FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Tuzlaci bi mogli biti primorani na improvizaciju: Sloboda u problemu pred gradski derbi
Sloboda će u prvom kolu nastavka sezone Premijer lige BIH igrati veliki gradski derbi protiv Tuzla Cityja, a trener Gradimir Crnogorac je pred ozbiljnim problemom.
Naime, ekipa je u aktuelnom prelaznom roku ostala bez dva stopera, klub su napustili Dejan Uzelac i Adnan Mujkić, a mladi Kenin Devedžić je suspendovan zbog tri žuta kartona za prvo kolo nastavka.
Tako je Crnogorac u timu ostao na samo dva stopera i to na Emiru Jusiću i Adnanu Salihoviću. Sada se mora nadati da će njih dvojica ostati spremna za derbi na Tušnju, jer bi u suprotnom morao praviti improvizacije u sastavu.
Sloboda će u prvom kolu nastavka sezone Premijer lige BIH igrati veliki gradski derbi protiv Tuzla Cityja, a trener Gradimir Crnogorac je pred ozbiljnim problemom.
Naime, ekipa je u aktuelnom prelaznom roku ostala bez dva stopera, klub su napustili Dejan Uzelac i Adnan Mujkić, a mladi Kenin Devedžić je suspendovan zbog tri žuta kartona za prvo kolo nastavka.
Tako je Crnogorac u timu ostao na samo dva stopera i to na Emiru Jusiću i Adnanu Salihoviću. Sada se mora nadati da će njih dvojica ostati spremna za derbi na Tušnju, jer bi u suprotnom morao praviti improvizacije u sastavu.
Imali ko informaciju šta se dešava sa Brkićem nije ga bilo zadnje dvije utakmice a nema ga još ni na TM daljnje problem radne dozvole ili je nešto drugo po srijedi.
Što se tiče odbrane Slobode na velikim mukama će biti Beganović koji je obično žrtva u duelima sa Crnkićem.
Što se tiče odbrane Slobode na velikim mukama će biti Beganović koji je obično žrtva u duelima sa Crnkićem.
tcity055 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 10:45Imali ko informaciju šta se dešava sa Brkićem nije ga bilo zadnje dvije utakmice a nema ga još ni na TM daljnje problem radne dozvole ili je nešto drugo po srijedi.

Brkić je zdrav i uredno trenira.Ali problem papira nemamo samo mi . Čitam jučer da je savez obešao da će pojednostaviti registraciju stranaca.Samim tim i dobijanje radne i boravišne dozvole.Mada, ko da vjeruje ovoj garnituri saveza koja je na odlasku i i kojoj je sad sasvim svejedno.Tek kad se inauguriše nova fudbalska vlada mogu se očekivati dobre inicijative i valjda neki pomaci ka boljem.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
""Održana video konferencija Saveza i klubova Premijer lige: Kada bi se publika mogla vratiti na premijerligaške stadione?
19/02/2021
N/FS Bosne i Hercegovine održao je danas video konferenciju sa klubovima Premijer lige Bosne i Hercegovine pred nastavak sezone.
Nekoliko bitnih tema je bilo na dnevnom redu. Prva se ticala radnih dozvola i velikih problema sa kojima se klubovi susreću prilikom registracije stranih fudbalera. Razgovaralo se o načinima na koje se može ubrzati taj proces kako klubovi ne bi i po više od mjesec dana čekali sa registracijom stranih fudbalera.""
Treba nam Brkic, nadam se da tu nema nikakvih problema.
A da budem iskren, mislim i da nema nikakvih problema - protiv Jadrana se znalo da nece igrat jer je igrao utakmicu prije toga 90 min., a mislim da je
protiv Domzala Musemic jednostavno htjeo dati sansu Rustemovicu koji nije igrao nikako na prethodne dvije utakmice.
Ja stvarno mislim i nadam se da tu nema nikakvih problema.
A da budem iskren, mislim i da nema nikakvih problema - protiv Jadrana se znalo da nece igrat jer je igrao utakmicu prije toga 90 min., a mislim da je
protiv Domzala Musemic jednostavno htjeo dati sansu Rustemovicu koji nije igrao nikako na prethodne dvije utakmice.
