killafrommanilla je napisao/la: ↑18 feb 2021, 17:45
Miljacka je napisao/la: ↑18 feb 2021, 17:05
killafrommanilla je napisao/la: ↑18 feb 2021, 16:31
Kad dolazi Caktas u Sarajevo, odmah ili po isteku ugovora
Kad li ce i da li ce u iducem stoljecu postojanja kluba Velez uspjeti osvojiti bar jednu titulu i tako se izjednaciti sa Brotnjom, Modricom, Leotarom i ostalim malim klubovima ove nase lijepe zemlje koji su bar jednom potkacili istu?
mmmm kiselina u zelucu level max
ja nesto ne vidjeh da mi pricamo o tituli, al zato mastanje o caktasu je za onu djeca nam se smiju
A gdje cete vi pricati o tituli
Otkad pratim ovaj forum, ne znam jesam li dva puta usao na vasu temu, toliko ste bitna karika. I to nakon utakmica protiv nas.
A to sto ti svaku sprdanciju upratis na nasoj temi, pa poletis ovdje da je predstavis kao mastanje i kmecanje to je tvoj problem, a ne nas
I bez Caktasa, Hajrovica, Beciraja i svih ostalih koji su se na bilo koji nacin doveli u vezu s nama, bilo to od novinara (Matavz) ili od wanna be insajdera (Hajrovic), cemo vas sve popisati kao sto vas i pisamo danima, mjesecima i godinama.
Edit: Kod mene nema nikakve kiseline, vidim da pratis nasu temu u nekim momentima i vise od mene samog, pa si mogao i upratiti da nit' glumim insajdera, nit' mastam o bilo kome, samo cekam da pocne ova nasa pitarskom spermom napunjena liga.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu