Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Bilo teze promasiti 

Džeko postao najbolji strijelac Rome svih vremena u Evropskoj ligi
Bio je to njegov 13. gol u takmičenju koje se nekada zvalo Kup UEFA i prestigao je legendarnog Nijemca Rudija Völlera, koji je dugi niz godina držao rekord s 12 golova.

- Beduin
- Kontakt:
On je samo malo NE PISMEN.

I da, @babino misljenje je bitno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Edin ponovo na klupi, doista nejasna odluka Fonsece, mene Mayoral nije oduševio, a pogledao sam svaku utakmicu Rome ove sezone.
Mayoral je naravno agilan, brz i fleksibilan, ali se nikada nije pokazao na jednoj "malo većoj" utakmici (Cluj, Young Boys, Crotonj, Spezia, Verona i Braga), od ovih ekipa najbolja je Verona. Ali ukoliko uđete na neki romin forum, pa čak i na stranicama simpatizera Rome vidi se ogromno svršavanje na Mayorala, po meni bez ikakvog smisla.
Fonseca onako solidan trener, sa luzerskim mentalitetom, ali baš čudna stvar našao se kao i Koeman da trenira strogoću na jednom od najvažnijig igrača ekipe, tako da iskreno smatram da bi Edinu bilo najbolje da na kraju sezone pokupi kofere i ode igrati, pa što da ne i u neku egozotičnu ligu.
A Roma ukoliko planira Mayorala naredne sezone (a to je očigledno ukoliko trener ostane Fonseca) promovirati u prvog napadača, neće se dobro provesti, jer je to jedan tipični igrač bez damu, a već je pokazao da nije neka gol-mašina, već i njemu treba nekoliko prilika da postigne gol (još jedan njegov ogromni nedostatak je (ne)doprinos odbrani i sredini terena, što je Romina boljka još od perioda kada je ekipu napustio Rudiger).
Mayoral je naravno agilan, brz i fleksibilan, ali se nikada nije pokazao na jednoj "malo većoj" utakmici (Cluj, Young Boys, Crotonj, Spezia, Verona i Braga), od ovih ekipa najbolja je Verona. Ali ukoliko uđete na neki romin forum, pa čak i na stranicama simpatizera Rome vidi se ogromno svršavanje na Mayorala, po meni bez ikakvog smisla.
Fonseca onako solidan trener, sa luzerskim mentalitetom, ali baš čudna stvar našao se kao i Koeman da trenira strogoću na jednom od najvažnijig igrača ekipe, tako da iskreno smatram da bi Edinu bilo najbolje da na kraju sezone pokupi kofere i ode igrati, pa što da ne i u neku egozotičnu ligu.
A Roma ukoliko planira Mayorala naredne sezone (a to je očigledno ukoliko trener ostane Fonseca) promovirati u prvog napadača, neće se dobro provesti, jer je to jedan tipični igrač bez damu, a već je pokazao da nije neka gol-mašina, već i njemu treba nekoliko prilika da postigne gol (još jedan njegov ogromni nedostatak je (ne)doprinos odbrani i sredini terena, što je Romina boljka još od perioda kada je ekipu napustio Rudiger).
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Fonceska kaj ti bre glumis ba.
Kako se bolji fudbal igrao u vrijeme kad treneri nisu glumili neke filozofe i neke stručnjake od kojih zavisi život na zemlji. kuknjava kuknjava Ajmo Benevento!
Roma je luzerski klub,ako je Totti onako otjeran a najveca legenda kluba i dao mu sve,onda ni Dzeko se ne moze nadati boljem.Surreal je napisao/la: ↑21 feb 2021, 19:41Edin ponovo na klupi, doista nejasna odluka Fonsece, mene Mayoral nije oduševio, a pogledao sam svaku utakmicu Rome ove sezone.
Navijaci Rome,sta reci,Totti kao njihova ikona i niko nista kad je isao.
Ako se cita izmedju redova,onda se vidi da Fonseca ima podrsku za ovo sto radi od uprave kluba,jer im je Dzeko preskup sa platom. Htjeli ga uvaliti bilo gdje,nije proslo vjerovatno jer ni Dzeki se ne zuri(dobra plata,navikao na zivot u Rimu).
Dan tmuran ja mahmuran
Grize li Majoral.
Igra li Djeko 

hRoma
pa s igračem više ne mogu na gol opucati jednom beneventu
I ovaj trener još sjedi na klupi
pa s igračem više ne mogu na gol opucati jednom beneventu
I ovaj trener još sjedi na klupi
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Moj ti Džeko sa kakvim hadaljima igraš
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Hahaha ofsajd. Nevjerovatno 

Cekam dan da Dzeko ode iz ove lakrdije.
Bruno Peres igracina 

Ne drzi trener dzojstik u ruci smanji dozivljaj dite drago ima sta ima ev Djeku je ubacio i nula svi su podbacili doduse pita se i Benevento nesto, odigrali su srcno

Ovaj major je ozbiljan fudbaler koliko i tili forumas. Kita igrac, kita forumas.
Hvala lp
Hvala lp

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Majoral igra, zabija, glavna je spica Rome dok neko kmeci po forumu tj. trazi paznju kme kme neka Djeko posalje marku za
sutra je pon.radni dan haj spavaj dite drago pa zaradi 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.