U ovom timu svi imaju poene u rukama i svi su baš skočni, ekipa za modernu, atletsku košarku, da iz čvrste odbrane daju lake poene kroz kontru, valjda Musa i Nurkić/ako buse dostupan/ ne pokvare atmosferu svojim egoizmom koji nijednom od njih ne nedostaje, iako je Vedran pokazao da zna ući u glavu igrača i od njih izvući maksimum.EC3 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 19:55Za ovaj uspjeh je isključivo zaslužan selektor Bosnić. Vidjet cemo kako će to izgledati kad budemo u najjačem sastavu. Da li je Alibegović u rosteru i da li će nastupiti u utakmici protiv Bugarske umjesto Robersona?
Nurkić, Kamenjaš, Matković
Halilović, Sulejmanović
Musa, Lazić, Jošilo
Atić, Gegić
Roberson, Čampara, Talić
Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Latvija pred ispadanjem !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
ispala Latvija.Drape je napisao/la: ↑20 feb 2021, 20:16Gledajte ovdje završnicu Latvija - Bugarska
http://player.teleon.tv/en/channel/tv6-latvija
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Zna li se koja smo jakosna grupa na Eurobasketu?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
A ko je doveo Vedrana kao trenera? Sto se tice talenta, ne vjerujem da cemo mi ikada imati problem sa tim dok god smo top 3 najvisocija nacija na svijetu, imamo kosarkaskih lopti i obruca, uvijek ce neko isplivati. Ali naravno da kvalitetni uslovi, sistem i treneri mogu dovesti da se izbacuje vise pravih igraca. Prva stavka, pa i neka smo igrali bez Amerikanaca je li to nije nesto sto treba biti normalno!? Gordic se preserava i meni se cini da je on zaboravio koliko je njega reprezentacija gurala dok je on u klubovima propadao. Djedovic je smijesna prica, ko je u to vjerovao to treba se zapitati. Za Alibegovica ne razumijem kako je uspio igrati u mladjim selekcijama kao neutralizovani, licno sam ga gledao sa U18 repkom na Ilidzi, nisam znao da je to moguce. On i Garza imaju isti problem, njim je do nase reprezentacije stalo ko sto je i meni do americke, sluzila bi im samo za promociju. Sto se rece ovaj jedan forumas na onoj tamo temi, Lukina majka radi u NASOJ ambasadi u DCu i nije mu uspijela izganjati pasos, to mi samo govori da ti ljudi nemaju zelju za tim, da oni na taj pasos gledaju kao na opterecenje i koriste nasu reprezentaciju kao polugu da bi izvukli bolje uslove negdje drugo. Klasika.Ethel je napisao/la: ↑20 feb 2021, 20:00Ne bi srao, ali ne bi ni hvalio jos, treba sacekati da vidimo kako ce omladinske selekcije izgledati ovo ljeto i u narednom periodu.TheChief je napisao/la: ↑20 feb 2021, 19:48- prve 2 utakmice igrane bez Amerikanca
- Gordic ne igra
- nisu vratili Djedovica kao sto su govorili
- Alibegovic i Garza se i dalje vode kao naturalizovani
- Roberson ce u vrijeme Eurobasketa imati 34 godine
- nedavno govore da bi Kikanovic trebao dobiti poziv za Eurobasket
itd, itd...
Sve ovo je Vedranova zasluga.
Bez toga, sve je u seniorskoj repki klimavo, jer nema kvalitetnog temelja, ni Bosnic ni bilo ko od igraca nece biti tu vjecno i zato nam je potreban taj stalni dotok talenata u reprezentaciji.
Zadnja izmjena: Zabit, dana/u 20 feb 2021, 20:29, ukupno mijenjano 3 puta.
Danas se vidjelo zasto Gegic i Kamenjas zasluzuju mjesto i u nasem najjacem rosteru. Nadam se da ce dogodine imati bar 15-ak sigurnih minuta u aba ligi. Sulejmanovic je bio strasan i valjda ce nakon ovakvih partija i on sam sebi poceti vise da vjeruje. U glavi slican Aticu - nijedan nisu svjesni svojih kvaliteta. Dobro bi bilo da i Lazic dodje u sredinu slicnu Igokei, jer bi nam koristilo da imamo njega s konstantnih 20-25 minuta u klubu. Uz Allahovu pomoc, ova reprezentacija moze namuciti svakoga i moze napraviti ozbiljan rezultat!
Cestitke Bosnicu i igracima.
Sto se mene tice - highlight je sto sam nakon dugo vremena mogao pratit utakmicu kosarkaske reprezentacije na TV, a ne ganjat neke lose ili manje lose streamove.
Nadam se da ce uskoro to ponovo biti slucaj i sa fudbalskom reprezentacijom...
Ubili su volju za pracenjem s ovim alternativnim televizijama koje nema pola drzave...
Sto se mene tice - highlight je sto sam nakon dugo vremena mogao pratit utakmicu kosarkaske reprezentacije na TV, a ne ganjat neke lose ili manje lose streamove.
Ubili su volju za pracenjem s ovim alternativnim televizijama koje nema pola drzave...
Sine idi ti nazad u mater. I ti te tvoje liste. Idi napravi ti sta bolje mamlaze jedan mutaviTheChief je napisao/la: ↑20 feb 2021, 19:48- prve 2 utakmice igrane bez Amerikanca
- Gordic ne igra
itd, itd...
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Dadoshel' ostali pozvani koji kosh veceras ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Sve dati sportklubu, pa i ligu šampiona.emir012 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 20:41Cestitke Bosnicu i igracima.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Strašan je ovo danas uspjeh, dobiti i kontrolisati meč od početka do kraja protiv bilo kakve Grčke u košarci je nevjerovatan uspjeh. Ovo je pokazatelj napretka naše repke, ovo nije jedna utakmica ovo su cijele kvalifikacije. Grci imaju neuporedivu jaču ligu, više mogućnosti od nas i mi smo ih dobili, bolje rečeno razbili. Samo ovako da nastave,
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
dzaba sve kad nemamo igraca klase tomislava zubcica, koji vrijedi kao cijela ova danasnja postavaGhuraba je napisao/la: ↑20 feb 2021, 20:34Danas se vidjelo zasto Gegic i Kamenjas zasluzuju mjesto i u nasem najjacem rosteru. Nadam se da ce dogodine imati bar 15-ak sigurnih minuta u aba ligi. Sulejmanovic je bio strasan i valjda ce nakon ovakvih partija i on sam sebi poceti vise da vjeruje. U glavi slican Aticu - nijedan nisu svjesni svojih kvaliteta. Dobro bi bilo da i Lazic dodje u sredinu slicnu Igokei, jer bi nam koristilo da imamo njega s konstantnih 20-25 minuta u klubu. Uz Allahovu pomoc, ova reprezentacija moze namuciti svakoga i moze napraviti ozbiljan rezultat!

