Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Topovsko meso za Medvedeva, ko god da prođe
a onda Medvedev topovsko meso za Noleta u finalu, to je i golubovima vec jasno 
🥷
Jadan Nadal protiv Medvedeva, nece znati sta ga je snaslo.
Volim kad znaš tako za razliku od Bošnje gore koji ga još i opravdava.
A što se drugog dijela tiče, da si stavio avatar...
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ako nisi za 15 godina Nadalove karijere i načina na koji shvata i igra tenis skontao da ga šljaka najmanje troši iz bezbroj razloga, onda se prebaci na kriket druže.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- OldFashioned
- Kontakt:
Kakav pokvarenjak ovaj Rafa, namjerno ide u pet setova da bi što odmorniji bio za polufinale/finale.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Kakve mečeve navode kao argument. Smijehotres.
"We need to suffer. And we need to fight."
veze ti nemas. sljaka je najpostednija za koljena jer je mekana. ali je najzahtjevnija fizicka podloga jer je i najsporija i samim tim su i poeni i razmjene puno duze! cista logika sto je tabi kako vidim losija strana.
da se razumijemo. nisam rekao da je rafa los psihicki nego da mu je samopuzdanje na i van sljake jako razlicito. sto je 100% tacno. ni nole nije vise terminator u tom smislu kakav je nekada bio. a tvrditi da je rafa fizicki los je tek smijesno!
da se razumijemo. nisam rekao da je rafa los psihicki nego da mu je samopuzdanje na i van sljake jako razlicito. sto je 100% tacno. ni nole nije vise terminator u tom smislu kakav je nekada bio. a tvrditi da je rafa fizicki los je tek smijesno!
Ti si druže neznalica svjetskih razmjera ako to tvrdiš.
"We need to suffer. And we need to fight."
lucky13 je napisao/la: ↑17 feb 2021, 13:41veze ti nemas. sljaka je najpostednija za koljena jer je mekana. ali je najzahtjevnija fizicka podloga jer je i najsporija i samim tim su i poeni i razmjene puno duze! cista logika sto je tabi kako vidim losija strana.
Kriket prijatelju, kriket
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
jolicnikola
- Kontakt:
evo Cici brejknuo, jel ovo gaćevaditelj ide kući
bravo cici
evo sta recimo kaze nole:
Đokoviću sada predstoji sezona na šljaci koja će kulminirati Rolan Garosom, a prije toga se igraju Monte Karlo, Madrid i Rim. Za sada je Novak prijavljen na sva tri, ali...
"Prošle godine sam igrao mnogo finala, a Madrid sam propustio. Ovu sezonu sam vjerovatno počeo i bolje nego 2015, po rezultatima i po tome kako se osjećam, nisam previše iscrpljen. Mislim da neću imati nikakvih poteškoća da se brzo prilagodim na šljaku. Hajde da vidimo šta će se dogoditi, šljaka je fizički najzahtjevnija podloga, a Rolan Garos je najveći cilj i najveći turnir, tako da ću se prilagoditi njemu", rekao je Novak i dodao:
"Živim u Monte Karlu, definitivno ću igrati tamo, a poslije toga ću vidjeti hoću li igrati i na ostalim turnirima. Ali za sada je raspored da igram i Madrid i Rim, tako će i ostati ako ne bude nekih promjena".
a tako tvrde svi koji se imalo razumiju u tenis. ali sta znaju oni i nole... treba on na kriket!
evo sta recimo kaze nole:
Đokoviću sada predstoji sezona na šljaci koja će kulminirati Rolan Garosom, a prije toga se igraju Monte Karlo, Madrid i Rim. Za sada je Novak prijavljen na sva tri, ali...
"Prošle godine sam igrao mnogo finala, a Madrid sam propustio. Ovu sezonu sam vjerovatno počeo i bolje nego 2015, po rezultatima i po tome kako se osjećam, nisam previše iscrpljen. Mislim da neću imati nikakvih poteškoća da se brzo prilagodim na šljaku. Hajde da vidimo šta će se dogoditi, šljaka je fizički najzahtjevnija podloga, a Rolan Garos je najveći cilj i najveći turnir, tako da ću se prilagoditi njemu", rekao je Novak i dodao:
"Živim u Monte Karlu, definitivno ću igrati tamo, a poslije toga ću vidjeti hoću li igrati i na ostalim turnirima. Ali za sada je raspored da igram i Madrid i Rim, tako će i ostati ako ne bude nekih promjena".
a tako tvrde svi koji se imalo razumiju u tenis. ali sta znaju oni i nole... treba on na kriket!
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 17 feb 2021, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
jolicnikola
- Kontakt:
bravo Cici, idemo Nolo po titulu
- anonymousHD
- Kontakt:
Luzer
-
jolicnikola
- Kontakt:
izgleda da je Rafana varala mala Grkinja i da neće vidjeti nikad to more 
Kakav meč
Nije mi drag Tsitsi ali svaka čast
Nije mi drag Tsitsi ali svaka čast
Ipak je do ledja. Zasluženo Cici. Rafa na preko 28sec izmedju poena..uzas
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 17 feb 2021, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.