Prekosutra podizanje pehara.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja fakat ne vidim od ovih pitara da se kace nesto za Velez,ali ovih par velezovaca niti silaze sa teme FK Sarajevo niti sta mogu napisati drugo osim o Sarajevu...
Mislim,godi to nama navijacima, jer evidentno je koliko zelite da ste na nekoj pribliznoj razini...
Trebace dosta pure za to, ali fino je sto imate uzor i sto zelite da mu se priblizite...
Mislim,godi to nama navijacima, jer evidentno je koliko zelite da ste na nekoj pribliznoj razini...
Trebace dosta pure za to, ali fino je sto imate uzor i sto zelite da mu se priblizite...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 18 feb 2021, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Kakvi su ono stupovi u Vrapcicima? Hocel se moci gledat utakmica?
PSPHM
- hordasDoboj
- Kontakt:
Pocivaj u miru Rade, neka ti je lahka zemlja bosanska ..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Nek vam Mortem zakljuca temu pa se nece citat. Meni je od svakog kluba procitana tema, i to mi je ceif, jer pratim PL, mojne mislit da ste mi vrijedniji od Slobode recimo.Vanja8 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 21:50Ja fakat ne vidim od ovih pitara da se jave nesto za Velez,ali ovih par velezovaca niti silaze sa teme FK Sarajevo niti sta mogu napisati drugo osim o Sarajevu...
Nego ste najzanimljiviji sto je ocito da mnoge stvari ne ferceraju i samim tim sto me doceka 22 notifikacije kad vas bocnem, znaci da je tako

Sve u sportskom duhu naravno, bez ikakvog vrijedjanja
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ja sam i naglasio da nama godi sto vi citate nasu temu i Zasto bi je Morto zakljucavao?killafrommanilla je napisao/la: ↑18 feb 2021, 22:27Nek vam Mortem zakljuca temu pa se nece citat. Meni je od svakog kluba procitana tema, i to mi je ceif, jer pratim PL, mojne mislit da ste mi vrijedniji od Slobode recimo.Vanja8 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 21:50Ja fakat ne vidim od ovih pitara da se jave nesto za Velez,ali ovih par velezovaca niti silaze sa teme FK Sarajevo niti sta mogu napisati drugo osim o Sarajevu...
Nego ste najzanimljiviji sto je ocito da mnoge stvari ne ferceraju i samim tim sto me doceka 22 notifikacije kad vas bocnem, znaci da je tako
Sve u sportskom duhu naravno, bez ikakvog vrijedjanja![]()
Naravno da ce se uvijek citati ono sto se Pise na Pdf-u najaceg kluba u državi...
A mozes bockati nekog ako si ravnopravan sa njim ili približno tome,sve suprotno ispadas smijesan...
Normalno da ne fercera kao i u mnogo većim klubovima od naseg,ali to je trenutno i svi se na neki način borimo da u ovom vremenu prodjemo sto bezbolnije i sa sto manje stete...
Iskreno se nadam da ce i Velez napraviti istorijski uspijeh sto se tiče PL BiH i napraviti iskorak da se konacno osvoji pozicija koja vodi u evropska takmičenja.
-
- Kontakt:
Pa ako u nas ima redovnih plata, mjesecno naravno (
), a u vas nema, kako vas ne mogu bockat? 
Znaci ovim postom si mi aminovao da vas mogu malo mezit, obzirom da moramo biti bolji ili ravnomjerni ili priblizno kako kazes, a eto ja mislim da je bolje primit platu nego ne primit
hvala hvala 

Znaci ovim postom si mi aminovao da vas mogu malo mezit, obzirom da moramo biti bolji ili ravnomjerni ili priblizno kako kazes, a eto ja mislim da je bolje primit platu nego ne primit

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- ElCartel11
- Kontakt:
@killa koliko brate tebi mora biti dosadno pa imaš vremena da citas sve pdf premijerligasa 
Ja jedva uspijem nasu ispratiti

