FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Klare

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Klare » 05 jan 2011, 20:46

Boljeg lijevog beka od Coentraoa nema. Geronimo čitaš statistike od prošle sezone, ali trebao bi znati da je upravo tada i dobio poziv za Portugalsku reprezentaciju. Sjećam se u prvoj utakmici s klupe ušao protiv nas, i bio potpuno izgubljen na terenu. Tada sam ga ja prvi put i vidio, i odmah ga zapamtio. Možeš misliti koliko je slab u toj utakmici bio. :| Njegov pravi bum slijedi na svjetskom prvenstvu, a on tu formu održava i danas. Nisam puno utakmica Benfice pratio, ali ono što sam vidi je za svaku pohvalu. 8-) Nema tu, puno je dati 25 mil za beka. Svaka pozicija u timu je jednako važna. Pogledaj koliko je Barca za Alvesa dala. Nisu žalili, zato što su dobili stabilnog beka za dugo godina.
Zašto ne dovesti Coentraoa, a da Contenta imamo kao jednu odličnu zamjenu. 8-)

:o E vala sad ga i ti pretjera, čuj Rafael :lol: nemoj mi te Manchesterove talente. :evil: Takvi nisu ni za Pepsi ligu. :twisted:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 05 jan 2011, 20:52

gero je upravu, na kraju kad bi coentrao dosao iz slabasne portugalske lige i dok bi se uklopio pojeli bi ga u bundesligi....a baines, pravi engleski fighter navikao na zestok fudbal pun tempa bi brzo bljesno.....samo da su iz bayernove uprave nagovorili baku i ostalu rodbinu da dodju u munchen mozda bi nesto i bilo.....eh ta baka i ti kolači a mogao je u njemackoj dobar pflaumenkuchen pojest, a ak nece njemacku hranu ima brate i kod talijana uvijek nesto pojest a ima ih u njemackoj....a mogli smo mu i iz bosne razvarušu donijet :D :D :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 05 jan 2011, 21:00

Počelo je, počelo :D :D Borussia kući danas odigrala 2:2 s Lensom
Očekujem strmoglav, nezaustavljiv pad u proljetnom dijelu sezone.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 05 jan 2011, 21:45

Borussia iz Jereza!!!
Der Mann für die entscheidenden Tore.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 jan 2011, 21:49

Hare_BvB je napisao/la:Borussia iz Jereza!!!
Šuti bolan, pratio na livescore. :D
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 jan 2011, 22:00

torrenteS je napisao/la: sad, nasa zelja koentrao 8-) 144 tekme i 19 golova prrrrccccccccccc :lol: u lp ima duplo vise golova nego lam i evra zajedno :!:
Jao majn libe šoli, pa gdje računa te utakmice? Možda kad je bio posuđen u obližnji Rio Ave. :lol:

Slušaj ti torentije, geroslav je naglasio, da naglasio da priča o kvalitetu istog u ofanzivnom dijelu. O kojem bajke pričate i želite ga predstaviti kao novog Alvesa, Maicona ili ne znam ja šta već. :?

Tebi i tvojim presudama preko klipova (pozdravio te Lamela :D ) ne vjerujem ništa.
Radije se uzdam u effe-ove informacije i bakine kolače. :twisted:

Veliš Rafael, ko fol vidio nešto u njemu? :lol: Kojem, ima ih dvojica, da ih nisi pobrk'o?
Da se citiram, povodom ove neslane šale od slatkog.
Kak'i rafajeli, ferrrero rochei, giotto-i i ostali slatkiši, kada imamo našu Napolitano/ku. :D
Vom Jäger zum Gejagten

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 05 jan 2011, 22:55

Geronimo je napisao/la:Slušaj ti torentije, geroslav je naglasio, da naglasio da priča o kvalitetu istog u ofanzivnom dijelu. O kojem bajke pričate i želite ga predstaviti kao novog Alvesa, Maicona ili ne znam ja šta već. :?
Pa normalno.
Ako ce iko bit' k'o oni, to je onda Fabio Alexandr da Silva Conetrao. Ima sve predispozicije da to postane. Momak je zvijer.

