Hamburger Sport-Verein
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Hamburger Sport-Verein
Utakmica živi smor, u drugom poluvremenu smo igrali loše i neambiciozno ali na kraju je podjela bodova zaslužena.
Trebali smo Paderbornu utrpat još bar dva komada, neshvatljivo je šta smo promašili.
Iskren da budem ovo je bilo lakše od očekivanog i pobjeda je više nego zaslužena i jedino što se igračima može zamjeriti jeste realizacija...Također se nadam da se upravi kockanje što se tiče pojačanja neće obiti o glavu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
No comment...Sigurnu pobjedu su ispustili.
Mislim da ćemo tek biti uspješni kada budemo imali sportskog direktora koji će se rješiti igrača koji su odgovorni za ovaj luzerski mentalitet.
Umjesto da se odvojimo od konkurencije, jer igraju medjusobno, mi ih vraćamo u igru.
Mislim da ćemo tek biti uspješni kada budemo imali sportskog direktora koji će se rješiti igrača koji su odgovorni za ovaj luzerski mentalitet.
Umjesto da se odvojimo od konkurencije, jer igraju medjusobno, mi ih vraćamo u igru.
Sljedećih 5 utakmica će odlučiti našu sudbinu što se plasmana u BL tiče.
Iz tih 5 utakmica moramo uzeti 11 ili 13 bodova ukoliko želimo imati realne šanse za ulazak u Bundesligu.
Također se nadam, da ukoliko ne budemo uspješni u tih 5 utakmica, da će luzerska uprava reagovati te pokušati sa nekim Feuerwehrmannom izboriti ulazak u BL, jer sljedeće godine tu su Mainz i Schalke, tako da će promocija biti nemoguća, a bojim se da 5 godina Cvajte finacijski nećemo preživijeti.
Iz tih 5 utakmica moramo uzeti 11 ili 13 bodova ukoliko želimo imati realne šanse za ulazak u Bundesligu.
Također se nadam, da ukoliko ne budemo uspješni u tih 5 utakmica, da će luzerska uprava reagovati te pokušati sa nekim Feuerwehrmannom izboriti ulazak u BL, jer sljedeće godine tu su Mainz i Schalke, tako da će promocija biti nemoguća, a bojim se da 5 godina Cvajte finacijski nećemo preživijeti.
Možemo biti sretni što smo na kraju izvukli i bod. U drugom poluvremenu smo nakon izlaska Dudziaka izbugili okomitost, Hunt je po običaju igrao ziheraški i baš svaku loptu vraćao nazad, Jatta je počeo jako griješiti i naša igra prema naprijed je prestala. Bez napada obrana se našla pod pritiskom, a Jung po običaju igrao premekano i umjesto da je išao u duel sklanjao se i protivniku davao prostor.
Thioune je ko i uvijek mijenjao prekasno, iako osim Onane treba priznati da mi i nemamo neka rješenja.
I ne znam dokle će se više van Drongelen oporavljat, pa ti ligamenti su već odavno trebali zacijelit.
Thioune je ko i uvijek mijenjao prekasno, iako osim Onane treba priznati da mi i nemamo neka rješenja.
I ne znam dokle će se više van Drongelen oporavljat, pa ti ligamenti su već odavno trebali zacijelit.
@ ledar
upravo tako, jer čim su dva luzera imali značajnu ulogu u igri, ostatak ekipe se pogubio.
Nažalost imamo nesposobnu upravu, koja se nije znala rješiti dvojce luzera i dovesti kvalitetno rješenje u veznom redu. Valjda su računali da smo imuni na povrede.
upravo tako, jer čim su dva luzera imali značajnu ulogu u igri, ostatak ekipe se pogubio.
Nažalost imamo nesposobnu upravu, koja se nije znala rješiti dvojce luzera i dovesti kvalitetno rješenje u veznom redu. Valjda su računali da smo imuni na povrede.
-
- Kontakt:
Pa u ovom HSV-u više crnih Švaba nego bijelih.
Danas nakon milju godina pogledam HSV, nadam se dobroj tekmi protiv GF-a. Da budem iskren, većina igrača su mi totalna nepoznanica. Vidim da se Hunt još drži.
Nema Holtbyja. 

HSV Vol. 3.0...
Ove utakmice jednostavno moraš dobiti ukoliko želiš u BL. Jednostavno u drugom dijelu sezone se opet ponavlja identičan scenarij kao i u prethodne dvije sezone.
Samo je pitanje vremena kada će se Kiel i Bochum odlijepiti, a naši LUZERI će opet završiti na četvrtom mjestu.
Ove utakmice jednostavno moraš dobiti ukoliko želiš u BL. Jednostavno u drugom dijelu sezone se opet ponavlja identičan scenarij kao i u prethodne dvije sezone.
Samo je pitanje vremena kada će se Kiel i Bochum odlijepiti, a naši LUZERI će opet završiti na četvrtom mjestu.
