Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

OldFashioned
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la OldFashioned » 21 feb 2021, 12:25

BTW, svaka čast Goranu.
Volej i servis nikad' bolji !
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Sanfrancisco
Kontakt:

Post Postao/la Sanfrancisco » 21 feb 2021, 12:26

Goretzka je napisao/la:
21 feb 2021, 12:21
darker10 je napisao/la:
21 feb 2021, 12:18
Goretzka je napisao/la:
21 feb 2021, 12:16

Jah eto uzeo bi ta dva slama 100%. I ovdje je visio opasno osim u finalu.
Oni ko Banjac. Sve da je, da je a kad mi Federerovci kazemo eh da je samo iskoristio one mec lopte smiju nam se :urnebes:
Da je, da je, da je ispusio 2012 na jednu lopticu AO i 2019 WB sad ne bi imao 18 vec 16. 😁

Šuplja ti je priča.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 21 feb 2021, 12:26

No1e :clap:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 feb 2021, 12:27

marconato je napisao/la:
21 feb 2021, 12:09
alan_kardec je napisao/la:
21 feb 2021, 12:05
slika
Steta one gluposto sa USO i sto se nije igrao WB, sad bi pisao 20... :facepalm:

polako, ima vremena sasvim dovoljno.
Odluka da Ivaniševića dovede u tim, mu je jedna od najboljih odluka u životu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

salex90
Kontakt:

Post Postao/la salex90 » 21 feb 2021, 12:27

Velika pobeda i strasan mec za Novaka

Od prvog poena do kraja

Medvedev nije imao ni 1% sanse.

Steta je velika zbog toga sto WB nije odigran i ona glupost na USO. Inace vec bi bio na 20...

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 21 feb 2021, 12:31

marconato je napisao/la:
21 feb 2021, 12:22

Nije isto ne iakoristiti nesto i nemati uopste priliku da igras, a najveci si favorit.
Ne pricamo mi: "eh da se Nole nije upecao na mrezu onda na RG vs Nadala", nego o turnirima gdje je objektivno bio favorit, a spletom okolnosti ih nije ni odigrao.
Kao sto neko napisa, momentalno je mozda i veci faborit na WB, nego na AO... ;)
Imao je priliku na USO pa je sam usro.

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 21 feb 2021, 12:33

Sanfrancisco je napisao/la:
21 feb 2021, 12:26
Goretzka je napisao/la:
darker10 je napisao/la:
21 feb 2021, 12:18

Oni ko Banjac. Sve da je, da je a kad mi Federerovci kazemo eh da je samo iskoristio one mec lopte smiju nam se :urnebes:
Da je, da je, da je ispusio 2012 na jednu lopticu AO i 2019 WB sad ne bi imao 18 vec 16. 😁

Šuplja ti je priča.
Nisi gledao meceve pa ne znas tako da tišu.
I nije mogao uzeti US uopste nije ni djelovao kao danas. Thiem je sasvim zasluzeno uzeo trofej.
Sa WB nikad ne znas ko te moze izbacit, jedan los dan, ne ide te servis, protivnika ide i letis van.

Sanfrancisco
Kontakt:

Post Postao/la Sanfrancisco » 21 feb 2021, 12:35

Goretzka je napisao/la:
21 feb 2021, 12:33
21 feb 2021, 12:26
Goretzka je napisao/la:

Šuplja ti je priča.
Nisi gledao meceve pa ne znas tako da tišu.
I nije mogao uzeti US uopste nije ni djelovao kao danas. Thiem je sasvim zasluzeno uzeo trofej.
Sa WB nikad ne znas ko te moze izbacit, jedan los dan, ne ide te servis, protivnika ide i letis van.
Vidjećemo.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 feb 2021, 12:36

darker10 je napisao/la:
21 feb 2021, 12:31
marconato je napisao/la:
21 feb 2021, 12:22

Nije isto ne iakoristiti nesto i nemati uopste priliku da igras, a najveci si favorit.
Ne pricamo mi: "eh da se Nole nije upecao na mrezu onda na RG vs Nadala", nego o turnirima gdje je objektivno bio favorit, a spletom okolnosti ih nije ni odigrao.
Kao sto neko napisa, momentalno je mozda i veci faborit na WB, nego na AO... ;)
Imao je priliku na USO pa je sam usro.
Pa i napisao sam zbog gluposti...Nije uzeo jer nije bii najbolji, nego zbog malera i ishitrenog poteza.
Ma nema veze, nadoknadice sve to, duze ce i sladje da traje... :kafa:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 21 feb 2021, 12:44

