Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Vala mora se reci da Bosnic strasno dobro ovo posložio. Od Ace Petrovića reprezentacija nije imala glavu i rep.
pa ljudi ovo nam je B tim bukvalno.
Musa, Atić, Nurkić, Halilović
uz Talića, Matkovića fina širina
Musa, Atić, Nurkić, Halilović
uz Talića, Matkovića fina širina
Kamenjas je prelos defanzivno
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Doživotni ugovor dati Bosniću!
Možel Bosnic i rukometase da preuzme,cisto da rijesimo napokon taj problem trcanja i kontri.
Za 10
Za 10

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JohnCleese
- Kontakt:
Pucamo od snage yeboteee
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- NerminFatic
- Kontakt:
Milina gledati ovu reprezentaciju. 

- legenda reala
- Kontakt:
Ubio ga psihicki onaj Jovanovic na F4 Kupa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nedim Dzemic. Bivsi trener Sparsa.
Ni jedan od ovih Grka neće ići na EB a trećina igrača iz našeg sastava hoće, pogotovo jer će Bosnić pamtiti ko se rado odazvao i u Rigu a koga je uhvatila bol u preponama u zadnjem trenetku jer im je bilo mrsko prolaziti kroz testiranja i presjedanja, a još se treba i odmoriti za naporan nastavak sezone. Trojica Grka su pokušala otkazati u zadnjem trenutku, savez najavio disciplinski postupak zbog nepravdanog neodazivanja u reprezentaciju, sva trojica su se onda pojavila na pripremama i rekli da je bio nesporazum.
- invincible1921
- Kontakt:
haj odvadi malo, nije vrijeme za negativu!Drape je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:15Ni jedan od ovih Grka neće ići na EB a trećina igrača iz našeg sastava hoće, pogotovo jer će Bosnić pamtiti ko se rado odazvao i u Rigu a koga je uhvatila bol u preponama u zadnjem trenetku jer im je bilo mrsko prolaziti kroz testiranja i presjedanja, a još se treba i odmoriti za naporan nastavak sezone. Trojica Grka su pokušala otkazati u zadnjem trenutku, savez najavio disciplinski postupak zbog nepravdanog neodazivanja u reprezentaciju, sva trojica su se onda pojavila na pripremama i rekli da je bio nesporazum.
- NerminFatic
- Kontakt:
Pa cekaj, nije valjda da im je ovo C ekipa? Ne pratim i ne znam, ali imaju 2-3 vrlo solidna igraca.Drape je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:15Ni jedan od ovih Grka neće ići na EB a trećina igrača iz našeg sastava hoće, pogotovo jer će Bosnić pamtiti ko se rado odazvao i u Rigu a koga je uhvatila bol u preponama u zadnjem trenetku jer im je bilo mrsko prolaziti kroz testiranja i presjedanja, a još se treba i odmoriti za naporan nastavak sezone. Trojica Grka su pokušala otkazati u zadnjem trenutku, savez najavio disciplinski postupak zbog nepravdanog neodazivanja u reprezentaciju, sva trojica su se onda pojavila na pripremama i rekli da je bio nesporazum.
- legenda reala
- Kontakt:
I ja

Fino je kad imas ovako gosta koji zna znanje pa ne mora se Baho previse truditi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Il smo mi vrlo dobri ili su protivnici taraba.
Uglavnom nijedna reprezentacija nije zanimljiva za pratiti kao kosarkaska. Ova mlada ekipa pokazuje kako se igra i bori za drzavni dres.

Uglavnom nijedna reprezentacija nije zanimljiva za pratiti kao kosarkaska. Ova mlada ekipa pokazuje kako se igra i bori za drzavni dres.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ne igraju im najbolji igrači iz kvalifikacija, a ni oni nemaju mjesta kad dođu igrači iz NBA i Eurolige.NerminFatic je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:19Pa cekaj, nije valjda da im je ovo C ekipa? Ne pratim i ne znam, ali imaju 2-3 vrlo solidna igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.