FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Nisi insajder
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ima li ga neko na fb-u u prijateljima, pise li jos o transferima i pregovorima..
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
ajdohordas
- Kontakt:
Uvalio onog Nihada Šeru u Simm Bau
Hvali ih na sav glas po FB-u, onako plasticni klubovi mu odgovaraju kad ih uzima i šakom i kapom.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dobro je sredio transfer Piricu u spanskog prvoligasaajdohordas je napisao/la: ↑19 feb 2021, 19:47Uvalio onog Nihada Šeru u Simm BauNisamInSajder je napisao/la: ↑19 feb 2021, 19:44Ima li ga neko na fb-u u prijateljima, pise li jos o transferima i pregovorima..
Hvali ih na sav glas po FB-u, onako plasticni klubovi mu odgovaraju kad ih uzima i šakom i kapom.
Pa onda kad je pisao o Sarajavu i kako transfer politika nije dobra, a osvoji sa takvom politikom Sarajevo 3 titule u 2 godine.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
ajdohordas
- Kontakt:
Logicno da ce kudit sta god moze i koga god moze. Guzicom je zatvorio vrata u svim jacim klubovima u ligi.NisamInSajder je napisao/la: ↑19 feb 2021, 19:49Dobro je sredio transfer Piricu u spanskog prvoligasaajdohordas je napisao/la: ↑19 feb 2021, 19:47Uvalio onog Nihada Šeru u Simm BauNisamInSajder je napisao/la: ↑19 feb 2021, 19:44
Ima li ga neko na fb-u u prijateljima, pise li jos o transferima i pregovorima..
Hvali ih na sav glas po FB-u, onako plasticni klubovi mu odgovaraju kad ih uzima i šakom i kapom.![]()
![]()
![]()
Pa onda kad je pisao o Sarajavu i kako transfer politika nije dobra, a osvoji sa takvom politikom Sarajevo 3 titule u 2 godine.
Gosk i Simm Bau su mu sad glavni klubovi.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Dzasmin? 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Realna opcija.
Probelem mu je samo deb.il menadžer, al ako dođe neka bude situacija kao sa Hodžićem
Probelem mu je samo deb.il menadžer, al ako dođe neka bude situacija kao sa Hodžićem
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ako mislis kao na Ahmetovica onda da.
Zavrsen 99 posto
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
U jakoj je formi 17 tekmi 3 gola u slovenijiBordoSarajevo je napisao/la: ↑19 feb 2021, 20:24Realna opcija.
Probelem mu je samo deb.il menadžer, al ako dođe neka bude situacija kao sa Hodžićem![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Historicar
- Kontakt:
Mešanović bi bio pojačanje, tu nema dileme.U dosadašnje dvije utakmice Maribora u proljetnom dijelu, odigrao je samo jedan minut. Inace, u šampionskoj sezoni Zrinjskog 2015/2016 bio je prva napadačka opcija Vinka Marinovića.
- feniksptica
- Kontakt:
5 dana napretka necu imat. Danas hodam Srebrenikom Boga molim da ga ne vidim
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Odličan napadač za naše uslove. Sigurno bi bio pojačanje.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Sutra Hadzija ide u Srebrenik da zavrsava dogovor. Jasmin je raskinuo sa Mariborom jer hoce da igra.
Dobar je Mešanović. Ako je istina, odlična zamjena za Ahmetovića. Meni se vazda sviđo, šteta što ga nismo nekad ranije doveli
Mnogi su bili završeni 99% i prccccc na krajuSedrenikHz je napisao/la: ↑19 feb 2021, 20:25Ako mislis kao na Ahmetovica onda da.
Zavrsen 99 posto
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 40 gostiju.