A i glupa prica cuj sam usro, nabio **** lopticu koja je slucajno pogodila sudiju koja je pala ko da je pogodjena automatskom puskom. Takva situacija se desi jednom u milion puta, i prije i poslije toga smo vidjali kako ball boyi i kamermani itd primaju tri puta zesce udarce pa se nista nije desilo jer su samo mahnuli rukom i nastavili. Novakova nesreca nije samo sto je slucajno pogodio vec i sto je potrefio neku attention whore koja je odlucila da ispadne u centru paznje i valjala se ko da je ustrijljena i to je to. Vjerujem da je bilo koji drugi linijski bio da se nista od onoga ne bi desilo. I prije nego sto mi neko nesto imputira nije to nikakva teorija zavjere te zene vec samo veoma losa sreca gdje se milion stvari poklopilo i poslo po zlu sto je rezultiralo izbacivanjem sa turnira kojeg bi sigurno osvojio. Plus dodas na to njegov imidz na tom turniru, i kod organizatora i kod atpa i dobijes izbacivanje. Jednostavno splet nesretnih okolnosti.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 feb 2021, 12:48

Na prvi set sam zakasnio, spavao. A prvi set je i odlučio ishod finala, vjerovatno.
Već polovinom drugog seta je bilo jasno da je meč ušao u jednosmjernu ulicu, jer sve što smo vidjeli od Danila u nastavku, je bila konstantna komunikacija sa boxom i lupanje reketa. Dobro, par puta je pritisnuo Novakov servis, ali malo je to, premalo.
Ni on nema tu glavu za velika finala. Kad odu ova trojica, gledaće u leđa Thiemu.

Mig_Mig je napisao/la:
21 feb 2021, 12:24
18(1)
šta znači broj u zagradi?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 21 feb 2021, 12:48

japa je napisao/la:
21 feb 2021, 12:44
A i glupa prica cuj sam usro, nabio **** lopticu koja je slucajno pogodila sudiju koja je pala ko da je pogodjena automatskom puskom. Takva situacija se desi jednom u milion puta, i prije i poslije toga smo vidjali kako ball boyi i kamermani itd primaju tri puta zesce udarce pa se nista nije desilo jer su samo mahnuli rukom i nastavili. Novakova nesreca nije samo sto je slucajno pogodio vec i sto je potrefio neku attention whore koja je odlucila da ispadne u centru paznje i valjala se ko da je ustrijljena i to je to. Vjerujem da je bilo koji drugi linijski bio da se nista od onoga ne bi desilo. I prije nego sto mi neko nesto imputira nije to nikakva teorija zavjere te zene vec samo veoma losa sreca gdje se milion stvari poklopilo i poslo po zlu sto je rezultiralo izbacivanjem sa turnira kojeg bi sigurno osvojio. Plus dodas na to njegov imidz na tom turniru, i kod organizatora i kod atpa i dobijes izbacivanje. Jednostavno splet nesretnih okolnosti.
eto bas se njemu desila ta jedna u milion puta lol Budalastine pricate. Covjek isto moze rec da bi Nolo jednom u milion put spasio one mec lopte. Stvari se dese, baljezgat o njima na taj nacin je budalastina.
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 21 feb 2021, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 21 feb 2021, 12:57

alan_kardec je napisao/la:
21 feb 2021, 12:48

Mig_Mig je napisao/la:
21 feb 2021, 12:24
18(1)
šta znači broj u zagradi?
Pretpostavljam posljednji USO

Sanfrancisco
Kontakt:

Post Postao/la Sanfrancisco » 21 feb 2021, 12:58

darker10 je napisao/la:
japa je napisao/la:
eto bas se njemu desila ta jedna u milion puta lol
Pa kome će se desiti?
Da ne misliš možda da bi Rafu ili Rogera izbacili sa GS.a, da su tako nešto uradili?

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 21 feb 2021, 13:00

21 feb 2021, 12:58

Pa kome će se desiti?
Da ne misliš možda da bi Rafu ili Rogera izbacili sa GS.a, da su tako nešto uradili?
To nikad necemo saznat.

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 21 feb 2021, 13:02

Steta bas zbog Novaka 2020 WB i US svakako da bi vec imao trofeje u rukama, steta zbog povrede protiv Wawrinke (koji inace nije bolje igrao) na US 19, hladno bi i to uzeo. Steta onog poraza protiv Chunga na AO, jbg jedan los dan i ode sve niz vodu, zar bi ga imao ko pobjediti u ostatku turnira? Steta pecanja protiv Nadala na RG, dobro bi dosao trofej u kolekciju. I tako dalje i tako dalje imao bi brat bratu 30GS. Veliki si Novace. Teorije zavjere se vrse protiv tebe ali ti i dalje pobjedjujes. Povrijedjen!