Rustemović kako je krenuo neće nikako ni igrat. Nek je on frizuru nabacio.emir012 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:47Treba nam Brkic, nadam se da tu nema nikakvih problema.
Danas Gorki igra gen. protiv Rudara iz Prijedora 13:30.
Golubovič.A.Beganović,Islamović, Jusić,Avdić,Kurtalić,Predragović,Maksimović,Resić,Husejnović i Dž.Beganović.
Rezerve:Kukić,Devedžić,Salihović,Kapetanović,Šarić,Marković,Kadrić Pezer i Alić.
Golubovič.A.Beganović,Islamović, Jusić,Avdić,Kurtalić,Predragović,Maksimović,Resić,Husejnović i Dž.Beganović.
Rezerve:Kukić,Devedžić,Salihović,Kapetanović,Šarić,Marković,Kadrić Pezer i Alić.
U Bukinjama KRAJ Gorki - Rudar 0:0
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 20 feb 2021, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ima problem, jedini on od novopridošlih igrača nije uveden u TM.emir012 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:47Treba nam Brkic, nadam se da tu nema nikakvih problema.
HAMAN DA ĆE RUSTEMOVIĆ UZ KARJAŠEVIĆA.BRKIĆ NEMA PAPIRE, TO JE OČIGLEDNO.HASANOVIČ JE FIZIČKI U REDU ALI SE VIDI DA JE DUGO BIO VAN IGRE.TREBAT ĆE MU VREMENA DA UĐE U FORMU.tcity055 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:49Rustemović kako je krenuo neće nikako ni igrat. Nek je on frizuru nabacio.emir012 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:47Treba nam Brkic, nadam se da tu nema nikakvih problema.
Pomoćni trener Dženis Ćosić pred utakmicu sa Zvijezdom Gradačac...
[url [/url]
[url [/url]
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 20 feb 2021, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Dosadašnje službene utakmice
Sloga S.H. - Gorki
22 11 2017 KUP 0:0
29 11 2017 KUP 0:2 Za Gorki
--------------------------------------------------
Tuzla City - Gorki PL BIH
13.08 .2018 0:1 ZA GORKI
27. 10 2018 1:1............. .Ubiparip
30 03. 2019 1:1...............Crnkić
31. 8. 2019 2:1 ZA TUZLU...Ubiparip..Ubiparip
30-11-2019 1:1...............Ubiparip
27.09.2020 2:1 ZA TUZLU. .Crnkić...Ubiparip
28.02.2021 Gorki - Tuzla City
Sloga S.H. - Gorki
22 11 2017 KUP 0:0
29 11 2017 KUP 0:2 Za Gorki
--------------------------------------------------
Tuzla City - Gorki PL BIH
13.08 .2018 0:1 ZA GORKI
27. 10 2018 1:1............. .Ubiparip
30 03. 2019 1:1...............Crnkić
31. 8. 2019 2:1 ZA TUZLU...Ubiparip..Ubiparip
30-11-2019 1:1...............Ubiparip
27.09.2020 2:1 ZA TUZLU. .Crnkić...Ubiparip
28.02.2021 Gorki - Tuzla City
Balja daj predlog sastava ekipe protiv Gorkog.
-
- Kontakt:
Znam da je steta gurati Nukica na beka, ali pored Crnke i Misica morao sam mu nac mijesto u ekipi. Mehidic moze odigrati dobro na beku, vise bi dao sebe od Lucica, a sa druge strane Lucic na mene nije ostavio neki dojam. Rustemovic moze u igru u slucaju da Hasanovice nemoze odigrati. Uvjek sa gorkim utakmica tjesna, tako da bi ja sa jakom sredinom teren. U svakom slucaju Brkic upada u ekipu umjesto Dofa, ako bude gotova radna dozvola a 90% da hoce.

