu protiv Radnika, i asistencija protiv Borca također. Svo troje je bilo u fazi napada, odnosno nije bila ni dubinska lopta ni prekid. Nakon odlaska Rahmanovića Tino će češće igrati iza špica, te bi broj njegovih golova i asistencija trebao biti dosta veći, što će se vremenom i pokazati.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Hajde realno reci koliko bi mjesta Ramovic imao u FKS pored 6 krila koje imamo,Hiroš je već kvalitetniji ali je pitanje vrijedi li dati velike pare a pitanje je kako bi se snašao,i u želji se nije dokazao
Zadnja izmjena: Anex, dana/u 22 feb 2021, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Gledao, lips'o u 24. minuti protiv Seltika. Protiv Radnika je napravio preokret i ostalo sve prosjek i umiranje u roku od pola sata. Stilic koji je igrao toplo hladno ima preko deset indeks golova i asistencija. Dakle, jasno je sta hocu da kazem. Ne kazem da on nece sad bljesnuti i razvaliti, ali sam ga poredio sa Ramovicem koji se vrijedja i omalovazava, a u nasem fudbalu je puno vise pokazao, a da ne govorim za Mustedanagica. Igraju iste pozicije.Evander je napisao/la: ↑22 feb 2021, 22:34Haj pogledaj samo utakmicu Sarajevo-Celtik. A mozes i ovih par zadnjih Sarajeva u nasoj ligi.
Nirton@ sta mi ti imas objasnit, zaljubljen si u igraca, kakvi Dm Cm Amf, nije FM, lik ima 20 milja i treba da jede loptu, a ne da se vuce poslije 31 minute kao prebijena macka.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Me vrijedi se sa topom raspravljati. Zivi u svom svijetu, a mi cemo uzivati u partijama Tine, srecom ne nekakvog Ramovica.
Golovi i asistencije nisu bili njegov primarni zadatak u prvom dijelu sezone, ali jbg ne mogu ti objasnit.Ritamreda je napisao/la: ↑22 feb 2021, 22:40Gledao, lips'o u 24. minuti protiv Seltika. Protiv Radnika je napravio preokret i ostalo sve prosjek i umiranje u roku od pola sata. Stilic koji je igrao toplo hladno ima preko deset indeks golova i asistencija. Dakle, jasno je sta hocu da kazem. Ne kazem da on nece sad bljesnuti i razvaliti, ali sam ga poredio sa Ramovicem koji se vrijedja i omalovazava, a u nasem fudbalu je puno vise pokazao, a da ne govorim za Mustedanagica. Igraju iste pozicije.
Nirton@ sta mi ti imas objasnit, zaljubljen si u igraca, kakvi Dm Cm Amf, nije FM, lik ima 20 milja i treba da jede loptu, a ne da se vuce poslije 31 minute kao prebijena macka.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Nisam ga ja prvi prezivao i pisao dobrodošao kao neke vaše stranice koje iskaču po fb,po insta itd promijenio boju,opametio se

Kao i Hiroša koji kad vas je **** onda ne valja pljuvat pa lizat
Ramović kad je bio i ako je trenutno full spreman je bolji od svih vaših a i naših krila izuzev Zeca i Fanima naravno kad su i oni u ritmu i spremni.Iako njemu krilo nije primarna pozicija već AM odnosno pozicija Štile i Tine.
Hiroša možemo ocijeniti nakon sezone trenuto jeste majstor valjanja (driblinzi,rolanje,probacivanje kroz noge,1na1) na kraju sezone može konačna ocjena.Zasad je dobar ali to je primjer kada igrac koji ima potencijal ode u manji klub gdje nema nekog opterećenja kao što ima u Želji,Zrinjskom,Sarajevu,Borcu itd jer ljudi žele vrh a ovako možeš igrati i uživati
Neko kaže nije bio u Želji nešto pa lik je debitovao mislim sa 19 godina a tu polusezonu smo ekstra igrali pod Edisom pa nije imao mjesta
Stanić,Bekrić,Faria,Memija,Bogičević,Zolotić,Hadžiahmetović,Stevanović,Lendrić....
Rodjeni su pitarske picke!
Ako nas je hiroški odj.ebao i popišao sto je pobrisao prije 7 dana sve slike vezane za nk zeljeznicar?
Hvala
Hvala
- f0rest1946
- Kontakt:
Kakav dan za navijače Željezničara:
Olimpik će svoje domaće utakmice igrati na Koševu.
Amer Hiroš ne dolazi u FK Sarajevo.
Ovakav uspješan dan navijači Željezničara ne pamte već dugo vremena. Slavlje ide do toga da će se uvesti i Hirošdan, sa parolom ,,Sjećaš li se 22.02"?
Olimpik će svoje domaće utakmice igrati na Koševu.
Amer Hiroš ne dolazi u FK Sarajevo.
Ovakav uspješan dan navijači Željezničara ne pamte već dugo vremena. Slavlje ide do toga da će se uvesti i Hirošdan, sa parolom ,,Sjećaš li se 22.02"?
Hadzija cekao Hirosa na aerodromu samo da mu Amer kaze NE
Jel vratio slike na insta
Šta će reći mostarci, za štopera što im treba doći. Frajer promijenio 18 klubova do sada. Smijali se za Cmiljanića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.