P.s cestitke istinskim navijacima, drugaciji rasplet se nije ni ocekivao.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 21 feb 2021, 13:06

darker10 je napisao/la:
japa je napisao/la:
eto bas se njemu desila ta jedna u milion puta lol
Ja sam ti fino objasnio sta i kako, ti mozes vjerovati u to ili mozes u nesto u sto ti onako zamotano u celofan zelis da probacis ko tezu a to je da je da je kao Djokovic tu napravio neki tezak prekrsaj, iznerviran i sa namjerom pogodio sudiju. Kazem sa namjerom jer se izbacivanje sa turnira moze opravdati samo ako ej bilo namjere tj. napad na sudiju a ti pokusavas tu odluku organizatora da prikazes kao ispravnu jer to tebi tako odgovora. Odluka nije bila pravedna jer namjere nije bilo, a igraci su i prije iposlije toga znali pogoditi sudije, kamermane, djecu sto lopte dohvacaju (pricao sam vec ovu pricu, Dzumhur je na RG patosirao malog na mrezi jer nije gledao, pa je malac samo ustao, Dzumhur mu se izvinuo i mec se nastavio) dakle nesto sto se desavalo idesavati ce se uvijek i niko nece biti diskvalifikovan ako nema namjere).

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 21 feb 2021, 13:46

japa je napisao/la:
bas tako. citam neki dan nevidjeno pljuvanje po noletu iz nekih svajcarskih novina. text pun negativnosti o noletu i razloga zasto ga svi mrze. ali na kraju texta covjek hladno napisa da mu se upravo zbog toga desilo sta mu se desilo na USO. kaze, da se to desilo fedu, dobio bi mozda kazneni poen a sudkinja bi bila presrecna jer je fed pogodio i uspostavio neki kontakt.

nebitno!

- 18. slem! dise za vratom fedalu!
- 9. AO!
- 12. HC slem, definitivno se izdvojio kao HC GOAT!
- 59 velika titula! i tu se polako vec odvaja od ostale dvojice.
- sutra prelazi rafu za tacno 100 sedmica kao najbolji teniser, a obezbjedio je br1 jos neko vrijeme. ima i nekih 2000 p prednosti nad rafom u trci za YE#1!
- ovim mecem je postao i teniser sa najboljim W/L % u istoriji i trenutno drzi i taj rekord!!!!! sa skoro beznacajnom prednoscu nad rafom 83,15% vs 83,14% i ko bolje odigra u nastavku karijere drzace taj rekord. ukoliko ne bude nekih povreda je nole u blagoj prednosti jer se ipak igra daleko vise na njemu pogodnim podlogama. fascinantno je i sto nole drzi taj rekord uprkos tome sto igra daleko manje ove male turnire od feda i rafe. i sto je konkurencija jaca to je noletov W/L % bolji u odnosu na ovu dvojicu.

nole vs rafa vs fed W/L %

protiv svih:
83,2
83,1
82,0

protiv top100:
82,2
82,1
80,1

vs top50:
79,1
77,9 F
77,7 N

vs top20
72,6
71,1
70,1

vs top10
68,8
64,5 F
64,4 N

vs top5
59,7
58,9
58,1
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 21 feb 2021, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 21 feb 2021, 14:14

Kakav smarac 😂😂

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 21 feb 2021, 14:25

japa je napisao/la:
21 feb 2021, 13:06

Ja sam ti fino objasnio sta i kako, ti mozes vjerovati u to ili mozes u nesto u sto ti onako zamotano u celofan zelis da probacis ko tezu a to je da je da je kao Djokovic tu napravio neki tezak prekrsaj, iznerviran i sa namjerom pogodio sudiju. Kazem sa namjerom jer se izbacivanje sa turnira moze opravdati samo ako ej bilo namjere tj. napad na sudiju a ti pokusavas tu odluku organizatora da prikazes kao ispravnu jer to tebi tako odgovora. Odluka nije bila pravedna jer namjere nije bilo, a igraci su i prije iposlije toga znali pogoditi sudije, kamermane, djecu sto lopte dohvacaju (pricao sam vec ovu pricu, Dzumhur je na RG patosirao malog na mrezi jer nije gledao, pa je malac samo ustao, Dzumhur mu se izvinuo i mec se nastavio) dakle nesto sto se desavalo idesavati ce se uvijek i niko nece biti diskvalifikovan ako nema namjere).
Ma belosvetska urota.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.