A posto Bainesa ne mozemo dovesti zbog bake, ostaje ti da cekas da baka preseli na vjecna lovista, pa da ga vidis u Bayinom dresu. Smrt se moze i ubrzati, zato put pod noge i u Liverpool, pa rijesi tu starku. :lol: :lol:

Rafaela ne mozemo hapit', nije ni Fergo bas od juce. Stara je to mrcina, zna prepoznati talent.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 jan 2011, 22:55

slika

P.S. Ulli, sretan rodjendan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 jan 2011, 23:05

JetSet_Hantraga je napisao/la: A posto Bainesa ne mozemo dovesti zbog bake, ostaje ti da cekas da baka preseli na vjecna lovista, pa da ga vidis u Bayinom dresu. Smrt se moze i ubrzati, zato put pod noge i u Liverpool, pa rijesi tu starku. :lol: :lol:
Vidi Hantre što postade odjedanput duhovit. :? Momak, gdje si ti do sada bio? :lol:

Vidim ja da sam ovdje neshvaćen, pa mi valja kupiti prnje. :(
Jeste li ikad pomislili na Clichy-ja? Vrijedi li on tih para kao šatirani firaun?
Ili slijedi odgovor da je Arsen također stara mrcina. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 jan 2011, 23:24

JetSet_Hantraga je napisao/la: Rafaela ne mozemo hapit', nije ni Fergo bas od juce. Stara je to mrcina, zna prepoznati talent.
Haj' da malo ispucamo postove, pošto neko vrijeme neću biti u mugućnosti se družiti sa drugaricama, avaj, drugovima. :D
Bayo može svakoga hapiti, ako to stvarno želi. Bakini kolači služe za naivne. Kad su u ono vrijeme mogli Kigena ćapiti, a da danas pričamo o nekakvom beku iz slabašnog engleskog kluba.
Nema baš "žvakaća" njuh za talente, malo mu ohrđ'o, valjda sa godinama. :D
Šta traži Gibson u ovoj ekipi? Nogatih, štrakatih (da, onih ćije su none do podmiške :lol: ) ima na pretek.
Muka mi je od njegovih talenata, da ih ne nabrajam sad....zvaću Paju u pomoć, pa će ti on bolje objasniti te antifudbalere. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 05 jan 2011, 23:42

Ako cemo gledati statistiku

Coentrao ukupno 144 utakmnica : 19 golova i 18 assistencije.
Baines ukupno 214 utakmnica : 8 golova i 24 assistencije.

Kao sto secer rece njihovo nije da zabijaju golove ali kad ste poceli tu temu eto cisto da imate podatak, Baines sa 26 godina (u najboljim godinama) je uspio zabiljeziti "dva" nastupa za Englesku reprezentaciju, i to dvije prijateljske utakmnice :D Dok je Coentrao , prosao u18 u19 u20 u21 i sad A reprezentacija sa A reprezentacijom sa 22 godine je imao 11 nastupa, igrao svijetsko prventstvo.Sa svojih 22 godine je igrao protiv reprezentacija Brazila,Spanije,Obale Slonovace itd ... Igrao ligu prvaka sa Benficom, i pratio sam ga dosta odradio je odlicno posao protiv ovih jacih klubova i reprezentacija, nemoj sad pocinjati pricu kako on igra u Coca Coli ligi i kako nema jakih utakmnica u nogama ima itekako, a to sto ga ti ne pratis ne mozes pricati napamet i vjerovati "effe-u" velikom nogometnom strucnjaku cak veci i od Lizarazua :mrgreen: , Sada opet nemoj pocinjati kako je Engleska (koja je 6 na fifinoj rank listi) sila za Portugal (koji je na 8 mjestu) da jesu ali u klubskom takmnicenju(seici,abramovici i ostala **** ulazu milione) dok su u reprezentativnom takmicenju tu negdje.

gero, secer misli na ovog http://transfermarkt.de/de/rafael/profi ... 61892.html
sigurno si ga zapazio kad smo igrali snjima Ligu prvaka prosle sezone kada je stavio Riberya u dzep :lol: Ima talenta zapazio sam njega jos prosle godine, nisam bas za dolazak igraca iz najmrzeg kluba Man.UTD niti sam misljenja da bi ga Fergie pustio jer je mlad i jos moze mnogo da napreduje i Manchester je veliki klub nemoze mu niko otimati igrace tek tako, ali dobro ovog bi volio vidjeti nije Englez sto je vazno :mrgreen: A mi smo njima prodali Hergvjesa :D

Previse smo otisli u off topic, ali dosadno nema nikakvih novosti, lupetamo koga bi voljeli vidjeti a vec je izjavljeno da nece biti vise pojacanja, mozda jedino dovedu ovu zvijezdu prezimenjaka Mullera(misle evo ga jos jedan Thomas :D) bastian muller koji briljira u "regionalliga :( " 16 utakmnica 1 gol i 2 assistencije, navodno platice ga 15 hiljada eura i dace klubu koji se zove "SC Verl" 20 kila banana :roll: Toliko o pojacanjima, laku noc.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 jan 2011, 00:05

Bubreg za Bayern :D nismo off topic ni blizuK. :D Takve vas volim, ljubi vas bata gero. :D

