I kakvo je sad stanje po pitanju sesira?
Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2021
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- legenda reala
- Kontakt:
Bravo momci, odlicna tekma
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- LlullSergio
- Kontakt:
Gega sluzbeno 5 ukradenih i 1 blokada. Ucinilo mi se da ima makar 3 blokade.
Pošteno

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Fino
Sta znaci pravi selektor

Sta znaci pravi selektor
- legenda reala
- Kontakt:
tri blokade, dva puta blokiro playa njihovog na prodoru i jednom kad su izvodili loptu ispod kosaLlullSergio je napisao/la: ↑20 feb 2021, 17:24Gega sluzbeno 5 ukradenih i 1 blokada. Ucinilo mi se da ima makar 3 blokade.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo, pobjeda nijedne sekunde nije došla u pitanje. Kakva borbenost, vidi se da svaki igrač daje sve od sebe i nema kod nikog pametovanja. Uživanje je gledati ovu repku.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa ja,a vamo stoji 1 blokada.legenda reala je napisao/la: ↑20 feb 2021, 17:28tri blokade, dva puta blokiro playa njihovog na prodoru i jednom kad su izvodili loptu ispod kosaLlullSergio je napisao/la: ↑20 feb 2021, 17:24Gega sluzbeno 5 ukradenih i 1 blokada. Ucinilo mi se da ima makar 3 blokade.
Međede, briši ili post ili account.

Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Vratite se malo na prve strani e, pogledajte negativu i onda skontajte sta su ovi momci uradili. Prave osice, komarci, dosadni u odbrani, agresivni, i onda mi neko kaze da smo lijeni, tromi... Treba pravi trener. Ovakvu odbranu nismo nikad igrali, al to je jer nema povlastenih i svako gine
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Zar to nije kad se neznalice dohvate tastature pa pišu svašta, a od košarke samo gledali djecu na igralištu kako igraju._dreamer_ je napisao/la: ↑20 feb 2021, 17:31Vratite se malo na prve strani e, pogledajte negativu i onda skontajte sta su ovi momci uradili. Prave osice, komarci, dosadni u odbrani, agresivni, i onda mi neko kaze da smo lijeni, tromi... Treba pravi trener. Ovakvu odbranu nismo nikad igrali, al to je jer nema povlastenih i svako gine
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
- Beduin
- Kontakt:
Fenomenalna partija, nemas sta drugo reci osim svaka im cast.
Jedino kad Baho rece 5:10 minuta do kraja da je sigurna pobjeda osim da nasi igraci napuste teren, odmah sam se sasr'o i pomislio "Evo opet peha i poraza", zato svaka cast sto su momci pored Grcke uspjeli pobijediti i Bahin baksuzluk.
Jedino kad Baho rece 5:10 minuta do kraja da je sigurna pobjeda osim da nasi igraci napuste teren, odmah sam se sasr'o i pomislio "Evo opet peha i poraza", zato svaka cast sto su momci pored Grcke uspjeli pobijediti i Bahin baksuzluk.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
uvijek je zadovoljstvo unistit grcke talibane, iako su me oborili na kladionici, under koseva
. dezurni depresivci odmah poletili da omalovaze ovu pobjedu. stadardno.
ako smo dobili Sulju nakon ove partije...na konju smo. puno je vise od role playera kakvim se sam ogranicavao.
govorio sam da mora vjerovati u svoj sut za tri poena.... kod nas je na ovom rosteru najbolji suter nakon robersona, pa zasto onda ne potegnut 5-6 trica. nebitno da li ce uci prve tri lopte....mora vjerovati
mora to i u klubu raditi.
valjda neki konacno vide i u gegicu vrijednost...sta sve donosi na parket. ima tu stvari i koje ne ulaze u statistiku.
bitno je da bosnic vidi

ako smo dobili Sulju nakon ove partije...na konju smo. puno je vise od role playera kakvim se sam ogranicavao.
govorio sam da mora vjerovati u svoj sut za tri poena.... kod nas je na ovom rosteru najbolji suter nakon robersona, pa zasto onda ne potegnut 5-6 trica. nebitno da li ce uci prve tri lopte....mora vjerovati
mora to i u klubu raditi.
valjda neki konacno vide i u gegicu vrijednost...sta sve donosi na parket. ima tu stvari i koje ne ulaze u statistiku.
bitno je da bosnic vidi
-
- Kontakt:
kakva timčina, svaka čast 

Super su igrali, bio sam se prepao kad su pristigli na -13 na 5..20 i imali napad.
Mene vala nervira ona Robertson.
Suci nam nisu svirali barem 2x Ramene lopte, neki drugi bi svirali i oni pokusaji No look pasa.
Svaka cast na izgaranju, elanu i borbenosti.
Iznenadio me Gegic pozitivno.
Mene vala nervira ona Robertson.
Suci nam nisu svirali barem 2x Ramene lopte, neki drugi bi svirali i oni pokusaji No look pasa.
Svaka cast na izgaranju, elanu i borbenosti.
Iznenadio me Gegic pozitivno.
Zar je prenosila Nova Bh?Beduin je napisao/la: ↑20 feb 2021, 17:41Fenomenalna partija, nemas sta drugo reci osim svaka im cast.
Ja gledao na Sk3
- Beduin
- Kontakt:
I ja sam gledao na SK3, al skroz tiho tv slusao zbog bebe, ali ubijedjen da je ono Baho.Muameer je napisao/la: ↑20 feb 2021, 17:56Zar je prenosila Nova Bh?Beduin je napisao/la: ↑20 feb 2021, 17:41Fenomenalna partija, nemas sta drugo reci osim svaka im cast.
Ja gledao na Sk3
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 40 gostiju.