ide Dortmund.
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Drugi visi u zraku treci sam pada...NebeskaSila96 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 19:58Al zato će liverpool qrc doći.u 3 minuti to i![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Al sta god odigram ode u kontru. Rezultat, golovi, zuti, korneri... ma sve...feniksptica je napisao/la: ↑20 feb 2021, 18:07Da odigram nedjelja ce sutra u 23:56 bi izglasali ukidanje nedjelje....Kako los niz od proslog petka..
Isti sam, cekam 1.5 + , i u 94. izadjem vani, yebavajuci im majke haha kasnije bezze udjem kad 0-2akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 18:13Cekao drugi gol na Atletico - Levante, koliko je vrijeme usporilo dok je lopta putovala prema golu![]()
![]()
Postavit cu listic ako prodjem

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ja igrao na lajvu oko 70. minute, kontam zabit' ce Atletico a na kraju ipak Levante donio prolazZoran28 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 20:53Isti sam, cekam 1.5 + , i u 94. izadjem vani, yebavajuci im majke haha kasnije bezze udjem kad 0-2akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 18:13Cekao drugi gol na Atletico - Levante, koliko je vrijeme usporilo dok je lopta putovala prema golu![]()
![]()
Postavit cu listic ako prodjemcekam Sasuolo 1X

Don't believe the hype.
Brate, Atletiko je do neke 65. imao 10000 sansi
posle pojalovi bili, ali eto, vazan je prolaz.
P.S. Bolonja ubi brasno, mogao bi ja ne postaviti listic
P.S. Bolonja ubi brasno, mogao bi ja ne postaviti listic
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Jel realno da cu past Sasuolo 3+ sve im zivo

Krenuo od 8 KM uplate, i sve po 3 para, kvota oko 2 i ulagao prethodni dobitak
Kako mislis drug prethodni dobitak?
Jel u fazonu stavio 8KM na kvotu 2i dobitak 16KM...tvojr cisto je 8KM i to stavis na naredni i onda svaki naredni guras.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Pa uplatio 8 KM dobio 16 KM, onda tih 16 upatio dobio oko 31, pa 31 uplatio dobio 66,72
i onda to uplatio na danasnji tiket, ovaj gore...
Nadam se da sam objasnio haha
Nadam se da sam objasnio haha
- akisarajevo92
- Kontakt:
ok sistem ali problem je sto je dovoljan jedan pad da se vratis pet koraka unazad tako da dizi to sto prije
Ja opet prosao u 95' na Kapfenberg

Don't believe the hype.
2.05 Nole u SP jednostavno moram
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Znam, zato sam i odredio, ovo danas ako prodjem, sutra 100 u djepakisarajevo92 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 22:56ok sistem ali problem je sto je dovoljan jedan pad da se vratis pet koraka unazad tako da dizi to sto prije![]()
Dobar si Bgm.
Samo ovo si trebao na dva listica uplatit da izbjegnes porez. U svakom slucaju bravo. Fin sistem ako imas zivce, igrao sam ga i ja, doduse u zadnje vrijeme neuspjesno

⚽FK Garaže⚽
Ma imam viska vremena pa se mogu peglati haha
A znam @haris al mi se peglanje ganjati jos i s njima, pa s racuna na racun...haha
A znam @haris al mi se peglanje ganjati jos i s njima, pa s racuna na racun...haha
- kladionicar03
vidim ovaj sistem dobijanja iznad i sjetim se prije 5-6 godine s 5 KM sam se digao bio na 196 i svih 196 sam stavio bio na ukupno 2 kvotu i prokleta barcelona me je oborio bio s 1.25 kvotom haha. trebas imat zivaca i strpljenje za ovako nesto. 

- kladionicar03
@zoran daj nam za nba sta cemo igrat, kad ti vec krenulo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.