Tuzla City / Sloga Simin Han
Ja isto mislim za Lučića.Znači očekuješ oštru i bespoštednu igru od strane Gorkog pa samim tim i naš odgovor istom mjerom.Hoće, oni će "ginuti "jer im je ova utakmica duplo važna.Domaćini su a nisu favoriti.Poslije imaju težak raspred.Vidjet ćemo sutra hoće li igrati Brkić.
Dobro ,morat će i ovi U-21 na klupi zauzeti 4 mjesta.
Dobro ,morat će i ovi U-21 na klupi zauzeti 4 mjesta.
-
- Kontakt:
Nema veze koliko im je vazna. Moramo se postaviti onako kako stvari stoje, onako kako jeste realno.Mi smo trenutno jaci sto igracki sto organizaciono, i tu nebi trebalo biti dileme .Iskreno nesumnjam u nasu pobjedu, nek to bude 2:0 , nek zabiju igraci od kojih imaju strah Crnkic i Ubislobodas haha.tuzlac je napisao/la: ↑21 feb 2021, 00:34Ja isto mislim za Lučića.Znači očekuješ oštru i bespoštednu igru od strane Gorkog pa samim tim i naš odgovor istom mjerom.Hoće, oni će "ginuti "jer im je ova utakmica duplo važna.Domaćini su a nisu favoriti.Poslije imaju težak raspred.Vidjet ćemo sutra hoće li igrati Brkić.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Oni su sad slični onoj mački, kad je cuko satjera u ćošak i više nema kud.Ali, ona tada zna siknuti ,ispustiti onaj svoj očajnički vrisak a dlaka joj se nadigne da je možeš prebrojati.Tad cuko stane i odustane.Crnogorac je jučer prepustio igru Prijedoru a Gorki je igrao presing.To očekujem i protiv nas.elvirbaljic je napisao/la: ↑21 feb 2021, 00:38Nema veze koliko im je vazna. Moramo se postaviti onako kako stvari stoje, onako kako jeste realno.Mi smo trenutno jaci sto igracki sto organizaciono, i tu nebi trebalo biti dileme .Iskreno nesumnjam u nasu pobjedu, nek to bude 2:0 , nek zabiju igraci od kojih imaju strah Crnkic i Ubislobodas haha.tuzlac je napisao/la: ↑21 feb 2021, 00:34Ja isto mislim za Lučića.Znači očekuješ oštru i bespoštednu igru od strane Gorkog pa samim tim i naš odgovor istom mjerom.Hoće, oni će "ginuti "jer im je ova utakmica duplo važna.Domaćini su a nisu favoriti.Poslije imaju težak raspred.Vidjet ćemo sutra hoće li igrati Brkić.
Nije na odmet pogledati.Ima dosta toga poučnog kad je fudbal u pitanju.
Mustafa Muja Hasanagić - Najbolji golgeter u istoriji Partizana. Na 337 utakmica za crno-bele je postigao 355 golova. Osvojio je dve šampionske titule i stigao do finala Kupa evropskih šampiona. Centarfor čuvene generacije ''Partizanovih beba''.
Hasanagić je u Partizan prešao iz FK FAP(fabrika automobila Priboj-Crna Gora) iz Priboja na Limu.
"Mujo" je osim igranja fudbala lijepo pjevao i čak snimio nekoliko ploča
Hasanagić je u Partizan prešao iz FK FAP(fabrika automobila Priboj-Crna Gora) iz Priboja na Limu.
"Mujo" je osim igranja fudbala lijepo pjevao i čak snimio nekoliko ploča

IZGLEDA DA NEĆE BITI PRENOSA UTAKMICE.
Tuzla City: Fejzić,Nukić ,Morris, Barišić, Mehidić, Karjašević, Brkić, Mišić, Maksimović, Crnkić, Ubiparip.
Zvijezda: Aljkanović, Berbić, Ćulum, Antić, Đekić, Fačić, Mehić, Milaković, Rastoka, Hasukić, Vidović.
Zvijezda: Aljkanović, Berbić, Ćulum, Antić, Đekić, Fačić, Mehić, Milaković, Rastoka, Hasukić, Vidović.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 21 feb 2021, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.