West Ham FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: West Ham FC
Znas da ja ne pijem, ne brini 

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Taman kad dodjes u Njemacku(ne znam jesi li vec stig'o), da vidis ovaj post i shvatis kol'ko ste danas napraseni:
Newcastle - West Ham 5:0(Leon Best 18', 39', 60'; Kevin Nolan 45'; Peter Lovenkrads 63').
Newcastle - West Ham 5:0(Leon Best 18', 39', 60'; Kevin Nolan 45'; Peter Lovenkrads 63').
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- samovasposmatram
- Kontakt:
West Ham aka Đerzelez Zenica
Stvarno je vrijeme da promjenite ligu.

Stvarno je vrijeme da promjenite ligu.
Big club, great history, Nottm Forest.
- samovasposmatram
- Kontakt:
niste ni vi daleko od nas,..i vi zadnjih desetak godina skakucete iz lige u ligu
WHUFC
Trenutno su mnogo bolji od vas i imaju bolji roster 

Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Kakva dva gola daje WHU.
,ali zasluzena pobeda sto jest' jest',bili su bolji tim i zasluzeno pobedjuju.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sta prvom golu fali
Drugi jeste smijesan, Foster odbrani onakve suteve Tomke i Obinne i onda primi onakav fuserki gol
I po meni je zasluzena pobjeda West Hama, prvo poluvrijeme pored gola bilo je jos par izglednih sansi ali je Foster branio odlicno dok Birmingham nije zaprijetio ni jednom na gol Greena. U drugom poluvremenu Birmingham nesto konkretniji ali opet bez pravih sansi sve do kornera i gola Ridgewell-a. Sto ne mogu ovakvih ekipa koje se oslanjaju iskljucivo na prekide citavu utakmicu
Poslije gola Birminghama Obinna pravi veliku glupost i udara Larssona nogom u *aja
Ostalo je jos pola sata i mislio sam da ce Birmingham krenuti konkretnije prema golu Greena i ostvariti veliki korak prema Vembley-u. Medjutim Birmingham je nastavio sa svojom igrom i napravili su samo dvije sanse ako se ne varam, centarsut sa strane i udarci glavom Larssona, i pred kraj meca Zigica. Mi smo se posvetili defanzivi poslije crvenog kartona i najvaznije je bilo da se ne primi jos jedan pogodak. Bilo je par kontri bezuspjesnih sve do 78 min. kada Spector odlicno uposljava Cole-a koji puca dosta traljavo ali vrlo losa intervencija Fostera i dolazimo ponovo u vodstvo
Igrom se moze biti koliko toliko zadovoljan ali rezultatom i ne bas, samo da nas ne kosta finala ovaj jeftin primljen gol.
Comee on you Irroonnsss

I u sjedecem kolu Fa Cupa igramo sa Nottingham Forest-om kuci.

I po meni je zasluzena pobjeda West Hama, prvo poluvrijeme pored gola bilo je jos par izglednih sansi ali je Foster branio odlicno dok Birmingham nije zaprijetio ni jednom na gol Greena. U drugom poluvremenu Birmingham nesto konkretniji ali opet bez pravih sansi sve do kornera i gola Ridgewell-a. Sto ne mogu ovakvih ekipa koje se oslanjaju iskljucivo na prekide citavu utakmicu

Comee on you Irroonnsss

smjesna pobjeda, jedva, vidi se ko je kvalitetnija ekipa i ko ce proci dalje, cekamo revans.
@samovasposmatram, Brum je daleko ispred WHU-a, pogledaj samo gdje se WHU nalazi i koliko tekmi je odigro a koliko Brum
Brum je veci klub, bukvalno

cant wait rematch
@samovasposmatram, Brum je daleko ispred WHU-a, pogledaj samo gdje se WHU nalazi i koliko tekmi je odigro a koliko Brum

Brum je veci klub, bukvalno

cant wait rematch

Big club, great history, Nottm Forest.
Sta mu falihammers je napisao/la:Sta prvom golu faliDrugi jeste smijesan, Foster odbrani onakve suteve Tomke i Obinne i onda primi onakav fuserki gol
![]()
I po meni je zasluzena pobjeda West Hama, prvo poluvrijeme pored gola bilo je jos par izglednih sansi ali je Foster branio odlicno dok Birmingham nije zaprijetio ni jednom na gol Greena. U drugom poluvremenu Birmingham nesto konkretniji ali opet bez pravih sansi sve do kornera i gola Ridgewell-a. Sto ne mogu ovakvih ekipa koje se oslanjaju iskljucivo na prekide citavu utakmicuPoslije gola Birminghama Obinna pravi veliku glupost i udara Larssona nogom u *aja
Ostalo je jos pola sata i mislio sam da ce Birmingham krenuti konkretnije prema golu Greena i ostvariti veliki korak prema Vembley-u. Medjutim Birmingham je nastavio sa svojom igrom i napravili su samo dvije sanse ako se ne varam, centarsut sa strane i udarci glavom Larssona, i pred kraj meca Zigica. Mi smo se posvetili defanzivi poslije crvenog kartona i najvaznije je bilo da se ne primi jos jedan pogodak. Bilo je par kontri bezuspjesnih sve do 78 min. kada Spector odlicno uposljava Cole-a koji puca dosta traljavo ali vrlo losa intervencija Fostera i dolazimo ponovo u vodstvo
Igrom se moze biti koliko toliko zadovoljan ali rezultatom i ne bas, samo da nas ne kosta finala ovaj jeftin primljen gol.
Comee on you Irroonnsss![]()

Pa nedostaje mu reakcija onoga igraca koji je bio na stativi(zaboravih sada koje),te reakcija Fostera.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Gdje ce igrac glavu postaviti na onaj sut Noble-aDevil je napisao/la:Sta mu fali![]()
Pa nedostaje mu reakcija onoga igraca koji je bio na stativi(zaboravih sada koje),te reakcija Fostera.

