Dado kaže Elmedin da si bio u pravu za LaVine-a

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Dado kaže Elmedin da si bio u pravu za LaVine-a
GeriOldman je napisao/la: ↑20 feb 2021, 11:47Kakvi tebe kompleksi pucaju haveru je.bo te i dončić i lillard. Liječi se boktej.eboBeko je napisao/la: ↑20 feb 2021, 09:30Kod medija i igraca cu bili u egalu.
Znaci nije da bi Lillard imao neku prednost.
Igra Doncic ljepsu kosarku i od Mcculuma. Jer mccoclum ima samo taj jedan crossover sa pull upom, nista asisti iz pnr nista drive pa kick out kad navuce tri igraca na sebe...malo je bolja verzija brata, jer je fizicki bolji dosta.
Ovdje se navlaci lillard jer je haver od nurka, kao muslimanski korrektno.
Doncic se ne voli jer je potomak naroda istocno.
Bio je i Musa bolji, dok nas nije sam Musa demantiro.
Nisam rekao zbog toga, ne umanjujem njegove vrijednosti i igre. Strah me da li moze izdrzati i mislim da bi mogao biti i bolji sa 10kg manje.
Jokic i Zion ne igraju istu kosarku tako da poredjenje nigdje veze, a vala kad se stave jedan pored drugog, za njega Jokic izgleda kao mrsavko.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 feb 2021, 22:21I kakve to veze ima?? Decko strasno igra.
Kao da Jokic lici na ozbiljnog igraca, pa frajer rastura.
Nisam ni poredio njihov stil igre, vec pojavu na parketu.ReX je napisao/la: ↑21 feb 2021, 22:27Jokic i Zion ne igraju istu kosarku tako da poredjenje nigdje veze, a vala kad se stave jedan pored drugog, za njega Jokic izgleda kao mrsavko.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 feb 2021, 22:21I kakve to veze ima?? Decko strasno igra.
Kao da Jokic lici na ozbiljnog igraca, pa frajer rastura.![]()
Ozbiljno pitanje, da li ti mislis da ce on imati dugu (i produktivnu/all nba) karijeru ako ostane u ovakvom shapeu?![]()
Na ovoliku kilazu 10kg je nista, vjeruj mi. Jednostavno, nema sanse da traje lik sa ovolikom kilazom i ovakvom atleticnoscu. Da je on tip igraca kao Zach Randolph, pa bih i razumio, ali lik je zvijer. Nadam se da se varam.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑21 feb 2021, 22:24Ja bas mislim da ako on smrsa nesto drasticno, da to nece biti isti igrac.
E sad, drugo je pitanje njegovog zdravlja i trajanja karijere.
SVG je trenercina. Pokusava divljake da nauci da igraju kosarku.
možda bi imali više pobjeda,bili atraktivniji,nekim igračima bi godilo,no dugoročno bi ovo moglo goditi zionu primarno da je u drugoj godini,a zapravo prvoj pravoj bio pod stan van gundyem i u pozicijskoj igri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.