Stephanie se bespotrebno poredi sa superstarom kakav je Harden. Lillard je blizi njegovom nivou iako je i on ispred.
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Na ovom forumu kako je krenulo sutra ce jos i Westbruk biti proglasen boljim od Karija a prekosutra i Dzanan Musa. Lilard ne moze u istu recenicu sa Karijem realno...
Lillard itekako se moze poredit s hardenom jos je daleko bolji clutch igrac i veci mudonja, obojici max 1 mozda 2 runda PO ali opet dameu nikad nisu udovoljavali kao hardenu pa i dam danas igra s cj-em
Steph naravno kao all great PG je dva levela ispred

Steph naravno kao all great PG je dva levela ispred

Brada je barem 4 puta bolji PG od stepha
Zaokruzi na pet
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Mislim da je legitimno povući paralelu Lillarda i Hardena.
U svakoj ekipi koja jurisa na sampionsku titulu je bolje imati Lillarda nego Hardena.
Tim više što je bolji saigrač Lillard se barem ne raspada u ključnim playoff utakmicama.
U svakoj ekipi koja jurisa na sampionsku titulu je bolje imati Lillarda nego Hardena.
Tim više što je bolji saigrač Lillard se barem ne raspada u ključnim playoff utakmicama.
Harden je bolji scorer i bolje se nosi sa duplanjem, dok je Lillard bolji suter i bolji clutch igrac.
Bili bi dobri suigraci definitivno
Bili bi dobri suigraci definitivno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne zna se moze'l Curry uopste u diskusiju jer evo jedva fata mizerni 8i seed, Brada i Lillard su ipak uradili dosta vise sa prosjecnim rosterima
- OldFashioned
- Kontakt:
Haj otvorite zasebnu temu Curry-Harden, dopizdili ste više ali baš..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nisam rekao da je favorit za MVP nagradu, nego sam ga samo naveo kao jednog od kandidata, dakle to može biti i širi krug. Nema smisla da se nikako ne spominje nakon svega jer ako ono što je KD pokazao ove sezone, nakon onakve povrede, nije dovoljno barem za širi krug kandidata onda šta jeste?Justin je napisao/la: ↑18 feb 2021, 14:52Treci igrac ekipe koji uz to propusta svako malo tekme mvp kandidat?Trunks je napisao/la: ↑18 feb 2021, 12:45Mislim da se Durant također može smatrati jednim od MVP kandidata. Bez obzira na ekipu u kojoj igra, ne smije se zaboraviti kakve utakmice je prezentovao ove sezone. Jedino bi ga moglo isključiti možda to što je propustio nekoliko utakmica. Dodatnu vrijednost ima činjenica da se vratio nakon povrede Ahilove tetive, jer nivo na kojem KD igra nakon takve povrede je vanzemaljski.miki_92 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 11:06Denveru treba puno bolji omjer da bi Jokic bio favorit za MVP, Embiid ako nastavi da masa utakmice također ispada iz trke iako je Phila na 1-5 bez njega ili tako nesto
onda ide James koji ce nekom dobrom serijom u ovom odsustvu AD-a samo zacementirati sebi nagradu ako ova gore 2 navedena sebe izbace iz trke
neka druga grupa bi bila Lillard, Kawhi, Curry![]()
KD je igrao fantastično i prije Hardenovog tradea, kao i za vrijeme Irvingovog glupiranja i izostajanja. Tebi je svakako Harden MVP tako da nema potrebe da uopšte nastavljamo dalje iako sam ti odgovorio uprkos tvojoj notornoj konstataciji ''treći igrač ekipe''.
Nadam se da Duratn veceras nece puno poena zabiti samoprozvanom Kingu, brinem se za forumskog goata zdravlje a to bi mu moglo stetiti.
Nema KD ni veceras
Zadnja izmjena: Bassha, dana/u 18 feb 2021, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
-
- Kontakt:
Duratn neće sigurno , kao ni Durant .
Ne prati on to moj @Bassha , njemu je praćenje NBA da pljuje po LeBronu . Još napisa da Lillard ne može u istu rečenicu sa Curryem

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
bombaysaphire je napisao/la: ↑18 feb 2021, 20:47Duratn neće sigurno , kao ni Durant .
Ne prati on to moj @Bassha , njemu je praćenje NBA da pljuje po LeBronu . Još napisa da Lillard ne može u istu rečenicu sa Curryem![]()
![]()
![]()
Po cemu moze u istu recenicu? Osim sto obojica igraju u NBA
Ne postoji razlog da bude kandidat osim te price o povratku nakon povrede, sto je jednako prici prosle sezone da treba dati LeBronu jer ima 36 godina. Dakle glupost. Izbor treba biti objektivan i racionalan. To sto ti ocigledno volis Duranta ne treba da ti utice na rasudjivanje.Trunks je napisao/la: ↑18 feb 2021, 20:22Nisam rekao da je favorit za MVP nagradu, nego sam ga samo naveo kao jednog od kandidata, dakle to može biti i širi krug. Nema smisla da se nikako ne spominje nakon svega jer ako ono što je KD pokazao ove sezone, nakon onakve povrede, nije dovoljno barem za širi krug kandidata onda šta jeste?
KD je igrao fantastično i prije Hardenovog tradea, kao i za vrijeme Irvingovog glupiranja i izostajanja. Tebi je svakako Harden MVP tako da nema potrebe da uopšte nastavljamo dalje iako sam ti odgovorio uprkos tvojoj notornoj konstataciji ''treći igrač ekipe''.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Durant mi uopšte nije jedan od omiljenih košarkaša, ali ga svakako poštujem. Moj najdraži košarkaš više nije aktivan.Justin je napisao/la: ↑18 feb 2021, 20:49Ne postoji razlog da bude kandidat osim te price o povratku nakon povrede, sto je jednako prici prosle sezone da treba dati LeBronu jer ima 36 godina. Dakle glupost. Izbor treba biti objektivan i racionalan. To sto ti ocigledno volis Duranta ne treba da ti utice na rasudjivanje.Trunks je napisao/la: ↑18 feb 2021, 20:22Nisam rekao da je favorit za MVP nagradu, nego sam ga samo naveo kao jednog od kandidata, dakle to može biti i širi krug. Nema smisla da se nikako ne spominje nakon svega jer ako ono što je KD pokazao ove sezone, nakon onakve povrede, nije dovoljno barem za širi krug kandidata onda šta jeste?
KD je igrao fantastično i prije Hardenovog tradea, kao i za vrijeme Irvingovog glupiranja i izostajanja. Tebi je svakako Harden MVP tako da nema potrebe da uopšte nastavljamo dalje iako sam ti odgovorio uprkos tvojoj notornoj konstataciji ''treći igrač ekipe''.![]()
Ako je glupost ono što sam ja napisao, šta je tek onda tvoja konstatacija da je KD ''treći igrač ekipe''?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.