Ja jedva uspijem nasu ispratiti
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Čitamo se na ljeto al bit ce bas fora kad izađe na vidjelo situacija u FK Sarajevo samo zbog njihovog pisanja i ruganja svima. Dizanja u nebesa, usporedbi sa klubovima iz regije, giganti neki sta li.. A tamo smijurija ko i citava liga.
Al najjace je kad citas cifre koje pisu da su dobili npr za Rahmanovića cca 600 000 KM ili za Tatara. To je toliko smijesno da se bubaju te cifre (koje su realno mizerne za sve lige okolo osim strasne bh lige) a kad zapravo to nisu ni blizu cifre koje su dobili. Obojica doslovno pobjegla iz kluba.
Al najjace je kad citas cifre koje pisu da su dobili npr za Rahmanovića cca 600 000 KM ili za Tatara. To je toliko smijesno da se bubaju te cifre (koje su realno mizerne za sve lige okolo osim strasne bh lige) a kad zapravo to nisu ni blizu cifre koje su dobili. Obojica doslovno pobjegla iz kluba.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Emire zar nisi u Kaknju, šta ćeš u Širokom Brijegubrig je napisao/la: ↑18 feb 2021, 23:56Čitamo se na ljeto al bit ce bas fora kad izađe na vidjelo situacija u FK Sarajevo samo zbog njihovog pisanja i ruganja svima. Dizanja u nebesa, usporedbi sa klubovima iz regije, giganti neki sta li.. A tamo smijurija ko i citava liga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Osvojili su Kup prije 40 godina. U drzavi koja ne postoji vec 30 godina.NoviNick je napisao/la: ↑19 feb 2021, 00:17Ovo sam pronasao na internetu:Je li u pitanju neka greska ili velez nikad nista nije osvojio?Osvajaci PLBiH:
Sarajevo
Željezničar
Zrinjski
Široki Brijeg
Leotar
Modrica
Borac
Osvajaci Kupa BiH:
Sarajevo
Zeljo
Celik
Bosna Visoko
Borac
Modrica
Orasje
Siroki
Zrinjski
Slavija
Olimpic
Radnik
![]()
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nisu to legitimne cifre, dapače. FK Sarajevo, kao klub, nije legitiman niti legalan predstavnik nogometa u BiH. Jedini legitiman je naš NK ŠB, pravi promicatelj europskih transfera milionske vrijednosti. Ova pisanja navijača FKS samo ugrožavaju i majoriziraju poziciju naše Lištice u europskim okvirima.brig je napisao/la: ↑18 feb 2021, 23:56Čitamo se na ljeto al bit ce bas fora kad izađe na vidjelo situacija u FK Sarajevo samo zbog njihovog pisanja i ruganja svima. Dizanja u nebesa, usporedbi sa klubovima iz regije, giganti neki sta li.. A tamo smijurija ko i citava liga.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Hajde bgt, ko da trofeji imaju veze sa tim, oni su number 1 u citavim Vrapcicima, cak od Mostara pa mozda cak i do Konjica !Miljacka je napisao/la: ↑19 feb 2021, 00:19Osvojili su Kup prije 40 godina. U drzavi koja ne postoji vec 30 godina.NoviNick je napisao/la: ↑19 feb 2021, 00:17Ovo sam pronasao na internetu:Je li u pitanju neka greska ili velez nikad nista nije osvojio?Osvajaci PLBiH:
Sarajevo
Željezničar
Zrinjski
Široki Brijeg
Leotar
Modrica
Borac
Osvajaci Kupa BiH:
Sarajevo
Zeljo
Celik
Bosna Visoko
Borac
Modrica
Orasje
Siroki
Zrinjski
Slavija
Olimpic
Radnik
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
killafrommanilla je napisao/la: ↑18 feb 2021, 23:14Pa ako u nas ima redovnih plata, mjesecno naravno (), a u vas nema, kako vas ne mogu bockat?
Znaci ovim postom si mi aminovao da vas mogu malo mezit, obzirom da moramo biti bolji ili ravnomjerni ili priblizno kako kazes, a eto ja mislim da je bolje primit platu nego ne primithvala hvala
![]()

Hercegovacki prccc
Nemoj ih Rođeni
Na plate su bili najponosniji
Iz Sarajeva se "bježi" u Tursku i Saudijsku Arabiju gdje su plate ogromne, dok se od fašizma bježi u Banja Luku i Krupu na Vrbasu.brig je napisao/la: ↑18 feb 2021, 23:56Čitamo se na ljeto al bit ce bas fora kad izađe na vidjelo situacija u FK Sarajevo samo zbog njihovog pisanja i ruganja svima. Dizanja u nebesa, usporedbi sa klubovima iz regije, giganti neki sta li.. A tamo smijurija ko i citava liga.
Pametnom dosta.
-
- Kontakt:
Plate na sunce pitari, djela ne rijeci.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 01:02Hajde bgt, ko da trofeji imaju veze sa tim, oni su number 1 u citavim Vrapcicima, cak od Mostara pa mozda cak i do Konjica !
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Tako je, djela a ne rijeci, trofeji a ne laprdanje u prazno.nekoIzMostara je napisao/la: ↑19 feb 2021, 10:15Plate na sunce pitari, djela ne rijeci.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 01:02Hajde bgt, ko da trofeji imaju veze sa tim, oni su number 1 u citavim Vrapcicima, cak od Mostara pa mozda cak i do Konjica !

Prodali igraca koji se gura u prvi 11 BiH koji imao jos do 2022 ugovor za 250.000 u Hrvatsku i on nama prica za Tatara i Rahmanovica.
Uzivaj samo radujes se prije vremena. Za razliku od drugih kod nas nema problema sa platama zivi bili pa vidjeli ali drago mi je vidjeti da se drugi tome raduju vise od pobjede svog timanekoIzMostara je napisao/la: ↑19 feb 2021, 10:15Plate na sunce pitari, djela ne rijeci.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 01:02Hajde bgt, ko da trofeji imaju veze sa tim, oni su number 1 u citavim Vrapcicima, cak od Mostara pa mozda cak i do Konjica !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.