Ne pratiš, ne pratiš

Davno je najveći prešao na 240hz
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne pratiš, ne pratiš
Ma Lero brat
Imas pravo, halali Lero vidio sam slike na drustvenim mrezama ali zaboravio.
Imam ja i 240hz, Hardene hehe. Govorim za ljude koji realno hoce samo da predju neku igricu. Ne mozes ni na Ps4 taj ugodjaj imat, pa sta? Jel potreba to bas?
Skeniraj PC sa Malwarebytes, mozda si neki virus pokupio. Kad si cistio laptop zadnji put, mijenjao pastu?Otelo je napisao/la: ↑26 feb 2021, 16:28Zadnjih dana laptop mi se naglo previše ugrije. Temperatura mu je čitavo vrijeme niska i onda odjednom se čuju ventilatori i ugasi se, a na njemu ništa nije otvoreno osim browsera i još tipa discorda i nekog media playera.
Jel može biti do prašine unutra ili?
Ma nema virusa, a ovo drugo nikadharden je napisao/la: ↑26 feb 2021, 16:39Skeniraj PC sa Malwarebytes, mozda si neki virus pokupio. Kad si cistio laptop zadnji put, mijenjao pastu?Otelo je napisao/la: ↑26 feb 2021, 16:28Zadnjih dana laptop mi se naglo previše ugrije. Temperatura mu je čitavo vrijeme niska i onda odjednom se čuju ventilatori i ugasi se, a na njemu ništa nije otvoreno osim browsera i još tipa discorda i nekog media playera.
Odgovorio si sam sebi ondaOtelo je napisao/la: ↑26 feb 2021, 16:44Ma nema virusa, a ovo drugo nikadharden je napisao/la: ↑26 feb 2021, 16:39Skeniraj PC sa Malwarebytes, mozda si neki virus pokupio. Kad si cistio laptop zadnji put, mijenjao pastu?Otelo je napisao/la: ↑26 feb 2021, 16:28Zadnjih dana laptop mi se naglo previše ugrije. Temperatura mu je čitavo vrijeme niska i onda odjednom se čuju ventilatori i ugasi se, a na njemu ništa nije otvoreno osim browsera i još tipa discorda i nekog media playera.
Jel može biti do prašine unutra ili?![]()
Vjerovatno pasta slabo provodi toplotu na hladnjak. A na hladnjaku ima mrtav štakor.Otelo je napisao/la: ↑26 feb 2021, 16:28Zadnjih dana laptop mi se naglo previše ugrije. Temperatura mu je čitavo vrijeme niska i onda odjednom se čuju ventilatori i ugasi se, a na njemu ništa nije otvoreno osim browsera i još tipa discorda i nekog media playera.
vjerojatno zato sto je fejk oglasenobarca je napisao/la: ↑28 feb 2021, 13:54Koji se krc desava sa grafickim karticama.. Gledam ovu rtx 3080, do 3 hiljade maraka cak negdje a onda naletim na racunar sa tom grafickom koji kosta 3900 a jos procesor desete generacije, Samsungov ssd, 16 giga rama, 900 maraka razlike a dobijes gotov racunar, ne kontam![]()
Brate da iz fab-a to direktno uzmes ne moze 900 KM izacienobarca je napisao/la: ↑28 feb 2021, 13:54Koji se krc desava sa grafickim karticama.. Gledam ovu rtx 3080, do 3 hiljade maraka cak negdje a onda naletim na racunar sa tom grafickom koji kosta 3900 a jos procesor desete generacije, Samsungov ssd, 16 giga rama, 900 maraka razlike a dobijes gotov racunar, ne kontam![]()
Otelo je napisao/la: ↑26 feb 2021, 16:28Zadnjih dana laptop mi se naglo previše ugrije. Temperatura mu je čitavo vrijeme niska i onda odjednom se čuju ventilatori i ugasi se, a na njemu ništa nije otvoreno osim browsera i još tipa discorda i nekog media playera.
Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 68 gostiju.