Da mi je dočekati normalan odgovor od tebe ... Pišeš da od Wawrinke može dobiti samo savjet kako izgubiti 19 puta zaredom , ja ti dam činjenice da ga je Wawrinka "zakinuo" za 2 GS titule , pogotovo je bilo bolno na RG 2015 godine kada je Novak dobio Nadala u polufinalu sa 3:0 i prvi set u finalu i tada je Novak igrao svoj najbolji tenis , kako ga je Wawrinka u oba meča okrenuo jer je gubio prvi set , da jednostavno je imao igru za Novaka na GS i da od njega Medvedev može da nešto nauči ...japa je napisao/la: ↑21 feb 2021, 20:57Jesam, siguran sam. Kada su ti Federerovi konkurenti tadasnji vezali 21 pobjedu zaredom od toga 12 nad igracima iz top10, svim igracima iz top10? Pricas gluposti, Novak je igrao danas na takvom nivou da bi tvoj Federer iz prajma bio pometen 3-0 takodjer. To sto je tebi Djokovic osvojio titulu jer je Medvedev los a Djokovic nista posebno je plod nekih tvojih fantazija kako bi Medvedeva pokazao klocem kojeg ovaj rijesi sa 50% a Bagdatis ti je prepotpostavljam bio velika igracina i tezak protivnik.
Ja sam taj mec gledao, tebi bi preporucio da ga pogledas ponovo vjerujem da ti budu lijepe uspomene a danas je tezak trenutak za tebe i tvog svicarca za kojeg navijas.
Naravno da Federera spominjem kada njegovi fancici proljevaju zuc na uspjehe Djokovica i Nadala, pa im se mora malo spustiti, ipak treba da se zna ko je br.3
Znači poklopio sam te činjenicama , i ti napišeš kako ja treba da gledam taj meč da mi budi lijepe uspomene jer je danas težak trenutak za mene

De mi samo odgovori jedno , je li Medvedev od Wawrinke može da nauči samo kako se gubi od Đokovića 19 puta zaredom i ništa više ?