Brandon Ingram, aka kralj praznih brojki
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Beko je napisao/la: ↑20 feb 2021, 09:30Kod medija i igraca cu bili u egalu.
Znaci nije da bi Lillard imao neku prednost.
Igra Doncic ljepsu kosarku i od Mcculuma. Jer mccoclum ima samo taj jedan crossover sa pull upom, nista asisti iz pnr nista drive pa kick out kad navuce tri igraca na sebe...malo je bolja verzija brata, jer je fizicki bolji dosta.
Ovdje se navlaci lillard jer je haver od nurka, kao muslimanski korrektno.
Doncic se ne voli jer je potomak naroda istocno.
Bio je i Musa bolji, dok nas nije sam Musa demantiro.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nisu bili u egalu nego je Lillard bio ispred. To mozda u glavi nekog sizo slovenca jesu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Edwards je neviđeni panj (kao prvi pik, općenito se radi o prosječnom igraču sa limitiranim potencijalom). Na stranu što se ja i Epy kontriramo na drugoj temi, ali ovdje si uveliko pogriješio kada si rekao da ima potencijal za nekog šutera. Čovjek je copy/paste verzija White-a iz mojih Bulls-a. Ovdje govorim isključivo šuterski.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jbt kad skontas, od 6 7 najboljih iso scorera u ligi, 5 ih igra u 2 ekipe, u BKN i LAC. A nisam primjetio da je Brooklyn, iako najociglednija superekipa ikad, povukao toliku mrznju kao recimo Miami ili GSW. Uglavnom napaceni kompleksasi zele da vide Lakerse van kombinacija za prsten, i onda je svejedno ko ce drugi osvojiti.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
sto je najtužnije to zakucavanje je sve sto je uradio sinoc 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Jbt Murray odigrao historijsku tekmu i ovdje niti jedan post o tome,vec opet rasprave kako je sutirao najbolji suter svih vremena.
Murray prvi igrac u historiji NBA koji je zabio 50+ poena na preko 80% suta iz igre i na preko 80% sut za tri i na to sve sto je dao bez ijednog slobodnog bacanja
Murray prvi igrac u historiji NBA koji je zabio 50+ poena na preko 80% suta iz igre i na preko 80% sut za tri i na to sve sto je dao bez ijednog slobodnog bacanja

-
- Kontakt:
Kakvi tebe kompleksi pucaju haveru je.bo te i dončić i lillard. Liječi se boktej.eboBeko je napisao/la: ↑20 feb 2021, 09:30Kod medija i igraca cu bili u egalu.
Igra Doncic ljepsu kosarku i od Mcculuma. Jer mccoclum ima samo taj jedan crossover sa pull upom, nista asisti iz pnr nista drive pa kick out kad navuce tri igraca na sebe...malo je bolja verzija brata, jer je fizicki bolji dosta.
1921
Nisu bili u egalu, Lillard je uzeo 2o mjesto kod medija i igraca, Doncic 3e, dok je obrnuto kod navijaca koje nosi 50% glasova, i zbog vise glasova je presudilo.. U egalu su bili upravo jer je Lillard uzeo ostale dvije kategorije koje zajedno nose 50%Beko je napisao/la: ↑20 feb 2021, 09:30Kod medija i igraca cu bili u egalu.
-
- Kontakt:
Bolji je Denver kada Murray bude glavni poenter , Jokić kao Joker je najbolji . Mada se sve najviše vrti oko njega , specijalni Joker

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Sva sreća da si ti oličenje objektivnosti.Justin je napisao/la: ↑19 feb 2021, 16:40Vidi se da nisi objektivan posmatrac sekunde. Mislim ovo za Hardena se mozda i moze raspravljati, ali reci da bi Portland bio jaci bez all star igraca kakav je McCollum je neki novi nivo. Najveci uspjeh su i ostvarili jer je on unistio Denver u sedmoj utakmici prije dvije godine.Trunks je napisao/la: ↑19 feb 2021, 16:27Već sam ti napisao, Durant je ove sezone igrao fantastično i puno prije Hardenovog tradea, tačnije već od početka sezone dok se Irving glupirao istovremeno. Dakle vodio je Brooklyn bez druge dvojice tako da tvoja paralela sa Sunsima nema težinu. KD je jednostavno bolji košarkaš.Justin je napisao/la: ↑19 feb 2021, 14:32
Harden je bitniji za ekipu. Evo da je Durant igrao sam bez druge dvojice protiv Sunsa neki dan to bi sigurno bila izgubljena utakmica. Harden je kompletniji igrac i cini saigrace boljim nego sto jesu.
Nisam promijenio misljenje. I dalje mislim da su on i McCollum slicni igraci sa istim manama i zbog toga ne mogu do kraja.
Ti si vjerovatno jedini ovdje koji smatra da su Dame i CJ jednaki. Ne trebam ti dokazivati da je Dame bolji košarkaš, nema smisla. Portland bez Damea bi bio daleko lošija i potpuno drugačija ekipa, dok Portland bez CJa ne samo da ne bi bio lošija ekipa, nego bih rekao da bi bio bolja ekipa i da bi dalje dogurali.

Tvoj problem je što za tebe ne postoji nijedan drugi igrač osim Hardena.
Nisam rekao da bi Blazersi bili bolja ekipa kada bi ostavili prazno mjesto CJa nego da bi bili bolji u smislu kada bi se riješili njega, a na njegovo mjesto doveli igrača koji bi prije svega bio dobar defanzivac, može to svakako biti AS igrač. Dame i CJ nisu kompatibilni, a zna se ko je bolji košarkaš i zaštitno lice franšize.
Players to have 50+ points, 8+ threes, and 80+ FG% in a single game in NBA history:
Jamal Murray.
That's it. That's the list.
#MileHighBasketball
Jamal Murray.
That's it. That's the list.
#MileHighBasketball
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.