Ma ne vjerujem da je bilo ko prijetio. Nije Štilić u pitanju.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Željezničar za život cijeli!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ovaj @SSR jel to ona celava osimova guzna muha sto sampsnjac otvara, dokurcenko
Čestitam navijačima Željkana na velikom uspjehu! 

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Al kaze guru, povecao vrijednost kluba za 2,5 miliona EUR. Sto ti je sposoban predsjednik, svaka cast guru. Preko zooma i odmah 2,5 miliona. Sta li ce tek biti za pola godine, mene vec strah, drhtim.
since 1973
Mene stid kad vidim skim se ovi moji Pitari raspravljaju
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Joško Domorocki, Sinan i Amer
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- feniksptica
- Kontakt:
To je taj, Yt zvijezdaKockoglavi je napisao/la: ↑22 feb 2021, 21:48Ovaj @SSR jel to ona celava osimova guzna muha sto sampsnjac otvara, dokurcenko
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Haj sve i nekako, ali Sinan Ramovic
Pa da ga je Hadzija fakat doveo, ne bi mogao opstati u klubu. Da se ne lazemo.

Pa da ga je Hadzija fakat doveo, ne bi mogao opstati u klubu. Da se ne lazemo.
- feniksptica
- Kontakt:
Novinarii evo cvaaja pisite tamo NEMA VISE NEPORAZENIH
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma kakav Ramovic njega nece niko, u zadnje dvije godine ima više povreda nego golova,fol žele ga Borac i Sarajevo a on iz velike ljubavi želi u želju a svi znamo kako se rastao sa moržom,ali može glupanima bacati šuplju i čvaknuti kakav takav ugovor
Zadnja izmjena: Anex, dana/u 22 feb 2021, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
Iskreno, Hirosev potez za respekt u danasnjem vremenu. Ukazala mu se prilika da napravi odlican ugovor i rijesi egzistenciju, a on je to odbio. Takve stvari su rijetke u danasnjem fudbalu skoro pa iscezle.
A vala Ramovic je bolji i od Tine Susica (ono sto je pokazao dosad) i od Mustedanagica. Nisam upoznat jel ga Sarajevo kontaktiralo, ali ovo su cinjenice. Ne znaci da ova dvojica nece bljesnuti.
A vala Ramovic je bolji i od Tine Susica (ono sto je pokazao dosad) i od Mustedanagica. Nisam upoznat jel ga Sarajevo kontaktiralo, ali ovo su cinjenice. Ne znaci da ova dvojica nece bljesnuti.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Znam fakat dobrog psihijatra, rado cu ti proslijediti kontakt.Ritamreda je napisao/la: ↑22 feb 2021, 22:12Iskreno, Hirosev potez za respekt u danasnjem vremenu. Ukazala mu se prilika da napravi odlican ugovor i rijesi egzistenciju, a on je to odbio. Takve stvari su rijetke u danasnjem fudbalu skoro pa iscezle.
- feniksptica
- Kontakt:
Gdje je SSR da procitam sta normalnije..Ritamreda je napisao/la: ↑22 feb 2021, 22:12Iskreno, Hirosev potez za respekt u danasnjem vremenu. Ukazala mu se prilika da napravi odlican ugovor i rijesi egzistenciju, a on je to odbio. Takve stvari su rijetke u danasnjem fudbalu skoro pa iscezle.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ja os prvog dana kontam sprda se neko da njega dovedemo. Vidim postavio si linkove da osjek nece Milija al ti rece da ga Osijek uzima hahhaha znaci lazes kao i uvijek joj jest vam vuna a meni dobrila svega miSSR je napisao/la: ↑22 feb 2021, 21:33Poenta svega, Hiroš vas popišaoKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑22 feb 2021, 21:11Kao što sam već rekao, više bih volio gledati našu djecu da igraju nego Amera Hiroša, koji ruku na srce nije loš igrač. Sad je sve do nas, da li ćemo našu omladinu slati po Sandžaku, Tuzli itd. ili ćemo ih promovisati i koristiti u našem klubu. Ne sumnjam da ljudi u Upravi znaju težinu ovog što se sad desilo i da smo se ponizili zbog jednog malenog Hiroša.
Da ima realnih Hordaša pa priznaju da su poniženi![]()
I ja se raspravljam sa tipovima sa prepucavanja. Ono sto Susic radi u Sarajevu se zove PLJACKA, a Mustedanagic je opasan promasaj svidjelo se to nekome ili ne. Ramovic ono sto je igrao kod nas i u Mladosti je televizor u boji za ovu dvojicu. A i u Svicarskoj je igrao poprilicno.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Ja sam znao da su navijaci Zelje maloumni, ali da su ovoliko....
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ovo je debilno, cak i trolas.Ritamreda je napisao/la: ↑22 feb 2021, 22:17I ja se raspravljam sa tipovima sa prepucavanja. Ono sto Susic radi u Sarajevu se zove PLJACKA, a Mustedanagic je opasan promasaj svidjelo se to nekome ili ne. Ramovic ono sto je igrao kod nas i u Mladosti je televizor u boji za ovu dvojicu. A i u Svicarskoj je igrao poprilicno.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pravo se naigrao, 15 utakmica, 1 gol i 2 asistencijeRitamreda je napisao/la: ↑22 feb 2021, 22:17I ja se raspravljam sa tipovima sa prepucavanja. Ono sto Susic radi u Sarajevu se zove PLJACKA, a Mustedanagic je opasan promasaj svidjelo se to nekome ili ne. Ramovic ono sto je igrao kod nas i u Mladosti je televizor u boji za ovu dvojicu. A i u Svicarskoj je igrao poprilicno.

I ti poredis Susica s njim, koji ima 104 utakmice u HNL-u, gdje je zabio 19 golova i imao 20 asistencija
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Godina 2035.
NK Zeljescar vijesti: Nakon sto su silom zelji oteli titulu i dodijelili je Sarajevu, FSBiH i SIPA naredili su zeljinom djetetu i najvecoj zvijezdi PLBiH, hirosu da mora preci u FKS ali je on to hrabro odbio po cijenu prekida karijere.
NJEGOVO NE UCINILO GA JE LEGENDOM!
NK Zeljescar vijesti: Nakon sto su silom zelji oteli titulu i dodijelili je Sarajevu, FSBiH i SIPA naredili su zeljinom djetetu i najvecoj zvijezdi PLBiH, hirosu da mora preci u FKS ali je on to hrabro odbio po cijenu prekida karijere.
NJEGOVO NE UCINILO GA JE LEGENDOM!
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.