-
- Kontakt:
Gordić ne igra , Roberson će u vrijeme Eurobasketa imati 34 godine .TheChief je napisao/la: ↑20 feb 2021, 19:48- prve 2 utakmice igrane bez Amerikanca
- Gordic ne igra
itd, itd...
Nagradno pitanje je : Koliko će godina imati Nemanja Gordić u vrijeme Eurobasketa ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Gordic se ne bi vodio kao stranac.bombaysaphire je napisao/la: ↑20 feb 2021, 22:47Gordić ne igra , Roberson će u vrijeme Eurobasketa imati 34 godine .TheChief je napisao/la: ↑20 feb 2021, 19:48- prve 2 utakmice igrane bez Amerikanca
- Gordic ne igra
itd, itd...
Nagradno pitanje je : Koliko će godina imati Nemanja Gordić u vrijeme Eurobasketa ?

Da li ces mjesto za naturalizovanog potrositi na playa od 180 koji ima 34 godine ?
-
- Kontakt:
Ako je bio u ekipi koja se kvalifikovala za Eurobasket , naravno da DA . Savršen play za ovu reprezentaciju , odlično asistira nakon pika , Kamenjaš leti pored njega zamisli Juku ... Može pogoditi kada zatreba , ne divlja .TheChief je napisao/la: ↑20 feb 2021, 22:49Gordic se ne bi vodio kao stranac.bombaysaphire je napisao/la: ↑20 feb 2021, 22:47Gordić ne igra , Roberson će u vrijeme Eurobasketa imati 34 godine .TheChief je napisao/la: ↑20 feb 2021, 19:48
- prve 2 utakmice igrane bez Amerikanca
- Gordic ne igra
itd, itd...
Nagradno pitanje je : Koliko će godina imati Nemanja Gordić u vrijeme Eurobasketa ?![]()
Da li ces mjesto za naturalizovanog potrositi na playa od 180 koji ima 34 godine ?
Što se tiče godina barem bi ti trebao znati da se godine u sportu itekako pomjeraju , jer je sada oporavak puno brži i bolji nego prije .
Nego nisi mi odgovorio , koliko će godina imati Nemanja Gordić za vrijeme Eurobasketa ? Hvala unaprijed .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
- Kontakt:
Treba li sada nadljudska snaga da se gleda ? Napredovali smo moj @BernardeBernardBarnjak je napisao/la: ↑29 nov 2020, 21:48Nadljudska snaga je potrebna da se odgleda ova utakmica do kraja.
Iskreno, zanimljivija je bila izmedju iraka i libanona
Ruandu i juzni sudan da ne spominjem...

dobar je čovjek,šta ima veze ako će imati 34.. bar nije onaj klasicni amer,što sili loptu i šuta i kad treba i kad ne treba,razigrava ekipu,koristi mozak... dobar je sa linije slobodnih bacanja,prije smo ih znali nafulat ko da smo amaterska repka...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Sve potpisujem , boljeg nismo mogli naći za ovu reprezentaciju gdje treba da se razvijaju mladi igrači.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.