Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Off
"On voli svoj narod, voli Kosovo i život bi dao za njega,
ali zove prljavom seljačinom svakoga ko nije iz BG-a."
Marko Šelić - Marčelo
"On voli svoj narod, voli Kosovo i život bi dao za njega,
ali zove prljavom seljačinom svakoga ko nije iz BG-a."
Marko Šelić - Marčelo
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- feniksptica
- Kontakt:
Sve si blize i blize

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nemoj da te hvata paranoja, totalno nebitno nit me se tice, ovo je meni zajebancija. Ali npr. tice me se kad iz cista mira napises na ovoj temi “ZeljA” u fazonu da bi ti iz orahovice nekom ‘sukno’, ili kad fks74 isto tako dodje i napise “mAnjeJaci” a i jedan i drugi dodjete na Kosevo 2-3 puta godisnje.feniksptica je napisao/la: ↑17 feb 2021, 14:42Sve si blize i blize![]()
Nekad ces i pogoditi. Javi i kad konacno saznas gdje sam, vidim da ti je bitno decko. Ako ne budes mogao recu ti. Vjerovatno ce to rijesiti sve probleme tvog kluba
![]()
Cudno da su upravo takvi najglasniji na ovom forumu kod komsija. Iz vas jednostavno prsti to neko nazor provociranje, da ne kazem mrznja. Ne mozes mi ti iz kojeg god si sela pored Tuzle napisati ZeljA i pritom mislis da si nekoga isprovociro

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- feniksptica
- Kontakt:
Napiso bih da sam iz grada, al mislim da smo svjesni na kraju krajeva da u Bosni je Sarajevo najblize gradu..tako da na kraju nebitno odakle sam ( a bio sam od Sa Tz Slo i Hrv..). ZeljA po meni nije nista uvredljivo, ne znam gdje vidis uvredu, al haj, ko sto ti kazes paranoja (vjerujem da bi listajuci tvoje postove nasao 5x vise uvreda). Na kraju kraajeva fazon je uzet od nekog vaseg sa vase temedejavu je napisao/la: ↑17 feb 2021, 15:05feniksptica je napisao/la: ↑17 feb 2021, 14:42Sve si blize i blize![]()
Nekad ces i pogoditi. Javi i kad konacno saznas gdje sam, vidim da ti je bitno decko. Ako ne budes mogao recu ti. Vjerovatno ce to rijesiti sve probleme tvog kluba
![]()

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
On je vidio Sarajevo, samo kada je na ekskurziju išao. Frajer zna sva sela na Tk, manja i veća.feniksptica je napisao/la: ↑17 feb 2021, 15:15Napiso bih da sam iz grada, al mislim da smo svjesni na kraju krajeva da u Bosni je Sarajevo najblize gradu..tako da na kraju nebitno odakle sam ( a bio sam od Sa Tz Slo i Hrv..). ZeljA po meni nije nista uvredljivo, ne znam gdje vidis uvredu, al haj, ko sto ti kazes paranoja (vjerujem da bi listajuci tvoje postove nasao 5x vise uvreda). Na kraju kraajeva fazon je uzet od nekog vaseg sa vase temedejavu je napisao/la: ↑17 feb 2021, 15:05feniksptica je napisao/la: ↑17 feb 2021, 14:42
Sve si blize i blize![]()
![]()
. Provociranje i zezancija je jedno, vrijedjanje drugo. Pred derbi naravno da ce bit, jos smo po tabeli glavni kandidati za titulu. A tvoje neke komplekse o onim koji nisu iz Sa rijesi sam. Jer dok sam bio tu dobro se trebalo oznojit da nadjes ''pravog'' Sarajliju. Dobro oznojit..
Pitanja za ****. ba:
Koliko tačno potražuje E. Karić i ko je i zašto jutros odbio da trenira?
Koliko tačno potražuje E. Karić i ko je i zašto jutros odbio da trenira?
💩💩
- svrakino1921
- Kontakt:
Hoceli nas vise pustit na tribine **** vise i zajebanciju.Popecu se nekom na kucu da gledam tekmu jos ako ima satelitsku loza.
Gledate li ove njive u srbiji vi koji vjerujete da su tereni najveci problem naseg fudbala?
-
- Kontakt:
Dobar post i zapažanje.dejavu je napisao/la: ↑17 feb 2021, 15:05Nemoj da te hvata paranoja, totalno nebitno nit me se tice, ovo je meni zajebancija. Ali npr. tice me se kad iz cista mira napises na ovoj temi “ZeljA” u fazonu da bi ti iz orahovice nekom ‘sukno’, ili kad fks74 isto tako dodje i napise “mAnjeJaci” a i jedan i drugi dodjete na Kosevo 2-3 puta godisnje.feniksptica je napisao/la: ↑17 feb 2021, 14:42Sve si blize i blize![]()
![]()
Cudno da su upravo takvi najglasniji na ovom forumu kod komsija. Iz vas jednostavno prsti to neko nazor provociranje, da ne kazem mrznja. Ne mozes mi ti iz kojeg god si sela pored Tuzle napisati ZeljA i pritom mislis da si nekoga isprovociro![]()
Željezničar za život cijeli!
Hoće Čerkez i ekipa možda na ljeto?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mislim da će štab u RS pustiti prisustvo utakmicama, samo ove sedmice pustili su da se oporavilo skoro 3000 ljudi (primjera radi prošle sedmice se 900 za cijelu sedmicu). Obaraju broj aktivnih slučajeva i nadam se da puštaju tih famoznih 10%.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Ne budite ludi nece dopustiti 1.000 na tribinama za derbi a ne vise.
Mjau !
-
- Kontakt:
Da hoce makar tih 10 posto pustiti.
Ili makar 5 posto, barem po 400-500 gledalaca da ne cujemo na tv-u igrace i trenere na terenu kako pricaju
Ili makar 5 posto, barem po 400-500 gledalaca da ne cujemo na tv-u igrace i trenere na terenu kako pricaju
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da je plan 10% za svaku tribinu bez gostujućih navijača. Znači to je na Koševu nekih 3.500 gledalaca svaku utakmicu a oko 3.000 bez juga.Tatamata1946 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 12:31Da hoce makar tih 10 posto pustiti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Borac jednako ima navijace cijele sezone. Ne znam sta se zalite.
PSPHM
Rahmanović o gostovanju u Bijeljini: prohladno, tvrd teren, na tribinama 250 ljudi, ne da ti se ne igra, već ti se ne živi.
Naravno da je laž
Jutarnji trening nije odrzan jer su igraci snimali reklamu za teretanu u SCC. Trening je odrzan u 15:00 i prisustvovali su svi igraci.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.