10% ili max 500 po tribiniMortemHz je napisao/la: ↑18 feb 2021, 12:38Mislim da je plan 10% za svaku tribinu bez gostujućih navijača. Znači to je na Koševu nekih 3.500 gledalaca svaku utakmicu a oko 3.000 bez juga.Tatamata1946 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 12:31Da hoce makar tih 10 posto pustiti.
Ili makar 5 posto, barem po 400-500 gledalaca da ne cujemo na tv-u igrace i trenere na terenu kako pricaju
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pitajte Čerkeza za mišljenje.JavierBosnia je napisao/la: ↑18 feb 2021, 15:0610% ili max 500 po tribiniMortemHz je napisao/la: ↑18 feb 2021, 12:38Mislim da je plan 10% za svaku tribinu bez gostujućih navijača. Znači to je na Koševu nekih 3.500 gledalaca svaku utakmicu a oko 3.000 bez juga.Tatamata1946 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 12:31Da hoce makar tih 10 posto pustiti.
Ili makar 5 posto, barem po 400-500 gledalaca da ne cujemo na tv-u igrace i trenere na terenu kako pricaju
E čuj 10%? Ipak je bolje 5%. Što je sigurno, sigurno je.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Pa taj celavi ker je navijac zelje. Nek’ ga oni pitaju.Mancini je napisao/la: ↑18 feb 2021, 15:11Pitajte Čerkeza za mišljenje.
PSPHM
Nije bitno čiji je navijač. Ublehašu vjerovatno odgivara da mjere traju što duže, jer ima dobru platu u kriznom štabu, ne vjerujem da volontira.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 15:14Pa taj celavi ker je navijac zelje. Nek’ ga oni pitaju.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Nema.Mancini je napisao/la: ↑18 feb 2021, 15:59Nije bitno čiji je navijač. Ublehašu vjerovatno odgivara da mjere traju što duže, jer ima dobru platu u kriznom štabu, ne vjerujem da volontira.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 15:14Pa taj celavi ker je navijac zelje. Nek’ ga oni pitaju.
Platu ima samo kao zamjenik ministra zdravstva i to je to.
Bar ne bi trebao niko imati naknadu za krizni stab, jer su tu posluzbenoj duznosti.
PSPHM
- svrakino1921
- Kontakt:
Uvjek je gospoda navijala za nas
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
Zasto carsija nikad za vas nije navijala ni dan danas ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Kad dolazi Caktas u Sarajevo, odmah ili po isteku ugovora
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Kad dodje snimit cemo vam VHS-om i poslati.killafrommanilla je napisao/la: ↑18 feb 2021, 16:31Kad dolazi Caktas u Sarajevo, odmah ili po isteku ugovora
Da imate za uspomenu.
PSPHM
Cim uzmemo jos jednu titulukillafrommanilla je napisao/la: ↑18 feb 2021, 16:31Kad dolazi Caktas u Sarajevo, odmah ili po isteku ugovora
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
A ko to radi džaba, mislim na političare?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 16:06Nema.Mancini je napisao/la: ↑18 feb 2021, 15:59Nije bitno čiji je navijač. Ublehašu vjerovatno odgivara da mjere traju što duže, jer ima dobru platu u kriznom štabu, ne vjerujem da volontira.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 15:14
Pa taj celavi ker je navijac zelje. Nek’ ga oni pitaju.
Platu ima samo kao zamjenik ministra zdravstva i to je to.
Bar ne bi trebao niko imati naknadu za krizni stab, jer su tu posluzbenoj duznosti.

Isto kad i Bezjak i Serbecic u Velez hahahkillafrommanilla je napisao/la: ↑18 feb 2021, 16:31Kad dolazi Caktas u Sarajevo, odmah ili po isteku ugovora
Jesi li ti ono navijac olimpika?Mancini je napisao/la: ↑18 feb 2021, 15:11Pitajte Čerkeza za mišljenje.
Pa zasto ti brines hoce li biti 10 ili 5 %?? Ti si meni druze najbolji primjer naseg drustva onako uopsteno. Uvjek su najglasniji oni najgori ili oni kojih se nesto uopste ne tice

Kad li ce i da li ce u iducem stoljecu postojanja kluba Velez uspjeti osvojiti bar jednu titulu i tako se izjednaciti sa Brotnjom, Modricom, Leotarom i ostalim malim klubovima ove nase lijepe zemlje koji su bar jednom potkacili istu?killafrommanilla je napisao/la: ↑18 feb 2021, 16:31Kad dolazi Caktas u Sarajevo, odmah ili po isteku ugovora
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ne postavljaj glupa pitanja. Ovo je javni forum, mnogi čitaju ono što napišeš.Indianac je napisao/la: ↑18 feb 2021, 17:02Jesi li ti ono navijac olimpika?
Pa zasto ti brines hoce li biti 10 ili 5 %?? Ti si meni druze najbolji primjer naseg drustva onako uopsteno. Uvjek su najglasniji oni najgori ili oni kojih se nesto uopste ne tice![]()
![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Kazu s prvim narednim izlaskom FKV u Evro takmicenjakillafrommanilla je napisao/la: ↑18 feb 2021, 16:31Kad dolazi Caktas u Sarajevo, odmah ili po isteku ugovora
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
Žrijebanje parova četvrtfinala finala Kupa Bosne i Hercegovine 2020/2021. bit će održano u utorak, 23. februara 2021. u 12 sati u prostorijama Nogometnog saveza BiH u Sarajevu.
U ovoj fazi takmičenja će učestvovati sljedeći klubovi: FK Borac, FK Klis, FK Sarajevo, NK Široki Brijeg, FK Tuzla City, HŠK Zrinjski, FK Željezničar i FK Zvijezda 09.
Ovaj događaj će biti emitovan uživo na zvaničnom YouTube kanalu NSBiH, a zbog situacije sa pandemijom virusa COVID-19 prisustvo medija neće biti dozvoljeno
U ovoj fazi takmičenja će učestvovati sljedeći klubovi: FK Borac, FK Klis, FK Sarajevo, NK Široki Brijeg, FK Tuzla City, HŠK Zrinjski, FK Željezničar i FK Zvijezda 09.
Ovaj događaj će biti emitovan uživo na zvaničnom YouTube kanalu NSBiH, a zbog situacije sa pandemijom virusa COVID-19 prisustvo medija neće biti dozvoljeno
- svrakino1921
- Kontakt:
Kad nas sibnu Borcu ili Zrinjskom
Jedna se utakmica igra

Jedna se utakmica igra

A što ih naslaga
Dođe ko grom iz vedra neba, notifikacije na viberu zasvijetliše.

Dođe ko grom iz vedra neba, notifikacije na viberu zasvijetliše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.