trebo ih je nama ostavitiLlullSergio je napisao/la: ↑19 feb 2021, 11:20Nole je pobaco svoje kokice dosad
Jeb.en ovaj manijak, strasno mocno izgleda. Sve vise i vise me strah za nedjelju. Ni posteno se umorit nece.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
jolicnikola
- Kontakt:
Re: Grand Slam
- Jakobsen91
- Kontakt:
Grijesi jer ga ovaj ubi u pojam. Dok poen krene Medo zagospodari osnovnom linijom, vidis da je jedini nacin da Tsitsipas dodje do poena ako skine 3 linije uzastopno. I sto je pogrijesio vise je nemoc, vec bilo sta drugo.
- LlullSergio
- Kontakt:
Ovo je razlog sto sam htio i Rafu u polufinalu, ovaj ce vjerovatno pustiti i ovaj treci set nizbrdo dok bi protiv Rafe to islo puno teze. Ne kazem da ne bi Medo bio favorit,ali islo bi to puno teze.
Medo je za dvije klase kompetniji igrač od Grka.
"We need to suffer. And we need to fight."
Pregazi ga Medvedev k'o plitak potok.
Meda ovaj ne može.
Meda ovaj ne može.
Opa, rebreak
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Ne moze Cipi igrati sa ovako nesigurnim bekendom. 
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
-
jolicnikola
- Kontakt:
joj jel je ovo Cici il Zverev

Ma ne znam ljudi sta hocete, Medvedev je jednostavno bolji trenutno i to je to.
Jos ga je i publika ovdje digla malo tj ovim navijanjem za Cicija tj ne sportskim navijanjem,cak je i glavni sudija dva puta molio da podrzavaju svog favorita ali izmedju poena
Jos ga je i publika ovdje digla malo tj ovim navijanjem za Cicija tj ne sportskim navijanjem,cak je i glavni sudija dva puta molio da podrzavaju svog favorita ali izmedju poena
- Jakobsen91
- Kontakt:
4-5 0-30 i on ispali dva druga servisa.
Tu ga je ugasio definitivno.
Ali kakva hladnokrvnost kod Medvedeva. 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ma očekivano. Lik je baš nivo iznad u ovom trenutku. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
jolicnikola
- Kontakt:
au Medo, samo da ne završi ko Andy il Wawrinka, definitivno će biti super finale u nedjelju, oćemo anketu
Pametno rece Medvedev za finale. Kaze ja nemam sta izgubiti, nemam pritiska jer Novak nikad ovdje nije izgubio finale,a on ima sta izgubiti jer ganja Rafu i Rogera
Potpuno ocekivan razvoj dogadjaja, Medo puno bolji igrac trenutno. Top forma, a Ciciju je normalno i mec protiv Nadala odnio dosta energije, tako da...
⚽FK Garaže⚽
Ako se može iskoristiti NBA pojam "missmatch", i ono kako ljudi često zovu Kevina Duranta, onda je analogno tome teniski Kej Di upravo Danilo Medvedev. Nikad u historiji se nije pojavio dvometraš koji ima kretanje i defanzivu poput 20 cm nižeg tenisera, uz vrhunski servis i visoku tenisku inteligenciju, božiji dar. Kao da gledam Novaka, nenormalno pokrivanje terena te uništavanje protivnika dubinom i intenzitetom. Natjerao je Cicipasa da za svaki poen traži linije, da razmišlja i razbija glavu šta promijeniti i kako pristupiti svakom sljedećom poenu, al ništa ne pomaže. Onda kad pomisliš da mu je smaranje jedina opcija, prebaci u ofanzivni mod i ispali 2 3 forhend vinera po 160 km/h, igračina.
20 pobjeda u nizu, povezani Bercy, završni, ATP Cup i evo sada finale AO. Od 20 pobjeda, 12 je protiv Top 10 igrača.
Nismo svjesni šta nas čeka u nedjelju, Novak će krv morat ispišat za titulu.

Nivo iznad Cicipasa je i ostalih next-genovaca, Thiem i on su dostigli otprilike nivo trojke.
Nismo svjesni šta nas čeka u nedjelju, Novak će krv morat ispišat za titulu.
Nadam se da te je ovaj meč natjerao da promijeniš mišljenje, i počneš više cijeniti ruskog bullshiteraValencia je napisao/la: ↑18 feb 2021, 17:41Mislio sam ono sto sam napisao.bodi123 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 12:51Da ti nisi zamijenio njih, Medvedev i kraće razmjeneValencia je napisao/la: ↑17 feb 2021, 20:42Jedino imam osjecaj da bi za Djokovica Cipi bio za nijansu tezi protivnik, upravo radi njegove izdrzljivosti i mogucnosti da vraca sve zivo. Imam utisak da Novak nije fizicki spreman za fizicki iscrpljujuce finale, te bi mu fizicki manje zahtjevan duel protiv Medvedeva, sa kracima razmjenama, vise odgovarao.
@talični
institucijo![]()
![]()
Cipi je dobio protiv Nadala skoro svaku duzu razmjenu a znamo da od Nadala nema niko jaci u dugim razmjenama. To je pokazatelj da ima raznovrsne udarce i ekstremno ubrzanje i izdrzljivost.
Da slikovito objasnim, Medvedev je u stanju vratiti 2 Noletova ubitacna forhenda a Cipi moze vratiti 3, jer je brzi igrac.
Smatram da su u ovom trenutku Cipi i Medo tu negdje u pet deka, ali bi Noletu malo vise odgovarao Medo radi stila igre.
Moja prognoza za titulu:
Nole 50%
Cipi 30%
Medo 20%
Cipi vs Medo 50-50
Nivo iznad Cicipasa je i ostalih next-genovaca, Thiem i on su dostigli otprilike nivo trojke.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Cicipas je malo 'traljav', nekako posjeduje neusklađenu tehniku tenisa, isto kao da muhe ubija a ne udara tenisu lopticu, valjda zato sto je i poprilično visok, a da dodam da ima fizičke predispozicije da pokriva teren bolesno dobro, samo eto fali njemu još dosta rada.
Biće dobro finale, Medvedev ima pritisak, a Novak i kad ima, kao da nema jer ga boli qrac
Šta su ovo svi Medjeda na avatara
Biće dobro finale, Medvedev ima pritisak, a Novak i kad ima, kao da nema jer ga boli qrac
Šta su ovo svi Medjeda na avatara
Pozivam još jednom sve navijače Federera, i sada naknadno nas Rafanovce da stavite Medvedeva na avatare kao znak podrške pred iduće finale. Vi ste Walter!
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.