Sav nam je od planova, evo deset godina planira da se krene baviti trenerskim poslom. Ali, ocito da nema vremena. Sto li?mrAdislic je napisao/la: ↑19 feb 2021, 23:46Taj covjek bi napravio neki plan za buducnost i donjeo ono sto nam treba u ovom trenutku, ali jbo to kad ce nas Petev odvesti na svjetskoadmin je napisao/la: ↑19 feb 2021, 19:24@mrAdislic, nije trebao biti izabran. Moje misljenje je da je na klupu reprezentacije trebao doci neko od strucnjaka koji su u domacem takmicenju napravili dobre rezultate. Ali, s obzirom da mu je protukandidat bio covjek koji nije trener i koji nema ambiciju to biti, onda mislim da je njegov izbor jedini realan.![]()
Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Boli ga ku*ac za trenerskim poslom, a kuka preko društvenih mreža. Prvi bih volio vidjeti Barbareza kao selektora, ali neće nikad imati tu poziciju, ako se ne potrudi, pa makar zagrebačku Lokomotivu da vodi. 

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ivaylo ce odraditi dobar posao.. uvjeren sam u to... dobro je sto ga niko ne podrzava i ne shvata ozbiljno..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Dugorocniji trener koji bi sa finim timom napravio podlogu za buduce selektore i neku finu pricu.
Btw. Gostovao je evo na bht i kaze da mu nisu ni nudili poziciju tehnickog direktora sto su plasirali ovim nasim novinarima koji su jedva cekali da kazu kako on ne zeli to.
Ne mogu vjerovat da se ovako bez postovanja radi protiv jednog Barbareza covjeka koji bi bio bolja opcija i koji zeli to svim silama, ali novinarcici samo vole podrzavati trenutni sistem i uvlacenje u guzove. Sami protiv sebe radimo po ko zna koji put
Btw. Gostovao je evo na bht i kaze da mu nisu ni nudili poziciju tehnickog direktora sto su plasirali ovim nasim novinarima koji su jedva cekali da kazu kako on ne zeli to.
Ne mogu vjerovat da se ovako bez postovanja radi protiv jednog Barbareza covjeka koji bi bio bolja opcija i koji zeli to svim silama, ali novinarcici samo vole podrzavati trenutni sistem i uvlacenje u guzove. Sami protiv sebe radimo po ko zna koji put

BašČelik!
DrFilgud je napisao/la: ↑19 feb 2021, 20:43Kriminalci su kriminalnim metodama doveli propalog selektora. Taj ublehaš je tri mjeseca obilazio sve restorane i novimare, a 15 dana pred okupljanje nema stručni štab. Naravno izgubili su se u sopstvenim lažima, da li prave bazu za duži period ili idu na rezultat, šta hoće, koja je strategija...
Onda njihovi forumski advokati vade "pokeraša Barbareza", da prikriju najgori cirkus i krimninal. Pričaju o struci, nisu u stanju sastavit stručni štab, ali su spremili poziv nekom Jovičiću.
Biti protiv ovakve reprezentacije je patriotski čin, a ovi sa privatnim, menadžerskim, bhpl klupskim interesima su nas i doveli ovdje.
Očigledno je cilj da reprezentacija bude na nivou bhpl i blizu smo toga.
Ovo je nazalost sva istina oko selektora....
Bravo svaka ti je na mjestu, samo bi jos dodao da su spickali milione u zgradu a drze sastanke po hotelima. Boli me srce, ali volio bi svaku teku da izgubimo.Beduin je napisao/la: ↑19 feb 2021, 18:08Davati podrsku nekom j3benom bugarinu izabranom od strane mrzitelja BiH Vice i to na kakav nacin, nikad necu pa makar je u pitanju i rezultat moje voljene i jedine reprezentacije/drzave.
Gamad, u koju spadaju i ove prodani bosnjaci zarad licnih interesa, mijenjaju statut Saveza kako bi ga priblizili politici i konstitutivnosti, onako izofirati jednog Ivicu Osima koji im je i omogucio taj posao svojim imenom i vezama, onako pacerski odj3bati i omalovazavati jednu velicinu Barbareza zbog nekog tamo Peteva, ma mars ba. Kako sam i ranije pisao, nadam se porazima u svakoj narednoj utakmici, vracanju navijaca na stadione i da se ponovo aktiviraju bakljade i prekidi utakmica te na taj nacin drakonske kazne za nas usrani Savez, ionako su spickali skoro sve pare pa neka kaznama ih dodatno se dotuce.
Pravis sebi j3benu zgradu od toliko miliona KM gdje cete tefericiti i taliti se, dok ti u ligi klubovi jos nemaju reflektore, neuslovne stadione i oranice na kojima sude placene sudije, a grupnim fazama evropskih takmicenja su ti klubovi nekoliko svjetlosnih godina. Ubili su u vecini ljudi volju u sport i kult reprezentacije godinama unazad, mic po mic.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nije da ga niko ne podrzava nego su ljudi totalno ravnodusni. Slabo koga vise interesuje reprezentacija, i kad je Prosinecki bio nije ni jednom stadion bio ispunjen. Tako da ne vjerujem da ce Petev uopste moci to da promjeni.
Do okupljanja je manje od dvadeset dana, hvala struci!
Selektor: Ivaylo Petev
Datum i mjesto rođenja: 09.07.1975., Lovech, Bugarska.
Pomoćni trener: ??
Kondicioni trener:??
Trener golmana: ??
Tim menadžer:??
Koordinator nacionalnih selekcija:??
Podaci sa zvanične stranice NFSBiH
https://www.nfsbih.ba/reprezentacije/mu ... zentacija/
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 20 feb 2021, 09:01, ukupno mijenjano 1 put.
A ovako je bilo kad je kapiten bio Barbarez. Fudbal se igra zbog navijaca.
Nece niko da mu bude saradnik, ovo je do sad nevidjena blamaza a sve s ciljem rusenja repke i brukanja na internacionalnoj sceni od strane Vice pice i ekipe iz rs.DrFilgud je napisao/la: ↑20 feb 2021, 08:58Do okupljanja je manje od dvadeset dana, hvala struci!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Pomoćnici se pažljivo biraju i zato se čeka, jer se napokon sa ivaylom krenulo raditi po PS
Ja mislim da su Admin i ekipa zasluzili da se nakon silnog truda, ti sendvici zamjene Donerima. Vakat je da se to pojaca drugovi 