Malo negodovanja, različitih mišljenja o pojedinim igračima, suprostavljanja i ostalih stvari koji su normalni za jedan forum.
Ali dok se god budete tako "istresali" i poželjeli laku noć, od diskusije nema ništa. :(
Ako si /ste raspoloženi možemo nastaviti diskusiju do ujutro :? ako je odgovor suprotan, onda ti opet moram sam sebe citirati. :lol:
Želiš li to? :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 06 jan 2011, 00:10

geronimo je napisao/la: Vidi Hantre što postade odjedanput duhovit. :? Momak, gdje si ti do sada bio? :lol:
Uvijek sam bio duhovit. :lol:
Vidim ja da sam ovdje neshvaćen, pa mi valja kupiti prnje. :(
Jeste li ikad pomislili na Clichy-ja? Vrijedi li on tih para kao šatirani firaun?
Ili slijedi odgovor da je Arsen također stara mrcina. :mrgreen:
Pa normalno da jest. Zar nam treba da se ganjamo s njima kao Barcelona oko Fabregasa? Neka hvala.
Nema baš "žvakaća" njuh za talente, malo mu ohrđ'o, valjda sa godinama. :D
Šta traži Gibson u ovoj ekipi? Nogatih, štrakatih (da, onih ćije su none do podmiške :lol: ) ima na pretek.
Muka mi je od njegovih talenata, da ih ne nabrajam sad....zvaću Paju u pomoć, pa će ti on bolje objasniti te antifudbalere. :lol:
Ima i on svojih promasaja, al' nije bas ni toliko lud. Ipak je on Rafaela davno primijetio, isto k'o i burazera mu.
Ali stoji cinjnica da je on na kormilu kvazi kluba. :lol:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 06 jan 2011, 00:35

Sve najbolje u novoj godini svim forumašima!!!

Sa malim kašnjenjem ali eto da i to napravim!

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 06 jan 2011, 00:38

@Geronimo, da vodimo diskusiju do pola 2?

Onda idem da gledam Boston-San Antonio. Moze?

Koliko puta si gledao Koentraa?

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 jan 2011, 00:39

FC BAYERN je napisao/la:Ako cemo gledati statistiku
Coentrao ukupno 144 utakmnica : 19 golova i 18 assistencije.
Daj mi link gdje si taj podatak pronašao.
JetSet_Hantraga je napisao/la: Uvijek sam bio duhovit. :lol:
Znam, zato se i pitam gdje si ga izgubio. :D

*ovo izgubio je samo nastavak od prethodnog odgovora (pronašao). :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 jan 2011, 00:41

A kakav Bayernu bek treba,dobar napred,ili dobar nazad,ili ipak jednako na obe strane? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 jan 2011, 00:44

Stefan Effenberg je napisao/la: Koliko puta si gledao Koentraa?
To je više intimno pitanje. :D Nisam puno puta, isto kao i većina vas. Samo što mnogi igraju raznih menadžera i sličnih stvari, pa dođu do utiska da je to onaj pravi.
Nisam niti jednom rekao da ga ne treba kupiti, ali za razumnu cijenu.

Reci mi, koliko si ga ti puta gledao, izuzimajući utakmice Lige prvaka i reprezentativne nastupe?
Vom Jäger zum Gejagten

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 06 jan 2011, 00:47

Šta mislite o Marcu Reusu iz Borusije? Ode za relativno male pare u United vjerovatno. Čudi me kako vi to niste pokupili odmah. :?
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 jan 2011, 00:48

Coentrao jeste dobar, ali je njegova cijena previsoka. Pa ko ce za jednog beka dati 30+ miliona Eura? Barcelona je to ucinila sa Alvesom(no ta cijena je tolika vise iz razloga sto je prodan u "svoju avliju"), a i City je, uz duzno postovanje, pretjerao sa novcima koje je dao za Kolarova.

Svaka cast Lizarazuu sto je rek'o to da je Coentrao sjajno pojacanje, ali to ce biti super ako Bixente uleti sa kojom kintom za njegovo dovodjenje.

Meni je iskreno zao sto je Baines "domoljub" te ne moze bez Engleske, jer bi on bas leg'o Bayernu na toj lijevoj strani. Lahm ne bi morao igrati ono sto ne zeli, dakle ostao bi na svojoj omiljenoj poziciji i to je to. Mada, kada se pogleda ponuda lijevih bocnih igraca, vidi se da izuzev onih koji igraju u Engleskoj, i nema neki izbor(mozda Bastos cija cijena se krece oko 20 miliona Eura). Dakle: Clichy, Baines, Evra, Ekoto, Bale(moze i krilo i beka)...

Ponavljam se, ali iskreno se nadam da Crisito nece zaigrati u Bayernu, jer bi to bas bilo bacanje novca. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Huske i 5 gostiju.