Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ima li sta NBA braco?
Ja kontam
Valanciunas -
Tatum -
Porter +
Ja kontam
Valanciunas -
Tatum -
Porter +
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

S tim da više Hardena nema.
Brown umjesto Tatuma jer ovaj ne može pogoditi bazen u zadnje vrijeme, a i kukao je kako ima neke posljedice od covid-a (gubi dah bla bla). Zion ako ne napravi tri faula u prve tri minute vjerovatno ide u over. Šruder i nije neki pik, ali eto nema Davisa i druga opcija je možda Kuzma. Obojica su debili koji su u stanju šutati 1-10 tako da je ovo vjerovatno i najrizičniji par. Horford ide na Portland i igra odlično u zadnje vrijeme, a ni granica nije ogromna.
Vjerovatno je bolje igrati singlove i dublove, ali mi se fakat ne ulaže trilion na kvotu 1.85

Jokić bi trebao u over, fali im pola ekipe, ali ja tog panja više nikada neću staviti na tiket

--
Ko ima neku cvaju na bacanje, Pegula + Cicipas nije loš dubl i oboje imaju realne šanse da dobiju.
.
Zadnja izmjena: turok, dana/u 17 feb 2021, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
- BlackCactus
- Kontakt:
To je jedini nacin da dugorocno budeš u plusu. Tri od pet i imaš dobitak s tim da cesto ide i cetri od pet. Rijetke su situacije da pogodiš samo jednog košarkaša ili ni jednog.
Kod nas Lutrija BiH da singl da se igra dok ove ostale minimalno 5 
Ja na Betsonu imam racun i ako hoces veci ulog nego sto oni dopustaju onda ti oni salju listic na odobrenje i imaju 15min za odgovor.

Ja na Betsonu imam racun i ako hoces veci ulog nego sto oni dopustaju onda ti oni salju listic na odobrenje i imaju 15min za odgovor.
Mozzart i Meridian daju single isto.
- BlackCactus
- Kontakt:
U lutriji je 1,90 ali ima i porez. BH Play je dobar ako zeliš da igraš pet i više parova.Oni igrace skoro uvijek drze na istim marginama dok neke kladionice pomjere marginu za 5-6 poena

- BlackCactus
- Kontakt:
Još cu dodati double - Murray 20 U,Brown 24 O.
Ja na bhplay ne mogu da uplatim listic, autorizacija traje po 2 minute i onda poruka "zao nam je ovu kombinaciju ne mozemo prihvatiti". Ja stvarno ne znam kako oni opstajuBlackCactus je napisao/la: ↑17 feb 2021, 00:20U lutriji je 1,90 ali ima i porez. BH Play je dobar ako zeliš da igraš pet i više parova.Oni igrace skoro uvijek drze na istim marginama dok neke kladionice pomjere marginu za 5-6 poena![]()
- BlackCactus
- Kontakt:
Da... To su uveli prije 2-3 sedmice, nije prije bilo tako. Cirkus.
Samo ovaj WWIN i njihovi bonusi
fol daju 100% na uplatu onda taj iznos koji dobijes moras "osloboditi" svojim novim ulogom i plus te tu uslovljava sa minimalnom kvotom.

Nema vecih prevaranata. Isto ko bonus da se registrujes, jaran se registrovao ali eto ko biva ne poklapa se slika s licne i slika uzivo kakav je, i nisu mu odobrili nikad.
Jao cuj to ahahha **** majku jos malo pa ce traziti da snimis klip kako uplacujes hahaha
Jos se u kladionici registrovao. Eto zamisli.
A ja sam ih prekrizio nakon ovog 200% bonusa. Pogubis se u igranju tiketa da bi bonus aktivirao.
A ja sam ih prekrizio nakon ovog 200% bonusa. Pogubis se u igranju tiketa da bi bonus aktivirao.
Ma nista ono je prevara samo takva, jedan ti bonus uslovi 3 puta.
a koji qrac je ono na lutriji "tiket podaci nisu ispravni", sta god stavim ne moze yebeno da prodje...
- BlackCactus
- Kontakt:
E kako mi idu na **** ovi random igrači iz Bostona koji uvijek imaju svoju noć kad imam Tatuma/Browna.
- BlackCactus
- Kontakt:
Denis brat, Zion ne lici na košarkaša.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.