Valjda po Play Stationu?
Opet Osman Džiho nastupa na forumu ss

Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 20 feb 2021, 09:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ludnica jaro. Toliko ocit kriminal, ali opet pronadju podrsku u likovima koje ne zelim ni zamisliti kako izgledaju i njihove IQ kapacitete

Ma ne pratim upis svakog forumasa, pa da onda znam ko trola i ko je ozbiljan. Jedino sto znam da Admin, a ima ih Bgm i puno ostalih izuzetno ozbiljno podrzavaju ovo sto se desava. Jadno je to da covjek nema samopostovanja, da je moral za njih nepoznanica, i da bi prodali vlastitu mater za saku maraka.
admin samo zeli 'strucnjaka' iz domaceg takmicenja,
covjek se bori za dobrobit repke, lige, drzave....
strucnjak i bhpl hihi
covjek se bori za dobrobit repke, lige, drzave....
strucnjak i bhpl hihi

Totalni bojkot!! Vico i Co moraju ici!!Vrebac je napisao/la: ↑20 feb 2021, 07:22DrFilgud je napisao/la: ↑19 feb 2021, 20:43Kriminalci su kriminalnim metodama doveli propalog selektora. Taj ublehaš je tri mjeseca obilazio sve restorane i novimare, a 15 dana pred okupljanje nema stručni štab. Naravno izgubili su se u sopstvenim lažima, da li prave bazu za duži period ili idu na rezultat, šta hoće, koja je strategija...
Onda njihovi forumski advokati vade "pokeraša Barbareza", da prikriju najgori cirkus i krimninal. Pričaju o struci, nisu u stanju sastavit stručni štab, ali su spremili poziv nekom Jovičiću.
Biti protiv ovakve reprezentacije je patriotski čin, a ovi sa privatnim, menadžerskim, bhpl klupskim interesima su nas i doveli ovdje.
Očigledno je cilj da reprezentacija bude na nivou bhpl i blizu smo toga.
Ovo je nazalost sva istina oko selektora....
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- Beduin
- Kontakt:
De ozbiljno, jos niko nije saradnik selektoru burarinu, pomocni trener, trener golmana?
Nedavno je bilo price u medijima kako je odabrao Dedica, Adilovica, Rahimica i jos neka imena su se spominjala kao vjerovatni njegovi saradnici. Nisam upratio jesu li to bila medijska nagadjanja ili su pomenuti zvanicno odbili rad sa njim.
Nedavno je bilo price u medijima kako je odabrao Dedica, Adilovica, Rahimica i jos neka imena su se spominjala kao vjerovatni njegovi saradnici. Nisam upratio jesu li to bila medijska nagadjanja ili su pomenuti zvanicno odbili rad sa njim.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