Ako cemo gledati statistiku
Coentrao ukupno 144 utakmnica : 19 golova i 18 assistencije.
Baines ukupno 214 utakmnica : 8 golova i 24 assistencije.
Kao sto secer rece njihovo nije da zabijaju golove ali kad ste poceli tu temu eto cisto da imate podatak, Baines sa 26 godina (u najboljim godinama) je uspio zabiljeziti "dva" nastupa za Englesku reprezentaciju, i to dvije prijateljske utakmnice  

Dok je Coentrao , prosao u18 u19 u20 u21 i sad A reprezentacija sa A reprezentacijom sa 22 godine je imao 11 nastupa, igrao svijetsko prventstvo.Sa svojih 22 godine je igrao protiv reprezentacija Brazila,Spanije,Obale Slonovace itd ... Igrao ligu prvaka sa Benficom, i pratio sam ga dosta odradio je odlicno posao protiv ovih jacih klubova i reprezentacija, nemoj sad pocinjati pricu kako on igra u Coca Coli ligi i kako nema jakih utakmnica u nogama ima itekako, a to sto ga ti ne pratis ne mozes pricati napamet i vjerovati "effe-u" velikom nogometnom strucnjaku cak veci i od Lizarazua  

, Sada opet nemoj pocinjati kako je Engleska (koja je 6 na fifinoj rank listi) sila za Portugal (koji je na 8 mjestu) da jesu ali u klubskom takmnicenju(seici,abramovici i ostala **** ulazu milione) dok su u reprezentativnom takmicenju tu negdje.
gero, secer misli na ovog 
http://transfermarkt.de/de/rafael/profi ... 61892.html
sigurno si ga zapazio kad smo igrali snjima Ligu prvaka prosle sezone kada je stavio Riberya u dzep  

Ima talenta zapazio sam njega jos prosle godine, nisam bas za dolazak igraca iz najmrzeg kluba Man.UTD niti sam misljenja da bi ga Fergie pustio jer je mlad i jos moze mnogo da napreduje i Manchester je veliki klub nemoze mu niko otimati igrace tek tako, ali dobro ovog bi volio vidjeti nije Englez sto je vazno 

A mi smo njima prodali Hergvjesa 

Previse smo otisli u off topic, ali dosadno nema nikakvih novosti, lupetamo koga  bi voljeli vidjeti a vec je izjavljeno da nece biti vise pojacanja, mozda jedino dovedu ovu zvijezdu prezimenjaka Mullera(misle evo ga jos jedan Thomas 

) bastian muller koji briljira u "regionalliga  

" 16 utakmnica 1 gol i 2 assistencije, navodno platice ga 15 hiljada eura i dace klubu koji se zove "SC Verl" 20 kila banana  

Toliko o pojacanjima, laku noc.