- samovasposmatram
- Kontakt:
molim ? da nisi mozda nesto reko ?_d1n0_ je napisao/la:Trenutno su mnogo bolji od vas i imaju bolji roster

WEST HAM !!!!!!
WHUFC
Potrđeno je da Bridge je do kraja sezone na posudbi u west ham-u
30-godišnji ofanzivni lijevi bek je od danas i zvanično u West Hamu na pozajmici do kraja sezone. Dosao je iz Manchester City-a, a u karijeri je jos igrao za Sauthampton, Chelsea i Fulham odigravsi 289 meceva postigavsi 3 pogotka. 2009 se povukao iz reprezentacije gde je odigrao 36 meceva.
‚‚Presretan sam sto sam potpisao za West Ham. Upoznacu se sa igracima i osobljem na treningu, pocet cu odmah sa radom da bi zablistao u punoj mjeri pred navijacima. Drago mi je sto cu biti dio tima koji se bori za opstanak sto bi bilo veliko dostignuce za ovaj klub u ovoj sezoni. Poznajem nekoliko igraca iz reprezentacije, na prvom mestu Parkera koji me je i ujbedio koliko je vrijedno igrati za West Ham, bio sam i na utakmici protiv Birminghama i igra iz prvog poluvremena je recept za dalje‚‚ - rekao je Bridge na predstavljanju.

Spominje se da je i Lucas Pacheco Bivsi clan Gremia na probi.
‚‚Presretan sam sto sam potpisao za West Ham. Upoznacu se sa igracima i osobljem na treningu, pocet cu odmah sa radom da bi zablistao u punoj mjeri pred navijacima. Drago mi je sto cu biti dio tima koji se bori za opstanak sto bi bilo veliko dostignuce za ovaj klub u ovoj sezoni. Poznajem nekoliko igraca iz reprezentacije, na prvom mestu Parkera koji me je i ujbedio koliko je vrijedno igrati za West Ham, bio sam i na utakmici protiv Birminghama i igra iz prvog poluvremena je recept za dalje‚‚ - rekao je Bridge na predstavljanju.

Spominje se da je i Lucas Pacheco Bivsi clan Gremia na probi.
- samovasposmatram
- Kontakt:
nek su ga doveli, nije wayne za bacit,..trebaju jos jednog kolko tolko kvalitetnog dovest il na posudbu il kupit da se klima u ekipi malo stabilizuje,...
bice teska borba za opstanak ja bi volio da ostanu u PL al nekako cisto sumanjm,...
mada kad pogledam tabelu trenutno sve je moguce - 10 bodova djeli 7. mjesto od zadnjeg,..svasta ce tu jos bit
bice teska borba za opstanak ja bi volio da ostanu u PL al nekako cisto sumanjm,...
mada kad pogledam tabelu trenutno sve je moguce - 10 bodova djeli 7. mjesto od zadnjeg,..svasta ce tu jos bit
WHUFC
I meni se svidja dovodjenje Bridge-a, konacno kvalitetan bek da se dovede. Ranjivi smo na toj poziciji godinama, mislim da bi bilo dobro dovesti i desnog beka mjesto Fauberta koji nije ni nalik na onog iz Bordeaux-a. Svidja mi se sto ovako dovode igrace imas polusezonu da se dokazes, ako zadovolji ostavi ga, ako ne, urucis mu ispisnicu i zdra'o. Da smo Bogdom i prije tako poslovali sa igracima, ne bi se sad nagomilalo ovoliko kloceva koji imaju strasne plate a nista ne pokazuju na terenu, najgore od svega sto ih se ne mozes otarasiti, niko ih nece
Ja vjerujem da cemo uspjeti ostati ove sezone u drustvu najboljih, kvalitetniji smo sigurno od dosta eipa koji su ispred nas ali ne znam u cemu je problem, grantu, sreci, igracima
I prestani samo posmatrati, ukljuci se slobodno i ti u rasprave

I prestani samo posmatrati, ukljuci se slobodno i ti u rasprave

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa činjenica je da se dižete, @HammersU. Kako ste krenuli, znaš i sam kol'ko je razapinjan Grant bio u medijima. No, polako dolaze stvari na svoje, uvezalo se par dobrih utakmica(naravno, ne moRete na granitni Newcastle, ha ya), dobro se "gura" u Liga Kupu, tako da...Daleko od toga da mislim da ćete ispasti; stručni kadar i igrači su itekako za Premiershipa, samo da budete miljenici sreće(što manje povreda) i opstanak je realnost. Problem je u tome što je ove sezone Premiership pravo "lud"; vidiš i sam kakvo je stanje na tabeli.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma krenulo je ono nabolje ali znam da ova ekipa moze jos puno, puno bolje. Ma jbs cup i izlazak u evropu ako ces ti ispasti iz lige, na pocetku sam bio uz granta ali nakon svega volio bi da ode i da ga zamjeni Oneil ili Hughton ako je ikako moguce
Cim je jedan Newcastle osmi na tabeli znas odma da nije nesto uredu 

Kako su prenjeli neki mediji Grant ce dobiti otkaz nakon utakmice sa Arsenalom bez obzira na ishod utakmice. Najblizi da nasljedi Granta je Martin O'Neill koji je kako kazu vec se sastao sa vlasnicima kluba i spreman je da preuzme tezak posao i da nas ostavi u ligi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.