-
- Kontakt:
Koja nakupina netalentiranih bezveznjaka. Ovaj redikul od trenera je neka verzija Brune Labbadije za drugoligašku sirotinju. Nadam se da ne uđu ni ove sezone.
Nemam šta zamjerit momčadi, igrali smo dobro ali realizacija je štekala. T-rode obično bar jednu od onih šansi pospremi, ovaj put nije ušlo.
Teraj dalje.
@CBrigante
Ovo je cvajta i za cvajtu je ovo dobro.
Teraj dalje.
@CBrigante
Ovo je cvajta i za cvajtu je ovo dobro.
Da vidimo je li ubleha Boldt šta naučila iz svojih grešaka i hoće li reagovati nakon ove blamaže protiv posljednoplasirane ekipe.
Mogao bi Hrubesch preuzeti do kraja sezone, kako bi ekipa doživijela pozitivni šok te izborila ulazak u BL. DT nastavlja tamo gdje su stali Wolf i Hecking.
Mogao bi Hrubesch preuzeti do kraja sezone, kako bi ekipa doživijela pozitivni šok te izborila ulazak u BL. DT nastavlja tamo gdje su stali Wolf i Hecking.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Malo koja ekipa podsjeća na BVB ko ovaj HSV. Dobiješ ove iz vrha, a onda te napucaju neki amateri sa dna tabele 

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
@ledar
šta misliš hoće li Boldt reagovati nakon St. Pauli-ja?
Ja lično ne vidim nikakav napredak i realno invidualni kvalitet Terodde-a je dosta toga prikrivao.
šta misliš hoće li Boldt reagovati nakon St. Pauli-ja?
Ja lično ne vidim nikakav napredak i realno invidualni kvalitet Terodde-a je dosta toga prikrivao.
@amer
Siguran sam da neće iako ćemo izgubiti protiv Paulanera. Mislim da Hrubesch nema namjeru sjesti na klupu prve momčadi.
Ne znam kako su se sad odjednom Hunt, Jung i Narey ustalili u prvoj postavi, sa njima mi prve lige vidjet nećemo, mislim da bi to svakom trebalo bit jasno, samo Thiounu nije.
Siguran sam da neće iako ćemo izgubiti protiv Paulanera. Mislim da Hrubesch nema namjeru sjesti na klupu prve momčadi.
Ne znam kako su se sad odjednom Hunt, Jung i Narey ustalili u prvoj postavi, sa njima mi prve lige vidjet nećemo, mislim da bi to svakom trebalo bit jasno, samo Thiounu nije.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Svake godine isti scenariji, prvi do pola sezone, raspad od pola sezone.
Iskreno, ne mozes dovesti drugoligaskog trenera i ocekivati da igras prvoligaski nogomet.
Iskreno, ne mozes dovesti drugoligaskog trenera i ocekivati da igras prvoligaski nogomet.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Naravno ništa drugo se nije moglo očekivati od luzera...
Nadam se da će Boldt sutra reagovati, a ukoliko ne reaguje, očekujem da će NO poduzeti odgovarajuće mjere protiv njega. Imamo još šanse, ali su potrebne promjene.
Nadam se da će Boldt sutra reagovati, a ukoliko ne reaguje, očekujem da će NO poduzeti odgovarajuće mjere protiv njega. Imamo još šanse, ali su potrebne promjene.
Ova utakmica je pokazala da nemamo za čim žalit, nemamo ni kvalitete ni karakter za promociju. Thioune će ostati još bar dvije utakmice u kojima igramo sa direktnim konkurentima i koje skoro sigurno nećemo dobit, a onda bi mogla bit smjena. Ova sezona je za nas nažalost gotova.
Najizgledniji kandidat na klupi mi se čini Neuhaus koji je upravo dobio pedalu.
@ledar
Boldt mora sutra reagovati ili sezonu završiti sa DT-om. Promjena trenera nakon Kiela i Bochuma nam ništa neće donijeti, jer ukoliko DT bude na klupi tu možeš upisati dodatna dva poraza i ne vjerujem da bi novi trener mogao sustići 9 bodova zaostatka u preostalih 9 utakmica.
Također ukoliko Boldt ne reaguje, to bi bio odličan znak za NO da krene planirati narednu sezonu u cvajti sa novim sportskim direktorom koji će dovesti svog novog trenera.
Boldt mora sutra reagovati ili sezonu završiti sa DT-om. Promjena trenera nakon Kiela i Bochuma nam ništa neće donijeti, jer ukoliko DT bude na klupi tu možeš upisati dodatna dva poraza i ne vjerujem da bi novi trener mogao sustići 9 bodova zaostatka u preostalih 9 utakmica.
Također ukoliko Boldt ne reaguje, to bi bio odličan znak za NO da krene planirati narednu sezonu u cvajti sa novim sportskim direktorom koji će dovesti svog novog trenera.
Trenutno korisnika/ca: Bistrik, kraljttbvb i 80 gostiju.